Gavelo gör det igen! Seamless ribbed collection

I reklamsamarbete med Gavelo – Seamless Ribbed

Gavelo Seamless Ribbed i ljusgrå. My sitter på huk i ett Gym och håller i en vikt. Hon ler in i kameran.

Jag måste bara visa er vilka FINA och SKÖNA träningskläder jag fått hem från Gavelo. De är en kollektion som är seamless och ribbade. Jag tror det här är dem skönaste träningskläderna jag någonsin testat, eller det ÄR de skönaste jag testat! ??

Använd min rabattkod ”MyMartens21” som ger er 15% rabatt på ett helt köp!

In och shoppa era favoritplagg ? HÄR!

Seamless Ribbed i tre olika färger

Gavelo Seamless Ribbed i beige. My står i ett Gym och lutar sig mot en stånd. Hon kollar rätt in i kameran och har håret uppsatt i en tofs.

Gavelo Seamless Ribbed i beige. Jossan och My har på sig ett varsitt set. Jossan sitter på en box och My står bakom. De båda kollar in i kamerna.

Seamless Ribbed i färgen ”Sand Melange”

Jag tror detta är min favoritfärg! Jag har fastnat för beigea toner just nu. Så snyggt! ?? Det ribbade tyger följer kroppen otroligt bra och så sköna. De har hög midja som sitter på plats. Jag använder mina seamless när jag är hemma och myser också, inte bara till träning. Släng på dig en vit oversize skjorta, och du har en grymt snygg outfit! ??

Gavelo Seamless Ribbed collection. My har på sig Plum Melange och Jossan light grey melange

Gavelo Seamless Ribbed i mörkgrått. My har på sig boxningshandskar och står lutad mot en boxningssäck.

Seamless Ribbed i färgen ”Plum Melange”

En mörkgrå färg för den som kanske trivs bättre i mörka färger. Jag gillar denna färg skarpt! Det jag gillar med Gavelo är att de skapar något för alla. Du kan använda dessa när du jobbar hemifrån, kör yoga eller för ett hårt träningspass. Möjligheterna är många – passar för alla tillfällen! ?

Gavelo Seamless Ribbed. My har på sig light grey melange och Jossan har på sig plum melange (mörkgrå).

Gavelo Seamless Ribbed i ljusgrå. My står i ett Gym och kör squats.

Seamless Ribbed i färgen ”Light Grey Melange”

Squat approved! ?✅  Inga som helst problem med att böja sig utan att behöva dra upp tightsen efter varje gång.

Kom ihåg: Rabattkoden ”MyMartens21” ger er 15% rabatt på allt hos ? Gavelo.

/My Martens

 

3 Komentarer

  1. Åååh! Gavelos passform passar mig. Har ett par seamless camo och ett par beigerutiga med tillhörande jacka, du har lika set. Det är ju snyggt även när man inte ska träna. Men dessa ribbade har jag svårt för. Jag tycker det ser ut som långkalsonger, särskilt de ljusa ser ju ut som försvarets långkalsonger. Tvivlar inte på att de är sköna. Men när jag läste plum tänkte jag plommonfärgade och tänkte att om de är riktigt mörka så kanske man kommer ifrån långkalsongskänslan. Men de är mörkgrå eller? Hade förhoppningar om nya snygga prins i samma modell som de beigerutiga. Får hålla tummarna.

    • Jaaa de är så bra! Har du även camo i grönt? Annars kan du ju passa på att införskaffa dem nu med min kod ? Jag får inte samma känsla, jag tycker de är superfina på verkligen! Och de som heter ”plum” är mörkgråa. ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...