Vabbruari

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej ?? Mjukiskläder och otvättat hår…

Jösses vilken konstig vecka. Ludvig blev hemsk Oslo från skolan, då han blivit snuvig ?.

Det är stenhårda regler just nu, så självklart har han fått vara hemma. Han har inte blivit sjuk ( alltså inte fått feber eller andra symtom) Mem snuvan har hållit i sig..: ?

Eftersom att han är pigg, men ändå inte får vara i skolan så har det varit en svår balansgång i vad han får och vad han inte får göra. Han har såklart fått stanna hemma. Vi har gjort lite läxor, läst, skrivit osv. Han har gått promenader med hunden. Jag har tjatat om att frisk luft är viktigt även om han har snuva . Så han har fått gå med Svea, Både med och utan mig.

Men sen har han hamnat framför datorn ?

Problemet med datorn och speltiderna är att jag sedan några månader satt in en begränsad speltid. För att jag inte vill att han skall spela för mycket. Men nu dessa dagar som han har fått vara hemma från skolan så är han ju lite understimulerad, och saknar sina kompisar. Så därför har han fått spela mer än vanligt… Han spelar Fortnite med sina kompisar, så dom umgås online och jag hör hur dom skrattar och pratar ☺️ MEN. Jag tycker ändå att begränsad speltid är viktigt! Det är verkligen en utmaning här hemma….

-Hur resonerar du? ☺️

Vi spanar in det nya området som växer fram intill vårat ☺️ Det ser rörligt ut just nu…. Men jag tror att det kommer att bli riktigt fint !

I veckan har städerskan från Stodona varit här. Jag är så glad att jag tillslut släppte ”prestige” och accepterar att jag inte behöver göra allting själv. Att det är helt okay att be om hjälp, att delegera bort vissa saker och frigöra tid och minimera stress på det sättet ??

Det enda jag behöver göra är att ställa fram städgrejerna så fixat dom resten! ☺️ Är du nyfiken på deras tjänster så kan du läsa mer HÄR ??

Bästa känslan när man kommer hem och det är rent och snyggt ??? -Sååå befriande!

Denna veckan har jag alltså jobbat vid datorn… Bra att man kan göra det. Men jag fick såklart ställa in mina fysiska klienter .

Som jag längtat efter dom! ??? Man får en speciell relation till dom man träffar fysiskt…

Hörrni, vill göra en remainder om att vi just nu aktiverat my15 igen☺️

På ALLA Bobbys produkter ? Även på de paketeringar som redan är på kampanj, som som tex ”lyx paketet”. Så får mina följare ytterligare 15% ? Dom är såååå bra!

Ludvig har iallafall sällskap konstant! Vare sig själv eller inte! ??

Jag har köpt fredagsfika, åkte till RC för att handla kardemumma bullar till oss. Dom är så stora att vi delade på dom alla 3 ? mums! ?

Vad tycker du om Sveas stil?? ?? Hon ligger som en groda!

Morgonkaffe i solen…. ☕️ Obligatoriskt , varje dag. Oavsett väder. Jag går ut även om det är många, många minus. Sol eller inte spelar heller ingen roll. Kanske om det regnar, då väntar jag ut regnet. Men häromdagen satt jag med täckbyxor, skidjacka och det snöade samtidigt som solen sken ☺️

Svea och hennes pojkvän Ralph ?❤️

Lilleman när kom hem från skolan… Glad och tyckte att det var ”toppen” att han fick gå hem ❤️? ”Mamma nu kan vi mysa och busa hela veckan”

Alltså min Lilleman! ??❤️

Jag tycker att det är mysigt där vi bor ?❤️ Glad att jag vågade lämna city och komma hit ut till naturen….

Önskar dig en skön fredag!

/ My Martens

11 Komentarer

  • Hej Doktorn!
   Oj, nu är inte jag någon specialist. Men är du deltids sjukskriven så kan du så klart vabba de timmar som du skulle jobbat ☺️
   Men om du kommer sig osäker, så skulle jag rekommendera dig att vända dig till försäkringskassan för mer detaljerad information . https://www.forsakringskassan.se

 1. nolltolerans på fortnite. det får inte spelas av min 9 åring
  annars ganska fritt, då han tecknar endel leker en del med sitt syskon och ser vanligt film. Men d är svårt då dom umgås i vissa spel. han fick sin första spel grej när han fyllde 9 år och då fick han ett switch, ganska roliga spel där supermario och donkey Kong ?

  • Det hade Ludvig också innan… ☺️ Jätte kul!
   Vi hade nolltolerans på Fortnite innan. Men alla hans kompisar spelade det, ( även hans tidigare klasskompisar från öland ) . Så tillslut gav vi efter för att han inte skulle känna sig utanför ….
   Men nu får han bara Spela med dom han känner ☺️

   • ja d är jättesvårt❣️?. jag ville eg att min son inte ska hålla på alls???‍♀️men insett att han måste få.. och mkt engelska o teknik har han lärt sig… nu verkar det mer vara zooba o roblox som e inne här.. inte kanske mkt bättre än Fortnite.. så himla svårt, vi gör så gott vi kan❣️kram

 2. Härligt att bo nära naturen men..
  jag tror jag frågat innan men frågar igen, vad är det för ( fula) gröna små bodar som står vid varje lägenhet ?
  ( för övrigt hemskt tråkigt med all reklam som ploppar upp. T o m över din text)

 3. Inget fortnite. Är även lärare, vet att ”alla får utom jag” är något som många kör med. Stämmer absolut ALDRIG. Vi måste våga hålla fast vid gränser för våra barn är min mening. Tror det gynnar barnen i långa loppet. Tycker inte att Fortnite är något som passar en 9-åring (eller 10, 11,12- åring heller!).
  //Maria

  • Håller med att det är ryckigt. Det ska ju poppa upp en massa reklam och erbjudanden om nyhetsbrev mm mm som lägger sig över texten. I alla fall i min telefon.
   Tråkigt.
   Men hoppas My får nån krona för det i alla fall

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...