Idag genomförde jag något jag länge funderat på….

Idag genomförde jag något jag länge funderat på….

Wow! Vilken dag! 😅🥰😇😎 Började lika trött som vanligt. Provtagningen m.m. Sen gick Milla fart på mig och vi jobbade undan en hel del. Jag fick även en del bokföring gjord och jag kände mig mer kreativ än på länge.

Idag har jag gjort något riktigt spännande! Men också lite läskigt på samma gång 😬

Detta firade jag med en dunderfika med Anna och bakom kameran, Milla 🌟

Jag lyxade till det med en äppelpaj med vaniljsås 🍏 🤤 Det var första gången som Milla, var i Stenladan. Kul att visa henne den. Att ha den en kort promenad hemifrån är sååå mysigt! Sen går jag gärna dit när det är som minst folk där ☺️ När Jonas och jag var där så var det galet mycket folk! ( men Corona anpassar ) . Men idag var det nästan ingen där 🥰👌🏻

Alltså himmel och pannkaka vad jag har busat till det idag. Jag vet att jag kan vara snabb och impulsiv ibland. Det jag har gjort idag har jag hållit på med i några månader, men idag bestämde jag mig,

Men VAD jag har hittat på denna gången…. Det berättar jag så småningom…. 😉

Alltså dessa två! ❤️❤️

Nu är jag hemma… men Lilleman. Han blev hemskickad från skolan. Han är inte sjuk, men snuvig och kanske kommer han att bli sjuk 🤧 Vi får se. Han har iallafall ingen feber. Så nu håller vi tummarna för att han får bli bra och inte tvärt om🙏🏻

Ralph och Svea har busat och haft riktigt kul idag ❤️ 🐾

Hahaha! Jag älskar den där bilden 😂 Ludvig hade just fått gången från skolan pga av snuvan. 🤧 Då…

Ludvig jämför sin fot och sko storlek med Anna😅 Samtidigt som Anna blir attackerad av Svea som pussas 😂 Innan hon tillslut får låna Ludvigs skor för att vi spontant fick för oss att ta en promenad i det ljuvliga vackra vinterlandskapet ❄️ Ludvig påstår att skorna är för små, och detta ska jag dubbelkolla. Dom är nämligen helt nya och jag har svårt att tänka mig att han redan vuxit ur dom 😅.

Men OM han har gjort det så får Anna ta över dom! För på henne satt dom nämligen perfekt 😂❤️

Fasens….. Lilleman är ingen Lilleman längre. Han är en ”långe man” 🙈

Idag var en riktigt bra dag 🙏🏻

Kram och gonatt….

/ My Martens

16 Komentarer

 1. Du går alltid ner dig när du påbörjar viktnedgång.Du mår som bäst utan mediciner när du är lite större.Titta på Anna det stora energi knippet hon är fin som hon är.Gå upp några kilo och testa ett halv år så får du se,det skadar inte.Tipps ta ett jobb 9-17 du klarar det ekonomiskt.
  Negativa måsten för vissa är.
  Gå milen,passa kosten,träna,ta fina bilder,jaga ekonomi,

  • Vad pratar du om???
   Jag går ner mig när jag påbörjar viktnedgång? ?
   Svarar du mig, eller någon annan som kommenterar? ☺️
   Jag har gått upp nästan 20 kg och mår riktigt uselt ? så du tycker att jag ska gå upp lite till? ?
   Förlåt. Jag tackar ödmjukast för din genuina omtanke. Men du är helt ute och cyklar om det är till mig du svarar….
   Du har ingen aning om när jag ätit medicin eller inte.
   Jag gör det för första gången nu.
   Testade en kort period 2016 men det slog helt fel och avbröts .
   Att jag gått upp i vikt finns det en fysiologisk förklaring till.
   Men det är sekundärt. När jag mår bra så löser sig även det…
   Jag kommer att berätta om min diagnos när jag känner för det… ☺️

 2. Du går alltid ner dig när du påbörjar viktnedgång.Du mår som bäst utan mediciner när du är lite större.Titta på Anna det stora energi knippet hon är fin som hon är.Gå upp några kilo och testa ett halv år så får du se,det skadar inte.Tipps ta ett jobb 9-17 du klarar det ekonomiskt.

  Negativa måsten för vissa är.
  Gå milen,passa kosten,träna,ta fina bilder,jaga ekonomi,

  • Vad pratar du om???

   Jag går ner mig när jag påbörjar viktnedgång? 😅

   Svarar du mig, eller någon annan som kommenterar? ☺️

   Jag har gått upp nästan 20 kg och mår riktigt uselt 😅 så du tycker att jag ska gå upp lite till? 😂

   Förlåt. Jag tackar ödmjukast för din genuina omtanke. Men du är helt ute och cyklar om det är till mig du svarar….

   Du har ingen aning om när jag ätit medicin eller inte.

   Jag gör det för första gången nu.
   Testade en kort period 2016 men det slog helt fel och avbröts .

   Att jag gått upp i vikt finns det en fysiologisk förklaring till.

   Men det är sekundärt. När jag mår bra så löser sig även det…

   Jag kommer att berätta om min diagnos när jag känner för det… ☺️

 3. Jag tycker Stor Karina har en poäng.För mycket kropps ideal är inte bra.Jag Tycker du ser mera hälsosam ut när du är lite rund utan att prata kilo.
  Gå milen nästan varje dag,passa kosten,träna,ta fina bilder,jaga ekonomi,
  ÄR INTE SUNT och passar inte alla personer.
  Massmediala trycket är farligt ta tillbaka ditt gamla liv innan TV

  • Man ska aldrig jämföra med varandra, utan det är individuellt. Precis som med alla val vi gör ☺️
   Jag är inte ”lite” rundare. Jag har gått upp 20kg och har alltid en övervikt. Detta blir med tiden en hälsorisk, och har extremt många nackdelar ….
   Men med det sagt. Så är det mitt ”lilla” problem just nu ? nu ska jag få ordning på sköldkörtel, medicin osv. Sen löser sig det naturligt…
   Jag tränar och äter bra för att inte gå upp ännu mer.
   Vad det gäller promenerandet osv. Känns milen för lång, gå en halv . Börja med mindre sträckor och hitta det som passar dig!
   Men att ut och röra på sig varje dag, det ÄR sunt!
   Mitt gamla liv innan tv? Du menar när jag pendlade mellan två länder ( Sverige Holland) . Där jag körde en stor fet merca ( 5 gånger så dyr som den jag har idag. Då när jag hade 16 anställda, jobbade 7 dagar i veckan, var ung, sårad och helst gränslös i min yrkesroll.
   Jag känner att du har noll insikt i vad det är du just nu skriver…
   Sen tror inte jag att man blir lyckligare om man har en ful eller fin bil. Lyckan för mig ligger inte i materiella ting. Utan i hur jag mår. Jag har i många år kämpat med min ångest, depression och orkeslösheten som kommer från ingenstans.
   Det liv jag har idag är tryggt, lugnt, organiserat, och passar mig och min familj ❤️
   Jag tjänar tillräckligt bra för att slippa känna oro, jag jobbar lagom, har tid för återhämtning….. och framförallt jag jobbar med det jag brinner för ??
   ”Livet innan tv” skriver du ? vad tror du har hänt efter tv? ?. Det är 8 år sedan jag var med. Sen har jag varit med som PT i en annan produktion, i övrigt har jag tackat nej till alla dating program som erbjudits på löpande band.
   Vad tror du ”Lisa + 80” att det är för fel på mitt liv egentligen? ?

 4. Fötter kan växa oerhört fort och inte bra att ha skor som inte känns bra
  Min son hade skostorlek 47 när han va 15 ? som tur va stannade fötterna där men gissa hur lätt det är att hitta skor åt han?

 5. Jag tycker Stor Karina har en poäng.För mycket kropps ideal är inte bra.Jag Tycker du ser mera hälsosam ut när du är lite rund utan att prata kilo.

  Gå milen nästan varje dag,passa kosten,träna,ta fina bilder,jaga ekonomi,
  ÄR INTE SUNT och passar inte alla personer.
  Massmediala trycket är farligt ta tillbaka ditt gamla liv innan TV

  • Man ska aldrig jämföra med varandra, utan det är individuellt. Precis som med alla val vi gör ☺️

   Jag är inte ”lite” rundare. Jag har gått upp 20kg och har alltid en övervikt. Detta blir med tiden en hälsorisk, och har extremt många nackdelar ….

   Men med det sagt. Så är det mitt ”lilla” problem just nu 😅 nu ska jag få ordning på sköldkörtel, medicin osv. Sen löser sig det naturligt…

   Jag tränar och äter bra för att inte gå upp ännu mer.

   Vad det gäller promenerandet osv. Känns milen för lång, gå en halv . Börja med mindre sträckor och hitta det som passar dig!

   Men att ut och röra på sig varje dag, det ÄR sunt!

   Mitt gamla liv innan tv? Du menar när jag pendlade mellan två länder ( Sverige Holland) . Där jag körde en stor fet merca ( 5 gånger så dyr som den jag har idag. Då när jag hade 16 anställda, jobbade 7 dagar i veckan, var ung, sårad och helst gränslös i min yrkesroll.

   Jag känner att du har noll insikt i vad det är du just nu skriver…

   Sen tror inte jag att man blir lyckligare om man har en ful eller fin bil. Lyckan för mig ligger inte i materiella ting. Utan i hur jag mår. Jag har i många år kämpat med min ångest, depression och orkeslösheten som kommer från ingenstans.

   Det liv jag har idag är tryggt, lugnt, organiserat, och passar mig och min familj ❤️

   Jag tjänar tillräckligt bra för att slippa känna oro, jag jobbar lagom, har tid för återhämtning….. och framförallt jag jobbar med det jag brinner för 🙏🏻

   ”Livet innan tv” skriver du 😅 vad tror du har hänt efter tv? 😂. Det är 8 år sedan jag var med. Sen har jag varit med som PT i en annan produktion, i övrigt har jag tackat nej till alla dating program som erbjudits på löpande band.

   Vad tror du ”Lisa + 80” att det är för fel på mitt liv egentligen? 😅

 6. Fötter kan växa oerhört fort och inte bra att ha skor som inte känns bra

  Min son hade skostorlek 47 när han va 15 😱 som tur va stannade fötterna där men gissa hur lätt det är att hitta skor åt han?

 7. Kan ni amatörläkare lägga ner ! My är öppen med hur hon mår delvis för att hjälpa andra att känna sig mindre ensamma i diagnoser man inte pratar om . Lägg då inte sten på börda utan stötta henne istället !!! Du är en kämpe My 💜

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...