Min lilla älskling ( Svea Bostonterrier ) är skadad! Vet ej vad som hänt .

Hej mina vänner… just nu sitter jag här med en klump i magen. Jag vet inte exakt vad som har hänt. Men Svea kan inte gå 💔 hon är skadad och kan inte gå 🐾

Hon lekte med katterna ( som vanligt). Sen drog hon sig undan… sov några timmar . ( det var lite konstigt då alla var hemma ) Men sen kunde hon inte gå ner från sängen… hon haltar och kan bara gå på 3 ben 😭

Jag lyfter ut henne i snön, och hon kissar och jag får bära henne in…. 💔

jag har pratat med uppfödaren. Vi ska avvakta tills imorgon. Men om hon forfarande har ont så ska vi åka in till veterinären och få henne undersökt. Dom öppnar redan 07:00 🙏🏻 Det kan ju vara en sträckning, och helt ofarligt. Men man vet ju inte 💔 usch! Nu grinar jag av oro!!

Min dag i bilder :

Jag har storstädat studion idag 🧹💪🏻 Visst är den charmig ändå☺️

Jag har haft utomhus möte med min Kordinator Milla ❤️ ( Och Ralph 🐾)

Milla jobbar deltid för mig och hjälper mig med ALLT! Jag är så tacksam över att ha henne i mitt liv 🙏🏻 ( och företaget 💻)

Jobbat hemifrån resten av dagen… online klinter, bokföring, planering, Mail, blogg, osv…

Då kom Stodona hem ( städfirma 🧹) Jag har äntligen bestämt mig för att ta in hjälp för att underlätta vardagen 🙏🏻

Sen började Svea halta… och nu har det bara blivit värre och värre 💔 jag är såååå orolig. Vi får se hur natten går… OM det blir värre så kommer jag såklart söka akut. Men förhoppningen är att hon är bättre imorgon🙏🏻 Men hon ska undersökas i vilket fall!

Gonatt

/ My Martens

46 Komentarer

 1. De flesta försäkringsbolag har gratis rådgivning med veterinär. Har du provat att ringa. Tycker de brukar vara bra på att ge råd och även ange om det är dags att åka in. Ömmar hon eller är hon varm? På den skadade tassen/benet?

 2. Sådär har min fralla gjort vid 2 tillfällen. Skakar & blir helt förändrad. Sen har det gått bort lika fort som det kom, hoppas det är samma för Svea ❤️

 3. Åhh tror hon har sträckt sig eller skadat ena tån. Är det endast frambenet som hon haltar på? Kan vara nån sträckning i ryggen som strålar ner
  Uppdatera gärna vad som händer med Svea
  Kram

 4. Förstår att du blir orolig för Svea men har hund själv o tror bara hon har en sträckning. Låt henne vila över natten. Har varit med om liknande med min hund o det har blivit bättre med vila. Förstår din oro då vovvarna är det bästa vi har. Håller tummarna för svea❤

 5. Om du nu är så orolig så söker man hjälp! Hon kan inte prata och berätta.. usch djurplågeri. Hade det vart ditt barn hade du åkt till akuten direkt och även dig själv då du uppsöker läkare vid minsta lilla sak…

 6. Förstår din oro till 110%. Har två mopsar, min yngsta fick ett hornhinnesår i mitten på december som gjorde jätteont och många besök hos vet. Och många droppar per dag, nu känns hon något bättre (får se nästa vecka vad vet säger) då hittar jag en knuta under mina andra mops mage, hoppas bara det är nya selen som tryckt men går sönder av oro. Fick ingen tid till henne förrän på fredag?

 7. De flesta försäkringsbolag har gratis rådgivning med veterinär. Har du provat att ringa. Tycker de brukar vara bra på att ge råd och även ange om det är dags att åka in. Ömmar hon eller är hon varm? På den skadade tassen/benet?

 8. Sådär har min fralla gjort vid 2 tillfällen. Skakar & blir helt förändrad. Sen har det gått bort lika fort som det kom, hoppas det är samma för Svea ❤️

 9. Åhh tror hon har sträckt sig eller skadat ena tån. Är det endast frambenet som hon haltar på? Kan vara nån sträckning i ryggen som strålar ner
  Uppdatera gärna vad som händer med Svea
  Kram

 10. Min chihuahua gjorde så när han hade problem med analsäckarna. Han kunde inte gå. Benen bar honom inte . Åkte akut till djursjukhuset och där konstaterade de att efter de tömt anslsäckarna var han som vanlig igen. Kanske inte det Svea har men man vet aldrig.

 11. Förstår att du blir orolig för Svea men har hund själv o tror bara hon har en sträckning. Låt henne vila över natten. Har varit med om liknande med min hund o det har blivit bättre med vila. Förstår din oro då vovvarna är det bästa vi har. Håller tummarna för svea❤

 12. Om du nu är så orolig så söker man hjälp! Hon kan inte prata och berätta.. usch djurplågeri. Hade det vart ditt barn hade du åkt till akuten direkt och även dig själv då du uppsöker läkare vid minsta lilla sak…

 13. Förstår din oro till 110%. Har två mopsar, min yngsta fick ett hornhinnesår i mitten på december som gjorde jätteont och många besök hos vet. Och många droppar per dag, nu känns hon något bättre (får se nästa vecka vad vet säger) då hittar jag en knuta under mina andra mops mage, hoppas bara det är nya selen som tryckt men går sönder av oro. Fick ingen tid till henne förrän på fredag😭

 14. Min chihuahua gjorde så när han hade problem med analsäckarna. Han kunde inte gå. Benen bar honom inte . Åkte akut till djursjukhuset och där konstaterade de att efter de tömt anslsäckarna var han som vanlig igen. Kanske inte det Svea har men man vet aldrig.

 15. Hänt mina oxå inte kunnat gå sen i ena stunden är allt som vanligt,rädd blir jag när det händer.hon kanske har jobbat med andra muskler i fjällen.kram och pussa på Selma God bättring?

 16. Hänt mina oxå inte kunnat gå sen i ena stunden är allt som vanligt,rädd blir jag när det händer.hon kanske har jobbat med andra muskler i fjällen.kram och pussa på Selma God bättring🐾

 17. Men ååå ? så jobbigt när de i te kan berätta. Kolla så inte någon av kissarna lyckats bita så det är en liten böld mellan trampdynorna.
  Hoppas hon mår bättre idag ?❤

 18. Men ååå 😔 så jobbigt när de i te kan berätta. Kolla så inte någon av kissarna lyckats bita så det är en liten böld mellan trampdynorna.
  Hoppas hon mår bättre idag 🙏❤

 19. Vad har uppfödaren med detta att göra? Har de något ansvar? Frågar bara då jag aldrig själv haft hund och inte förstår varför man blandar in dem när ni haft Svea så länge ☺️

  • Nej självklart inget ansvar. Men min Uppfödare är engagerad, omtänksam, och koll. Hon har både kunskap och Erfarenhet.
   Dessutom jobbar hon på Veterinär kliniken som jag fick tiden hos…

 20. Vad har uppfödaren med detta att göra? Har de något ansvar? Frågar bara då jag aldrig själv haft hund och inte förstår varför man blandar in dem när ni haft Svea så länge ☺️

  • Nej självklart inget ansvar. Men min Uppfödare är engagerad, omtänksam, och koll. Hon har både kunskap och Erfarenhet.

   Dessutom jobbar hon på Veterinär kliniken som jag fick tiden hos…

 21. Bästa My och Svea! ❤️ Du är allt annat än en djurplågare. Man behöver inte åka in akut med allt som händer sin hund. Jag jobbar själv på djursjukhus och det är väldigt många fall djurägare är oroliga över sina djur och ringer in. Vissa saker behöver kollas upp direkt och vissa kan vänta. En plötslig hälta brukar kunna vänta till dagen efter men finns givetvis gånger man behöver åka in direkt men denna gång var inte en sån vilket också undersökning idag visade. Kram till er mina fina valpköpare /Linn som fött upp Svea och är så glad att hon hamnade hos just dig My?

  • TACK Linn ❤️??
   Jag är SÅ glad och tacksam att våra vägar korsades och att Svea blev en del av våran familj ?❤️
   Otroligt uppskattat att du alltid finns ett samtal/dom bort ??
   Jag ser fram emot när vi så småningom kan ses utomhus med hundarna ?, ska bara se till att Svea blir bra igen ❤️ kraaam

 22. Bästa My och Svea! ❤️ Du är allt annat än en djurplågare. Man behöver inte åka in akut med allt som händer sin hund. Jag jobbar själv på djursjukhus och det är väldigt många fall djurägare är oroliga över sina djur och ringer in. Vissa saker behöver kollas upp direkt och vissa kan vänta. En plötslig hälta brukar kunna vänta till dagen efter men finns givetvis gånger man behöver åka in direkt men denna gång var inte en sån vilket också undersökning idag visade. Kram till er mina fina valpköpare /Linn som fött upp Svea och är så glad att hon hamnade hos just dig My🥰

  • TACK Linn ❤️🙏🏻

   Jag är SÅ glad och tacksam att våra vägar korsades och att Svea blev en del av våran familj 😭❤️

   Otroligt uppskattat att du alltid finns ett samtal/dom bort 🙏🏻

   Jag ser fram emot när vi så småningom kan ses utomhus med hundarna 🐾, ska bara se till att Svea blir bra igen ❤️ kraaam

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...