Äntligen kan jag gå ut med det. Ny blogg – MåBra ❤️

Ny blogg hos MåBra. My står på en åker och har på sig träningskläder. Svarta med röda blommor.

Äntligen kan jag gå ut med det, jag går ihop med MåBra och börjar blogga hos dem! Jag är sååå taggad på detta. Nu ska ni följa min resa för att ”må bra” igen 😉 hehe!

Den nya bloggen kommer ligga på www.mymartens.mabra.com ? Jag kommer fixa så att när ni skriver in mymartens.se så kommer ni till nya bloggen. Allt tekniskt kan ju ta sin lilla tid… ?

Skämtåsido. Ni som följer mig sedan länge vet att jag nyligen bekräftade att jag har lite hälsoproblem, en sköldkörtel som inte riktigt fungerar som den ska. Samt en diagnos som jag så småningom ska berätta om. ??

Men det är just det som är viktigt för mig. Det är HELT okej, att inte alltid må så bra. Det är ingenting man ska behöva skämmas över. Därför känns det extra bra att med MåBra på min resa mot att, helt enkelt ”må bättre/ må bra”. ❤️

Men som sagt från och med idag, är jag en del av MåBra-familjen. Vilket känns magiskt bra och det passar mig verkligen som handen i handsken. ❤️

Det kan vara lite svårt att hitta in hit innan min gamla blogg tas bort, och trafiken pekas om. MEN jag lägger upp en länk i min Instagram bio, så att du enkelt kan hitta hit! =)

Hörs snart igen!
/ My Martens

4 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...