Stodona hjälper mig här hemma

I reklamsamarbete med Stodona

My's kök som är nystädat av Stodona. Vitt kök med svart bänkskiva

My's badrum. Vitt kakel med svart golv. Vit kommod och spegel. bredvid står en vit trapphylla fylld med produkter.

Hej fina läsare!

Vad tar bort er ångest? Ge mig gärna tips nedan i kommentarsfältet! ??

Det som hjälper mig lite är mina promenader jag går varje dag. Gärna med en ljudbok i hörlurarna eller motivationstal som jag pratat om tidigare. Att umgås med min fina familj hjälper jättemycket såklart. ❤️  Men att få komma hem till ett städat hem – DET gör mycket! Det luktar så fräscht och gott i hela huset! ???

Jag tror inte ni förstår hur mycket det betyder för mig att ha hjälp av Stodona hemma nu. ❤️ När ångesten trycker på bröstet har jag inte varken någon lust eller ork till att grovstäda här hemma. Att få hjälp med det, tar bort mycket av ångesten faktiskt.

Svea verkar tycka det är väldigt härligt med ett städat hem också! Här sitter hon stolt på sängen som att hon försöker ta åt sig äran – men icke! ? Det är Stodona som varit här idag såklart. Jag har städhjälp varje tisdag, och WOW vad skönt det är! ❤️

3 anledningar till varför jag valde just Stodona

 • Det är utbildad personal som kommer hem till dig.
 • Det är alltid samma person som kommer hem och städar hos dig.  Det känns jättetryggt och man kan bilda en relation till personen! ?
 • Garanti på alla jobb! OM det är något du inte är nöjd med, kan du inom de 24h kontakta dem så åtgärdar de det.

In och läs mer om Stodona ? HÄR!

De erbjuder olika typer av städning; Hemstädning, Kontorsstädning, Visnings- & fotograferingsstädning och flyttstädning. Och ni vet väl att ni kan dra av hälften på RUT? ??

Blommor står på ett glasbord.

Alltid skinande rent! TACK igen Stodona. Jag är så, så tacksam för er hjälp! ??❤️

/My Martens

14 Komentarer

 1. Nu har jag inte hemstad men för mig skulle det vara viktigt med ansvarsförsäkring, kollektivavtal och miljövänliga städprodukter. Hittade inget om det på hemsidan.

  • Hej Karin,
   Självklart har vi ansvarsförsäkring och jobbar i enlighet med Almegas kollektivavtal.
   För hemstädning använder vi alltid kundens städmaterial och när vi själva tar med städmaterial för exempelvis flyttstädningar så använder vi alltid miljömärkta produkter, vi har dock 2st medel vid riktigt svåra fläckar vid exempelvis flyttstädningar men använder alltid i största möjliga mån produkter som är snälla mot miljön ?
   Vi ska förtydliga det på hemsidan.
   Ha en trevlig dag!
   Mikaela
   Stodona AB

 2. Min ångest gör att jag inte ens kommer ur sängen. Den är förlamande.
  Var glad att du kan promenera och träna det när man bättre av.

 3. Vad fint ditt hus är My! Det förstår jag att städhjälp är bra, vi hade det också före Corona men nu tycker jag det känns för osäkert om vi eller de är smittade utan att veta. Så vi fixar det själva men jag ser fram emot att börja igen när det nu kan bli ?
  Tänkte också säga att din nya blogg är jättefin och det är ju knappt några stavfel längre! Dom måste ha suveräna korreturläsare på Må Bra för annars är det ju lite av ditt kännetecken. Skämt å sido, men jag ville nämna det eftersom jag vet att många kritiserat dig för det förut så nu kan dom inte göra det längre.

  • Har inte städhjälp själv, men måste man vara hemma när dom kommer? Om man inte behöver det så känns ju det säkert att inte bli smittad.

   • Nej, du behöver inte vara hemma, utan man kvitterar ut en nyckel till Stodona. Jag brukar jobba med mina fysiska klienter eller åka iväg och jobba medan de är hemma. Självklart åker de inte ut om de skulle vara förkylda eller sjuka. Har aldrig känt mig orolig för det! ?

  • Molly, jag har för många år sedan varit där du är ? Det går att må bra igen ? ? Många stora kramar från mig till dig, igen ❤

 4. Är det någon som skulle kunna tänka sig att försöka beskriva hur ångest känns? Man läser ofta om ångest men så svårt att förstå hur det är.

  • Jag kan försöka tala om hur det är för mig, har dock inte så svår ångest längre ? Jag får tryck över bröstet på vänster sida, känns som en hand kramar om hjärtat, andas oxå ytligare, inte lika djupt ner i magen, svårare att tänka, sen så kan småsmå problem snurra snurra snurra i hjärnan, mycket svårt å bryta just då ? Ibland får jag oxå känslor av att jag är dålig, inte så ofta längre, men då och då ramlar jag tillbaks i det som varit förut. Men som sagt så är min ångest mindre nu ? jag har börjat lyssna på yoga nidra å det lugnar ner min hjärna ? Det är svårt att beskriva, och är såklart olika för alla, men detta är min beskrivning ?

 5. Jag kan inte få in senaste inläggen på bloggen utan får gå in via Google. Vad kan det bero på att den inte uppdateras?

 6. Hej. På you tube finns en man som heter Lars-Eric Uneståhl bla muskulär avslappning jätte bra . Tar bort ångest säger en bekant. Andningsövningar är bra också och samtal. Jag tycker du är stark My och verkar vara en fin person kämpa på.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...