Grattis Svea ( The Boston ) på 1 års dagen!

Idag är ingen vanlig dag…. Idag är Sveas 1 års dag! ?❤️ GRATTIS älskade tok-Fia!

Helt galet vad fort detta året har gått. Från att jag försökte göra Svea rumsren och sprang 5 trappor när jag bodde mitt i stan på Birkagatan ? . Sen flyttade vi in i radhuset som vi bor i nu. Det var drömmen.

För oss alla. Friheten att kunna ge Svea en egen liten täppa. Lyckan över att själv kunna ta mitt morgonkaffe på altanen ( oavsett årstid, sitter alltid ute och söker solstrålar ) . Lilleman fick äntligen sin studsmatta ??

Älskar dessa två bilder på henne…. från liten till stor ☺️

Veckans bukett som min härliga granne gjort år mig ??? ( Flora Event ) Jag har alltid färska blommor hemma… Men nu när vi kör visningar så unnade jag mig liiite större buketter . Det är jag väl ändå värd ?! ?

Doftljus och en mini-bukett i badrummet är ett måste! Även när det inte är visning!!

Nybäddad säng ?? Anna’s specialité…. Hon och Felicia kom nån timme innan visning för att ge mig några extra händer ??

Min helg har varit lugn…. Jag har sovit ganska mycket. Vilat, tittat på tv och gjort ingenting…. Idag blev det såklart lite stökigt innan visningen, men hela eftermiddagen blev en mysig dag med skönsång för Svea ( ? vi försökte ) hon hoppade runt på 2 ben av glädje, men förstod inte riktigt varför…..

Sen har jag piffat lite i trädgården…. Det är inte varmt om nätterna,frost och några minusgrader.

jag får täcka över vissa saker på natten. Samt ta in stora olivträdet över natten. Men det är det värt, för snart är det vår och sommar igen ?

Min hälsa .

Ni är väldigt många som frågar hur jag mår. Jag brukar vara enormt öppen och ärlig i denna frågan. Både i med och motgång. Men just nu, har jag haft det tufft. Minst sagt.

Min ångest är enorm. Min trötthet är så brutalt överhängande att min vardag inte riktigt fungerat på sista tiden. Jag har dragit i nödbromsen för flera månader sedan. Stoppar allt som går att stoppa. Gått ner till att jobba deltid, knappt det. Men ändå lyckas jag inte fylla på min energi.

Jag känner mig som ett gammalt batteri ? som ligger på laddning men vägrar ladd upp sig igen…

Mina värden är kass, jag lämnar fortfarande prover regelbundet varje vecka.

Jag lägger mig tidigt, äter insomningstablett och sömntablett sedan ett tag. Men jag är fortfarande trött. Inte bara lite trött, utan helt slut! ?

Och vet ni…. Fastän jag gör allt jag kan, regelbundenheten , lägger mig vid 20:00/21:00 ( senaste) . Fastän jag jobbar mindre, äter bra, osv. Så går jag fortfarande upp i vikt, och min trötthet är enorm att jag knappt håller ihop det….

Det mina vänner, det är extremt utmanade mentalt, och jag är helt enkelt i en period i livet där min hälsa INTE är med mig, och jag mår riktigt, riktigt risigt! ?

Meeeeen…. Efter regn kommer solsken ☀️ och jag längtar efter solen vill jag lova ???

Ikväll har Jonas lagat mat. Långkok fick det bli ☺️ Så skönt när han avlastar mot med vardagliga saker…

Hoppas att dom helg varit bra!

/ My Martens

12 Komentarer

 1. Vill bara skicka en STOOOR Kraaam
  De är precis som du säger att efter regn kommer ? Meen ibland kommer det regnperioder, även dem tar slut till sist å då kommer ?

 2. My – jag läste precis en kommentar på en annan influencers IG om konsekvenser efter Covid. Med plötsliga allergier och andra autoimmuna konsekvenser hon hade upplevt. Tänk om ditt hälsotillstånd blev ännu sämre efter Covid? Kanske värt att nämna för läkarna, jag vet inte men en idé. I det inlägget jag läste kom määäängder av kommentarer av folk som hade – inte långtids-Covid – men upp till 6 mån efter Covid har dom nya allergier som poppar upp, sämre blodvärden på sin läkarkontroll, kan inte sova, huvudvärk, utebliven mens etc. Så tänkte på dig. Men hoppas under alla omständigheter att läkarna får bukt på det och ger dig rätt medicin. Har dom förresten undersökt POTS? vet inte exakt vad det är men kan tydligen visa sig på olika sätt för olika personer och vara ganska ”förlamande” i vardagen.
  Lycka till med nya huset, skönt att känna att ditt liv utvecklas mycket ändå under Covid och trots hur du mår.

 3. Tråkigt att höra My! Jag hoppas att det vänder för dig snart!
  Tur att du har din familj runt dig och ger dig kärlek mitt i allt!
  Kramar Ullis

 4. Det är så att efter regn kommer solsken.
  Kanske kommer du bli piggare när det blir mer sol.
  Undrar (fast man inte har med det att göra) vad du tar till natten? Verkar ju som du tar två tabletter.
  En person i min närhet tog till slut bara insomningstablett och blev ärligt talat mycket piggare på dagen och försökte hålla sig uppe till runt 22-tiden.
  Man KAN ju bli trött av att sova för mycket.
  Jag hoppas på det bästa för dig och att du kommer tillrätta med ditt mående snabbt.
  Även om det blir flytt framöver så ta all hjälp du kan få med allt.
  Lycka till ❤️

 5. Känner igen mig i ditt mående och har som du gott upp i vikt successivt trots bra kost/träning. Har kollat sköldkörteln om och om igen på olika sätt bla och precis som du tog jag en period mkt antibiotika som jag minns du gjorde vid tandproblem osv. Jag blev efter många Kurer penicillin så sjuk under flera år! Blev sjuk så fort jag tränade, gick upp i vikt. Sov dåligt. Eksem (periodal dermatit) Magproblem, ångest!! Yrsel, dimmsyn, huvudvärk osv – listan var lång. Gick till slut till en homeopat som konstaterade Candida – en svamp som lätt tar över vid upprepade antibiotikakurer o h ger mängder med symptom och ställer till det ordentligt! Växer av stress – kaffe – socker osv. Ställer till det med den hormonella balansen och får er än att öka och öka i vikt.. Sjukvården vill dock inte känna till denna sjukdom. Men jag var i så otroligt dåligt skick när jag började via homeopaten och blev så pigg och frisk när jag tog hjälp! Dock varar det inte för evigt och jag är i en tillfällig svacka pga mkt stress osv en period. Men jag vet va som gäller och är övertygad om att den spökar igen! Tufft att få bukt med ? Värt för dig att läsa på om denna problemet och så får du se hur du tycker det stämmer in på dig! Vår tid folksjukdom kallas den..

 6. Tänker på Dig och tror på Dig! Det får fortare att köra i diket än när bärgningsbilen skall få fordonet på vägen i gen! Så är det nu och ta hand om Dig!
  Kram på Dig!

 7. Har underfunktion av sköldkörteln och jättesvårt att sätta in rätt dos:/ ökat mkt i vikt…men det är ju inte det väsentliga, det är hur trött hela kroppen är:( Stor Kram

 8. Hoppas det vänder för dig snart!
  Du har ju haft ett jobbigt 2020 så det räcker.
  Be din läkare kolla sköldkörteln om du inte redan gjort det.
  Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...