Halva priset för Lifesum premium – Kom igång nu!

I reklamsamarbete med Lifesum – Halva priset nu! 🌟

En närbild på My's telefon som hon håller med båda händerna. På sin display har hon Lifesum-appen uppe och scrollar igenom receptbanken. Halva priset på Lifesum premium nu.

Nyårslöfte: Att leva mer hälsosamt

Vad har du satt för nyårlöfte? Har du några? Något som är väldigt vanligt är att flera vill börja leva hälsosamt och äta & träna rätt. Tyvärr går många på för hårt i början och det resulterar oftast i att motivationen dalar… Det blir inte en hållbar livsstil och det är ju det man vill uppnå, eller hur?

Trappa istället upp steg för steg! Börja med att lära känna din kropp och vad den behöver – det gör du enkelt med Lifesum-appen. Att äta hälsosamt betyder INTE att du måste äta tråkigt. Det gäller bara att äta rätt!

3 recept från Lifesum Premium

Du hittar dessa recept och ännu fler enkelt i appen! Ladda ner 👉 HÄR

3 recept från Lifesum premium. Halva priset just nu på en årsprenumeration

Lifesum premium – ett enkelt sätt att spara och hitta nya recept!

Jag har använt Lifesum länge nu och jag kan inte sluta tipsa er om dem, för att jag älskar verkligen appen! Den underlättar så mycket i min vardag. Det handlar inte bara om att räkna kalorier utan jag behöver se vilken näring min kropp behöver att jag fyller på med.

Ibland kanske inte fantasin är på topp när man ska tillaga lunchen eller middagen, då kan man enkelt gå in i Lifesum-appen och hitta ett recept som passar dig! Kul att testa nya recept man själv aldrig hade tänkt på. 🌟

Receptbanken är enbart till för premium-medlemmar och därför har jag nu ett grymt erbjudande till dig…

Bild från Lifesums hemsida. På headern hänger My i två rep och har på sig träningskläder. Hon har håret uppsatt i en hästsvans och ler mot kameran. Just nu får alla Lifesum premium till halva priset.

Halva priset på Lifesum Premium – 50%

Gå in via min länk HÄR så får du nu halva priset på en årsprenumeration av Lifesum premium. Det kostar nu endast 21 kr/månaden istället för 42 kr/månaden. Passa på nu!! 🌟

I det här blogginlägget kan du läsa mer om varför jag som PT och kostrådgivare använder Lifesum. 🌱

Jag vill passa på att önska er alla en god fortsättning nu på 2021!

/My Martens

6 Komentarer

  1. Hej! Jag är intresserad. Vill veta hur mycket kostar det för ett år.? Om jag är nöjd efter ett år hur avslutar jag?Hur betalar jag? Går det att betala med faktura?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...