Vabbruari

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej ?? Mjukiskläder och otvättat hår…

Jösses vilken konstig vecka. Ludvig blev hemsk Oslo från skolan, då han blivit snuvig ?.

Det är stenhårda regler just nu, så självklart har han fått vara hemma. Han har inte blivit sjuk ( alltså inte fått feber eller andra symtom) Mem snuvan har hållit i sig..: ?

Eftersom att han är pigg, men ändå inte får vara i skolan så har det varit en svår balansgång i vad han får och vad han inte får göra. Han har såklart fått stanna hemma. Vi har gjort lite läxor, läst, skrivit osv. Han har gått promenader med hunden. Jag har tjatat om att frisk luft är viktigt även om han har snuva . Så han har fått gå med Svea, Både med och utan mig.

Men sen har han hamnat framför datorn ?

Problemet med datorn och speltiderna är att jag sedan några månader satt in en begränsad speltid. För att jag inte vill att han skall spela för mycket. Men nu dessa dagar som han har fått vara hemma från skolan så är han ju lite understimulerad, och saknar sina kompisar. Så därför har han fått spela mer än vanligt… Han spelar Fortnite med sina kompisar, så dom umgås online och jag hör hur dom skrattar och pratar ☺️ MEN. Jag tycker ändå att begränsad speltid är viktigt! Det är verkligen en utmaning här hemma….

-Hur resonerar du? ☺️

Vi spanar in det nya området som växer fram intill vårat ☺️ Det ser rörligt ut just nu…. Men jag tror att det kommer att bli riktigt fint !

I veckan har städerskan från Stodona varit här. Jag är så glad att jag tillslut släppte ”prestige” och accepterar att jag inte behöver göra allting själv. Att det är helt okay att be om hjälp, att delegera bort vissa saker och frigöra tid och minimera stress på det sättet ??

Det enda jag behöver göra är att ställa fram städgrejerna så fixat dom resten! ☺️ Är du nyfiken på deras tjänster så kan du läsa mer HÄR ??

Bästa känslan när man kommer hem och det är rent och snyggt ??? -Sååå befriande!

Denna veckan har jag alltså jobbat vid datorn… Bra att man kan göra det. Men jag fick såklart ställa in mina fysiska klienter .

Som jag längtat efter dom! ??? Man får en speciell relation till dom man träffar fysiskt…

Hörrni, vill göra en remainder om att vi just nu aktiverat my15 igen☺️

På ALLA Bobbys produkter ? Även på de paketeringar som redan är på kampanj, som som tex ”lyx paketet”. Så får mina följare ytterligare 15% ? Dom är såååå bra!

Ludvig har iallafall sällskap konstant! Vare sig själv eller inte! ??

Jag har köpt fredagsfika, åkte till RC för att handla kardemumma bullar till oss. Dom är så stora att vi delade på dom alla 3 ? mums! ?

Vad tycker du om Sveas stil?? ?? Hon ligger som en groda!

Morgonkaffe i solen…. ☕️ Obligatoriskt , varje dag. Oavsett väder. Jag går ut även om det är många, många minus. Sol eller inte spelar heller ingen roll. Kanske om det regnar, då väntar jag ut regnet. Men häromdagen satt jag med täckbyxor, skidjacka och det snöade samtidigt som solen sken ☺️

Svea och hennes pojkvän Ralph ?❤️

Lilleman när kom hem från skolan… Glad och tyckte att det var ”toppen” att han fick gå hem ❤️? ”Mamma nu kan vi mysa och busa hela veckan”

Alltså min Lilleman! ??❤️

Jag tycker att det är mysigt där vi bor ?❤️ Glad att jag vågade lämna city och komma hit ut till naturen….

Önskar dig en skön fredag!

/ My Martens