Ge håret den kärlek det behöver med Bobby’s produkter!

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden – Håret kommer älska detta!

My står i en skidbacke. Hon har på sig skidkläder, hjälm och brillor. Håret är utsläppt och hon håller ut armarna.

Hej från Åre och Buustamon! 💗

Vi har det superhärligt här!! 💏 Vi bara tar det lugnt, åker skidor, äter god mat och umgås. Att andas såhär frisk luft gör något med kroppen, eller hur?! Jag blir alltid lite tröttare här uppe och jag antar att det har med det att göra. ☺️

Denna resa handlar det om att umgås och att andas ut tillsammans, och även för fira min killar! Lilleman som fyllt hela 10 år (tiden går så fort?!) och Jonas som fyller 45 år. 💕 Jag har givetvis tagit med mig mina produkter från Bobby Oduncu Sweden för att ha lite egentid. Jag ska unna mig en lång dusch med både silverschampo och balsam. Avslutar med lite olja i håret för att maximera med fukt, och för att håret älskar det! 🌟

En bild på My som håller i Bobby Oduncu Sweden produkter för håret. Hon har på sig en rosa, lila och blå skidjacla, mössa och brillor. Bakom hennes syns ett vinterland med solnedgång.
Bobby Oduncu Sweden hårvårdsprodukter står på ett räcke täckt i snö. Bakom syns ett vinterland med solnedgång.

Rabattkoden ”my15” ger er 15% rabatt på hela sortimentet.

Min rabattkod är giltig i 48h även denna gång. Koden gäller på lyxpaketet och ekonomipack, du får alltså ÄNNU mer rabatt på de kit som redan är nedsatta – Passa på att unna dig eller någon du tycker om! 🥰❤️

Bobby Oduncu Swedens hårprodukter står på ett räcke täckt i Snö. Grymma produkter för håret. Bakom syns en skog som också är täckt i snö.

Några favoriter för håret som du måste prova!

🌟 Beauty Oil – Denna olja har räddat mitt hår här uppe och alla andra dagar såklart! Den ger näring och gör håret silkeslent. För bara 212 :- blir håroljan din och den är väldigt dryg, den kommer hålla länge och ditt hår kommer tacka dig!!

🌟 Torrschampot – Min räddare i nöden, ALLA gånger! Jag som tränar så ofta kan inte tvätta håret varje dag. Denna finns på min toalett nere, toalett uppe, i väskan (ja jag har med mig den överallt 🤣) och självklart i min privata träningsstudio My Motion Studio. Den kostar 127 :- med min rabattkod, och den är värd varenda krona kan jag säga!! 🥰 OBS! Produkten är slutsåld för tillfället, men du kan fortfarande lägga en beställning så skickas det v.3 – Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! 😉

🌟 Lyxpaketet – Allt i ett! Schampo, Balsam, Hårspray och Torrschampo i samma paket till ett rabatterat pris. Om det är något du ska testat så är det givetvis detta paket! OBS! Just nu ersätter de torrschampot med balsamsprayen/värmeskyddet, ni uppskattar verkligen torrschampot lika mycket som jag, så himla kul att se!! 🙏🏼❤️ Priset är 424 :- med min rabattkod ”my15”.

My pussar Bobby Oduncu Sweden hårvårdsprodukter. Hon har på sig en skidjacka i rosa färg och mössa och brillor. Bakom hennes syns ett vinterland med solnedgång.
Bobby Oduncu Sweden Beauty Oil – Den har verkligen räddat mitt hår nu i vinterkylan! Samt balsamsprayet nu när man lätt kan få tovigt hår under hjälmen. 🤣

Här kan ni läsa mitt senaste blogginlägg om Bobby’s produkter. De funkar lika bra som födelsedagspresent som till julklapp! 😉

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Must-haves för vacker hud

I samarbete med Rosenserien Ni vet att jag fullkomligt ÄLSKAR detta svenska, veganska varumärke och...

Green Weekend upp till 50% rabatt + 25% Swiss Clinic

I reklamsamarbete med Swiss Clinic ? Heeej fina läsare! Jag vet att ni brukar uppskatta...

Ta hand om din hud nu när solen är här

I reklamsamarbete med älskade Rosenserien ❤️ Ni som följt mig länge vet att jag älskar...