Intervju My Martens – Må Bra


Vad snälla ni är som gratulerar och skriver kring mitt beslut att joina Må Bra familjen ❤️

Det känns verkligen helt rätt! Det passar mig som handen i handsken….. ??

Ni får gärna läsa min korta men ärliga intervju jag gjordes inför att vi skulle gå live med bloggen ☺️

LÄS HÄR ??

/ My Martens


8 Komentarer

 1. Det blir svårt att följa din blogg när det poppar upp reklam överallt som man inte kan klicka bort, det ligger mitt i texten. Men lycka till med din nya blogg för nu tackar jag för mig.

 2. Grattis å lycka till ? Läst lite om hur du mår, jag har själv mått liknande efter övergrepp i barndomen ? Men efter jag fått traumabehandling, lifespan intergration på Wonsa så har jag fått mitt liv tillbaka ? Så försök få traumabeh, om du ej redan fått det är min rekomendation ❤ Många stora kramar från mig till dig ? Å det går att må bra igen ?

   • Tack ? kan tillägga att själv tål jag ej seretoninhöjande läkemedel, provat massa å även hälsokost. Nu äter jag saffran på kapsel, funkar mycket bra å inga biverkningar, beställer på better nutrition labs ? Sen kan jag rekommendera traumayoga som Yogobe har, oxå superbra för en snurrig hjärna ?Stort lycka till igen ? Kram ❤

    • Glömde yoga nidra, oxå mycket bra för att lugna en orolig hjärna, brukar lyssna på natten om jag vaknar å det snurrar i skallen å jag ej kan somna om, men även när jag går å lägger mig ? Finns på yogobe å även på youtube ?

    • Menar såklart inte att man ska strunta i medicin om det fungerar, men om man som jag ej tål det så är saffran ett alternativ, vill jag förtydliga ? blev många kommentarer, men vill dela med mig av mina erfarenheter, kanske kan hjälpa dig eller någon annan ❤

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...