IDEAL OF SWEDEN släpper nyheter SS21

I reklamsamarbete med IDEAL OF SWEDEN ?

Ideal of Sweden SS21 collection. Mobilskal, Ring mount och airpods skal ligger på en tidning. Några blomblad sticker in på sidan.

Hej fina läsare!

Nu vill jag tipsa om mina NYA skal som jag fått hem från Ideal of Sweden. IDAG släppte Ideal deras nya prints från deras SS21 kollektion som innehåller mobilskal, airpods skal, ring mounts och QI-laddare. Älskar att de släpper kollektioner med produkter som matchar varandra! Designsen de släpper nu är Coral Blush Floral, Golden Tie Dye, Rose Pearl Marble, Mint Swirl Marble och Lemon Bloom. In och spana in dem! ???

Rabattkod Ideal of Sweden 15% + fri frakt ”mymartens15”

In och spana in alla härliga produkter  ? HÄR!

Obs! Här har jag råkat sätta Airpod-skalet åt fel håll. Logotypen ska vara framåt. ?

De finns verkligen skal för alla där! Stilrena, lyxiga, färgglada, blommiga, läder… jag allt egentligen. ? Men de har inte bara skal! Hos Ideal kan du även hitta mobiltillbehör, Airpods skal, laddning, väskor och accessoarer.

Min koordinator överraskade mig med att beställa ett nytt laptopfodral till mig via dem. Hon vet verkligen vad jag vill ha och behöver. ❤️ Hur fint är det inte?! ? Laptopfodralet kommer inte från den nya kollektionen, men jag älskar det!!

Ideal of Sweden laptopfodral i grönt.

Rabattkod ”mymartens15”  hos Ideal of Sweden.

Koden ger dig 15% rabatt på ett helt köp + fri frakt. In och shoppa loss ? HÄR!

Ideal of Sweden. Lemon Bloom.

Denna design heter ”Lemon Bloom”. Mitt florist-hjärta slår ett extra slag när jag omringad av blommor! ?

Har ni testat Ring Mounts?

(Ringen man fäster på skalet). Jag tycker de är väldigt smidiga. Ibland när jag sitter i möten eller ska kolla på videos orkar jag inte hålla i telefonen. Då gillar jag att använda min Ring Mount och ställa upp telefonen. Det absolut bästa med Ideal of Sweden är deras koncept ”Accessories Of Attraction” vilket betyder att alla deras produkter är magnetiska och fungerar ihop. Du kan tex. koppla ihop ditt skal med korthållare eller ring mount. Supersmidigt! ??

Ideal of sweden ring mount på mobilskal. bredvid står airpods skal.

Matcha skal efter outfit eller humör

Jag gillar att matcha skal efter humör eller outfit. Det gör mig på lite bättre humör. Det känns genomtänkt och roligt. En liten sak i vardagen som lättar upp stämningen! Nedan har jag försökt matcha mina favoritskal från kollektionen med outfits jag skulle bära dem till. ?

Brukar ni också få för er såna små saker? ?

My har på sig ett rött träningsset från ICANIWILL till det matchar hon Ideal of Sweden's nya skal Coral Blush Floral

Coral Blush Foral – Så fint skal som jag blir glad av! Gillar verkligen färgerna. Här skulle jag matcha med mitt otroligt fina röda träningsset eller något rosa. Det funkar även fint till andra glada färger.

My står vid en container och har på sig helsvarta kläder. Hon kollar i kameran och håller sig. Produktbild av Golden Tie Dye från Ideal of Sweden.

Golden Tie Dye – Ett guldigt/beiget skal med svarta inslag. Känns lite mer coolt och tuffare. Det skalet får gärna hänga med mig när jag kör ett hårt träningspass eller bär något svart. ?

My står i ett gym och har på sig ett beiget träningsset från Gavelo. Hon kollar rätt in i kameran. Produktbild av Rose Pearl Marble från Ideal of Sweden.

Rose Pearl Marble – Sååå fin design! Det är cleant, stilrent, lyxigt och funkar till alla färger på kläderna. Jag skulle använda det till ljusa outfits. Psst… senare idag får ni se mer att detta set jag har på mig! ???

Om ni går in via den ? HÄR länken så är min rabattkod redan inlagd och ni behöver inte skriva in den i kassan!

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...