Vikthets, nät-kommunikation , Apple Vs EPIC games!?

SOM jag längtar efter denna lilla kille!!!! 👆🏻❤️ Imorgon kommer han hem igen ✈️🙏🏻 Då blir det ”Julafton” igen ❤️ Saknar ihjäl mig! 😂❤️

-Någon förälder som känner igen sig??? 😅

Ska jobba på förmiddagen till strax efter lunch. Ska upp sviiiin tidigt så jag borde sova nu🙈 Men men… ibland trillar jag ur mina rutiner och då blir det pannkaka! Så blev det ikväll 😂 Tack vara Apple som jag är sviiin irriterad på!!! 😤🤯🤬🙈

Apple och EPIC games ( grundaren till Fortnite) är i luven på varandra! Oavsett vem som har rätt eller fel, så är summeringen att min splitter nya dator som ligger inslagen inför Ludvigs 10 års dag ( om några dagar) alltså inte går att spela på!

Det enda han önskade sig var en dator med tillbehör för att kunna spela på! 👨‍💻

Så häromdagen så har denna strid mellan dessa gigantiska bolag slutat med att Apple datorerna inte kan uppdatera fortnite till de senaste uppdateringarna pga av att Apple vill ha provision på del av försäljning. Vilket då inte EPIC game vill….. SUCK!

Jag ville bara uppfylla Lillemans största önskan! 🤣😂 nu måste jag istället lämna tillbaka dator! Vänta 30 dagar på att få pengarna tillbak. Men framförallt tänka om HELT med julklapp och födelsedag presenter! 🙈 Mormor har varit med och köpt tillbehör till datorn. Övrig familj också… nu funkar ju inte dessa tillbehör till en annan PC tex 🤯

Som plan B tänkte jag att jag kunde köpa PS5, men det är ju såklart slutsålt sen innan dom släpptes 🤣

-Alltså den här spelvärlden är ingenting för mina nerver!!!

Påtal om helt annat… Körde ett kul pass med min coach idag! Det kommer kännas i benen imorgon vill jag lova! 😅💪🏻

La upp några videos i min story… Tanken var att inspirera och peppa andra till att kämpa på oavsett målsättning och utgångsläge . ( du kan se dessa HÄR ) inga videos som är ”stagade” utan videos där jag uppriktigt tränar och samtidigt över på att bli bekväm framför kameran…. 😉

”oj oj oj vad stor du är! Menar inget illa men du har gått upp väldigt mycket i vikt ”

”My du är ett jävla fetto ! Bonnlurk”

Ett annat exempel är denna 👇🏻

Som kommentarar på denna bild 🙄😂

Men helt seriös VARFÖR skriver man så till någon?

Eller den här:

Så Dumt! Skriv istället ”Hejja dig” 💪🏻 eller var TYST! 😂

Varför ska vi kvinnor ( generaliserar lite… ) men det är ganska vanligt…. skriva taskiga saker? Jag fattar verkligen inte det!

Absolut, jag har gått upp mycket i vikt. Detta var jag helt transparent och öppen med ☺️ Men något gäddhäng det jag jag då inte! MEN OM jag hade haft det, så skulle det ändå INTE vara okay att skriva så!

Att livet kastade omkull mig det vet ni om…. jag var isolerad och livrädd då Ludvig var obehagligt sjuk i Corona tidigt i mars. I MÅNADER, Följt av att jag både var sjuk, innan, under och efter. ( lång historia) .

Men oavsett vad. Jag var öppen kring detta för att belysa ämnet.

Jag gick ifrån att träna 6 dagar i vecka, jobba på golvet som PT OCH gå ca 20 000 stag/ dagen.

Till att få 1200-1500 steg i min dåvarande 45 kvadrat lägenhet, i kombination med minimal sömn, stressad, orolig , sjuk. Sittande sovandes på sidan om Ludvigs sjukhussäng jag vet inte hur många gånger?! (Inga andra anhöriga fick komma in) Ingen paus, utan en helvetes oro och rädsla som slog i gång mitt stresspåslag till Max! 😅

-Vilken mamma/pappa hade inte reagerar i min situation?

Livet är tufft ibland. Livet kommer vara tufft fler gånger. Det är lixom livet … som en bergodalbana 🎢

Att jag i min situation, trots att jag själv är både coach och PT kastades ur mina rutiner, och tappade greppet i ovannämnd sitauon är FULLT normalt😅

Nu har jag snart gått ner nästan allt som jag gick upp. Men det har också tagit lång tid…

Min kropp svarar forfarande inte helt 100. Jag har dessutom varit sjuk med feber TVÅ gånger under hösten, plus en stukad fot och 1 ryggskott och jag har ÄNDÅ lyckats ge ner i vikt! Sakta men säkert byggt upp styrkan igen 🤣 Det är banne mig en bedrift!💪🏻

Själv vikten är långt ifrån det primära här!

Att min kropp slutade svara och att min obalansen i nervsystemet ställer till det rent hormoniell är svin- Tufft! Vilket jag också är helt öppen om 😅 för att jag är långt ifrån ensam, och vill inspirera andra till att kämpa även i motvind! ❤️💪🏻

Vissa dagar vill jag bara ge upp. Lägga mig ner, dra täcker över huvudet och stanna där . För att det känns orättvis att jag just nu måste slita dubbelt så hårt, för ett resultat som tidigare kommit mycket enklare!

-Men jag gör inte det! Och livet ÄR orättvist! 😜💪🏻

Jag vägrar att ge upp! För jag är envis som en åsna! målet är att komma tillbaka till mitt ”starka pigga” jag, och stanna där! Med mindre dalar och toppar…. Med min utbrändhet i grunden så har jag kortare väg till bakslag. Jag blir sjuk ofta, är kroniskt trött och kan snabbt få ett bakslag om jag inte passar mig och håller balansen mellan aktivitet/ vila.

Poängen är att jag vill förmedla ”kan jag, så kan du” 💪🏻❤️ Jag brinner för att hjälpa andra som har befinner sig i liknande situationer.

Jag är helt övertygad om att jag med min egen erfarenhet i kombination med mitt yrke är en bra coach! Jag kan relatera till mina klinter, första, möta och leda! Det mina vänner är en styrka och någonting jag genuint brinner för ❤️

Morrrrr ….. lite irriterad ikväll! 😂 Men tycker det är så viktig att repetera dessa saker. Var snälla mot varandra, tänk på vad ni skriver… Alla bär vi på någonting och kämpar med sina saker.

Lyft upp och peppa varandra… eller låt bli! 😅 Men skriv inte taskiga saker!

Fick flera påhopp samtidigt gällande mitt utseende just idag. Det har varit ganska ”lugnt” med det på senare tiden. ! Men det blev en dålig kombo när jag redan var tok-irriterad på Apple som sabbar hela mitt julklapp/ födelsedag upplägg 🤬😝🙄😭

Jag har sparat och planerat för denna present sååååå länge! 😭 Så hela min kväll blev bara bläää 😝

Men återigen… peppa varandra där ute! Och ibland… har man ingenting snällt att säga…. säg ingenting alls 🤷‍♀️💁‍♀️

Gonatt!

/ My Martens

72 Komentarer

 1. Återigen – Du är en kämpe!! Och du är vacker oavsett vad den där j*fla vågen visar! Det viktigaste är ju att du är frisk!
  Folk är idioter och som jag sagt så många gånger innan:
  Man upphör aldrig att förvånas över vuxnas människors beteende!
  Hoppas du och Lilleman får en fin ”julafton” och att allt löser sig med apple och presenter!
  Stor kram och gott nytt år till Er! <3

 2. Bry Dig inte om vad folk som saknar vett uttrycker! Du duger! Du duger väldigt bra och det stör de som är i underläge!
  Önskar Dig och familjen Gott Nytt År!

 3. Återigen – Du är en kämpe!! Och du är vacker oavsett vad den där j*fla vågen visar! Det viktigaste är ju att du är frisk!
  Folk är idioter och som jag sagt så många gånger innan:
  Man upphör aldrig att förvånas över vuxnas människors beteende!
  Hoppas du och Lilleman får en fin ”julafton” och att allt löser sig med apple och presenter!
  Stor kram och gott nytt år till Er! <3

 4. Så tråkigt när man får kommentarer om sin vikt 😌ingen vet hur man mår och alla ser vi olika ut !
  Du är fin som just du är My 💕

 5. Bry Dig inte om vad folk som saknar vett uttrycker! Du duger! Du duger väldigt bra och det stör de som är i underläge!
  Önskar Dig och familjen Gott Nytt År!

 6. My, du om någon vet hur jäkligt livet är och kan vara.
  Jag beundrar dig för allt du gör. Låt inte någon trycka ner dig.
  Du får koncentrera dig på det fina i ditt liv. Sambo med Jonas, inte att förglömma Ludvig på heltid och ditt fina hus och ditt gym.
  Där har du mycket att vara tacksam för. Som du har kämpat dig till
  på egen hand.
  Kram och Gott Nytt År.

 7. ”obalansen i nervsystemet ställer till det rent hormoniell är svin- Tufft”
  Vad har du för obalans i nervsystemet som påverkar det hormonella?

  • Jag har en rad av diagnoser och olika symtom som det medför.
   Det påverkar på olika sätt och minskar min produktion av vissa hormon bla…
   Detta innebär att min energinivå är lägre, jag har mindre kraft och ork. Påverkad ämnesomsättning och en kroniska trötthet…

 8. My, du om någon vet hur jäkligt livet är och kan vara.
  Jag beundrar dig för allt du gör. Låt inte någon trycka ner dig.
  Du får koncentrera dig på det fina i ditt liv. Sambo med Jonas, inte att förglömma Ludvig på heltid och ditt fina hus och ditt gym.
  Där har du mycket att vara tacksam för. Som du har kämpat dig till
  på egen hand.
  Kram och Gott Nytt År.

 9. ”obalansen i nervsystemet ställer till det rent hormoniell är svin- Tufft”
  Vad har du för obalans i nervsystemet som påverkar det hormonella?

  • Jag har en rad av diagnoser och olika symtom som det medför.

   Det påverkar på olika sätt och minskar min produktion av vissa hormon bla…

   Detta innebär att min energinivå är lägre, jag har mindre kraft och ork. Påverkad ämnesomsättning och en kroniska trötthet…

 10. Så förbannad jag blir när jag läser detta. Människan skrämmer mig verkligen!! Vad är det för slags människor tro?jag tycker du ska hänga ut dem med namn, finns ingen som helst anledning att inte göra det. Har personen suttit och skrivit en kommentar så får väl denne stå för den. Nej du my, häng ut!!
  För övrigt önskar jag dig ett gott nytt 2021 med hopp om en bättre värld på alka de vis?

 11. Så förbannad jag blir när jag läser detta. Människan skrämmer mig verkligen!! Vad är det för slags människor tro🤔jag tycker du ska hänga ut dem med namn, finns ingen som helst anledning att inte göra det. Har personen suttit och skrivit en kommentar så får väl denne stå för den. Nej du my, häng ut!!

  För övrigt önskar jag dig ett gott nytt 2021 med hopp om en bättre värld på alka de vis💕

 12. My, tyvärr får bloggare ta emot skit och personangrepp, betrakta det som avudsjuka och inget annat. Klicka bort sånt dravel.
  Vad gäller Ludviks dator, han är en vettig kille så förklara hur det ligger till. Låt honom få vara med och välja en annan dator med hög prestanda. Vet inte var du köpt Appeldatorn, men 30 dagars återbetalning verkar skumt, däremot har man oftast 30 dagar öppet köp i obruten förpackning.
  I dag har vi haft två timmars sol på Öland!!!!
  Snart nytt år, glöm inte att lägga in raster varje dag i ditt hektiska liv. Skynda långsamt då går det framåt.
  Ölandskramar från Tant mumman

  • Hej fina ❤️
   Tack för din support! Betyder jätte mycket ❤️ Och wow!!! Två timmar sol på öland ger mig hemlängtan ❤️??

 13. Hej My!
  Det gör inget att vara stor men du är ju inte ens det heller…. Bara fin i kroppen tycker jag och tar hand om den också ? Alla som sitter bakom sin dator och skriver illa om andra är ju såååå missnöjda med sig själv så snälla bry dig inte om det för det är inte ens sant det dom skriver!!! Jag förstår att man blir sjukt irriterad och kanske även lite sårad men tänk en gång till, du är verkligen både fin, duktig och verkar snäll!! Gott Nytt År till dig och din fina familj!! <3

  • Tack snälla du??❤️
   Det är just det… man ska inte skriva taskiga saker till andra på nätet… Det är inte bra ???
   Detsamma till dig ❤️

 14. My, tyvärr får bloggare ta emot skit och personangrepp, betrakta det som avudsjuka och inget annat. Klicka bort sånt dravel.
  Vad gäller Ludviks dator, han är en vettig kille så förklara hur det ligger till. Låt honom få vara med och välja en annan dator med hög prestanda. Vet inte var du köpt Appeldatorn, men 30 dagars återbetalning verkar skumt, däremot har man oftast 30 dagar öppet köp i obruten förpackning.
  I dag har vi haft två timmars sol på Öland!!!!
  Snart nytt år, glöm inte att lägga in raster varje dag i ditt hektiska liv. Skynda långsamt då går det framåt.
  Ölandskramar från Tant mumman

  • Hej fina ❤️

   Tack för din support! Betyder jätte mycket ❤️ Och wow!!! Två timmar sol på öland ger mig hemlängtan ❤️🙏🏻

 15. Hej My!

  Det gör inget att vara stor men du är ju inte ens det heller…. Bara fin i kroppen tycker jag och tar hand om den också 🙂 Alla som sitter bakom sin dator och skriver illa om andra är ju såååå missnöjda med sig själv så snälla bry dig inte om det för det är inte ens sant det dom skriver!!! Jag förstår att man blir sjukt irriterad och kanske även lite sårad men tänk en gång till, du är verkligen både fin, duktig och verkar snäll!! Gott Nytt År till dig och din fina familj!! <3

  • Tack snälla du🙏🏻❤️

   Det är just det… man ska inte skriva taskiga saker till andra på nätet… Det är inte bra 😅🙏🏻

   Detsamma till dig ❤️

 16. Hej, detta är ju helt sjukt. Du är jättefin såklart precis som du är. Har man inget snällt att skriva så snälla skriv ingenting. Tänk efter. Tack för allt du delar med dig My. Jag har aldrig skrivit här innan men då min dotter får liknande kommentarer blir jag så ledsen. Fortsätt precis som du gör❤️.
  Kram Maja❤️

 17. Brukar inte kommentera här men nu vill jag ändå göra det. Du skriver ju om att du har gått ner i vikt. Beror det på att du inte trivs med den vikt du har? Jag tänker bara att så länge man har en bra balans mellan motion, kost och sömn och lyssnar på kroppens signaler så borde inte vikten alls spela någon roll. Du är så fin precis som du är, oavsett storlek, för utseendet eller vikten avgör inte ditt värde som människa. Hur tänker du kring det? Är det viktigt för dig att gå ner i vikt? Går du ner i vikt för din egen skull eller är du i viss mån påverkad av samhället? Jag hoppas verkligen att du inte tar alla de här frågorna på fel sätt. Det är inte menat att vara ett ifrågasättande utan jag är bara nyfiken över hur du tänker eftersom jag själv brottas med de här tankarna. Innerst inne vet jag att jag fortfarande präglas av samhällets vikthets och det suger. Hur sjutton kan man i det här samhället någonsin vara nöjd med sin kropp?

  • Hej!
   Jag anser inte att vikten i sig är ”viktig” ? Nu låter detta som en rolig ordlek…
   Men några av flera bieffekter av att att gå upp i vikt som jag gjorde är dessa:
   Ojämn blodsockernivåer, ( energi dippar osv) , sämre sömn, tyngre och tröttare i kroppen, andfådd, sämre hy, och ont i lederna och kroppen på ett sätt jag inte haft innan☺️
   Med drygt 18 extra kilon som jag gick upp så löper jag också större hälsorisker för sjukdomar som påföljd….
   Så jag jämför inte med någon, eller låter mig påverkad av samhället…
   Utan jag jämför med mig själv och när jag mår som bäst ☺️
   Jag tar inte illa vid mig, utan uppskattat att du frågat. För det är JÄTTE viktigt att poängtera att det handlar om att jag ska MÅ som bäst, och orka vara en stark pigg Mamma ??❤️

 18. Hej, detta är ju helt sjukt. Du är jättefin såklart precis som du är. Har man inget snällt att skriva så snälla skriv ingenting. Tänk efter. Tack för allt du delar med dig My. Jag har aldrig skrivit här innan men då min dotter får liknande kommentarer blir jag så ledsen. Fortsätt precis som du gör❤️.
  Kram Maja❤️

 19. Brukar inte kommentera här men nu vill jag ändå göra det. Du skriver ju om att du har gått ner i vikt. Beror det på att du inte trivs med den vikt du har? Jag tänker bara att så länge man har en bra balans mellan motion, kost och sömn och lyssnar på kroppens signaler så borde inte vikten alls spela någon roll. Du är så fin precis som du är, oavsett storlek, för utseendet eller vikten avgör inte ditt värde som människa. Hur tänker du kring det? Är det viktigt för dig att gå ner i vikt? Går du ner i vikt för din egen skull eller är du i viss mån påverkad av samhället? Jag hoppas verkligen att du inte tar alla de här frågorna på fel sätt. Det är inte menat att vara ett ifrågasättande utan jag är bara nyfiken över hur du tänker eftersom jag själv brottas med de här tankarna. Innerst inne vet jag att jag fortfarande präglas av samhällets vikthets och det suger. Hur sjutton kan man i det här samhället någonsin vara nöjd med sin kropp?

  • Hej!

   Jag anser inte att vikten i sig är ”viktig” 😅 Nu låter detta som en rolig ordlek…

   Men några av flera bieffekter av att att gå upp i vikt som jag gjorde är dessa:

   Ojämn blodsockernivåer, ( energi dippar osv) , sämre sömn, tyngre och tröttare i kroppen, andfådd, sämre hy, och ont i lederna och kroppen på ett sätt jag inte haft innan☺️

   Med drygt 18 extra kilon som jag gick upp så löper jag också större hälsorisker för sjukdomar som påföljd….

   Så jag jämför inte med någon, eller låter mig påverkad av samhället…

   Utan jag jämför med mig själv och när jag mår som bäst ☺️

   Jag tar inte illa vid mig, utan uppskattat att du frågat. För det är JÄTTE viktigt att poängtera att det handlar om att jag ska MÅ som bäst, och orka vara en stark pigg Mamma 💪🏻❤️

 20. Ja verkligen tråkigt med taskiga kommentarer. Ännu tråkigare att de där tanklösa kommentarerna kommer åt dig. Sårar.
  Gäddhäng?! Det har du absolut inte. Stor i mening tjock är du absolut inte. Tvärtom du är vältränad och blir starkare och starkare för varje dag. Jag inspireras verkligen av kan du så kan jag. Du har mycket mer ork till promenader, träning och kost. Samt förmåga att följa rutiner. Det har inte jag, är för mycket känna efter människa men jag laddar om och kör på igen och glöm inte att det finns många därute som bara mobbas för att de är avundsjuka. Vad kul att Lilleman kommer hem imorgon igen. Ha en fin nyårsafton med gott att äta! Önskar er alla ett gott, friskare 2021!

  • Fina, Fina du ❤️??
   Tack snälla för sitt meddelande ??. Studier jätte mycket!
   Vissa dagar tar jag åt mig mer, andra mindre….. Några dagar tar jag inte åt mig alla ☺️ Beror lite på dagsformen…..
   Detsamma till dig ❤️ kram

 21. Fattar inte hur vuxet folk vill/ kan skriva så mycket skit på sociala medel! Det är såna som inte har ett eget liv, som mår dåligt.
  My, inget fel på din kropp. Du är fin som du är ?

 22. Ja verkligen tråkigt med taskiga kommentarer. Ännu tråkigare att de där tanklösa kommentarerna kommer åt dig. Sårar.
  Gäddhäng?! Det har du absolut inte. Stor i mening tjock är du absolut inte. Tvärtom du är vältränad och blir starkare och starkare för varje dag. Jag inspireras verkligen av kan du så kan jag. Du har mycket mer ork till promenader, träning och kost. Samt förmåga att följa rutiner. Det har inte jag, är för mycket känna efter människa men jag laddar om och kör på igen och glöm inte att det finns många därute som bara mobbas för att de är avundsjuka. Vad kul att Lilleman kommer hem imorgon igen. Ha en fin nyårsafton med gott att äta! Önskar er alla ett gott, friskare 2021!

  • Fina, Fina du ❤️🙏🏻

   Tack snälla för sitt meddelande 🙏🏻. Studier jätte mycket!

   Vissa dagar tar jag åt mig mer, andra mindre….. Några dagar tar jag inte åt mig alla ☺️ Beror lite på dagsformen…..

   Detsamma till dig ❤️ kram

 23. Fattar inte hur vuxet folk vill/ kan skriva så mycket skit på sociala medel! Det är såna som inte har ett eget liv, som mår dåligt.
  My, inget fel på din kropp. Du är fin som du är 😀

 24. Hej fina!
  Jag tycker du e så grym. Bry dig inte om vad vissa skriver, de e bara avundsjuka. Jag bara tappar allt, förstår inte hur folk kan kritisera andra människor. Heja dig du e guld värd. En kvinna med stort hjärta och på rätt ställe. ❤️❤️❤️?????????

 25. Hej fina!
  Jag tycker du e så grym. Bry dig inte om vad vissa skriver, de e bara avundsjuka. Jag bara tappar allt, förstår inte hur folk kan kritisera andra människor. Heja dig du e guld värd. En kvinna med stort hjärta och på rätt ställe. ❤️❤️❤️💐💐💐💪💪💪👊👊👊

 26. Vuxen mobbning genererar ingen ränta,ditt sätt och ditt utseende lockar många avundsjuka,du ska va precis som du är tufft att du visar upp kommentarerna och visar hur det kan se ut inne hos dig.bra där heja?

 27. Här kommer ett tips från mig som mamma till 2 barn som spelar mkt online. Köp alltid PC som speldatorer, Apple har stora begränsningar i allt möjligt (inställningar, spel, uppdateringar mm) och passar jättebra som persondator och ihop med iPhone osv men är INGEN speldator. Där måste det vara PC. Så jag hade bytat allt som du och dom andra köpt, lämna tillbaka och få pengar och gå till en datoraffär och be dom ge dig råd om att köpa en bra speldator. Den kan han förhoppningsvis ha länge. En stationär och ingen laptop är också bäst. Och ang. din vikt har jag skrivit det förut, du är ett föredöme i att inte skämmas för dina viktuppgångar och ändå alltid visa dig i träningskläder osv oavsett när du gått upp i vikt. Du borde göra nåt av det, typ att stötta unga tjejer eller vara med i mulliga modeller eller liknande. Helt sjuk med såna elaka kommentarer men som någon skrev så finns det många troll på Internet och i synnerhet över julen blir dom väl avis. Tack för bra blogg!

 28. Vuxen mobbning genererar ingen ränta,ditt sätt och ditt utseende lockar många avundsjuka,du ska va precis som du är tufft att du visar upp kommentarerna och visar hur det kan se ut inne hos dig.bra där heja🦋

 29. Här kommer ett tips från mig som mamma till 2 barn som spelar mkt online. Köp alltid PC som speldatorer, Apple har stora begränsningar i allt möjligt (inställningar, spel, uppdateringar mm) och passar jättebra som persondator och ihop med iPhone osv men är INGEN speldator. Där måste det vara PC. Så jag hade bytat allt som du och dom andra köpt, lämna tillbaka och få pengar och gå till en datoraffär och be dom ge dig råd om att köpa en bra speldator. Den kan han förhoppningsvis ha länge. En stationär och ingen laptop är också bäst. Och ang. din vikt har jag skrivit det förut, du är ett föredöme i att inte skämmas för dina viktuppgångar och ändå alltid visa dig i träningskläder osv oavsett när du gått upp i vikt. Du borde göra nåt av det, typ att stötta unga tjejer eller vara med i mulliga modeller eller liknande. Helt sjuk med såna elaka kommentarer men som någon skrev så finns det många troll på Internet och i synnerhet över julen blir dom väl avis. Tack för bra blogg!

 30. Jag blir så upprörd på folk som är så fula i munnen!! Skit i dom! Varför läser dom din blogg? Tycker du är väldigt naturlig och verkligen öppnar upp om ditt liv!! Lycka till i livet med familjen °!!Och så klart allt!!! Kram

 31. Jag blir så upprörd på folk som är så fula i munnen!! Skit i dom! Varför läser dom din blogg? Tycker du är väldigt naturlig och verkligen öppnar upp om ditt liv!! Lycka till i livet med familjen °!!Och så klart allt!!! Kram

 32. Strunta i dessa korkade kommentarer. Noterar att du får bara pepp från dina PT kollegor som vet vad det handlar om (t ex Simon Sköld, Pischa).
  Du är jättestark My (inte bara fysiskt) och en viktig förebild då du visar att det viktigaste inte är en glättig yta utan hårt arbete och framförallt kontinuitet.
  Träna gör man för livet. Tog 50 år innan jag fattade det…
  Gott Nytt År ?

 33. Strunta i dessa korkade kommentarer. Noterar att du får bara pepp från dina PT kollegor som vet vad det handlar om (t ex Simon Sköld, Pischa).

  Du är jättestark My (inte bara fysiskt) och en viktig förebild då du visar att det viktigaste inte är en glättig yta utan hårt arbete och framförallt kontinuitet.
  Träna gör man för livet. Tog 50 år innan jag fattade det…

  Gott Nytt År 🥳

 34. en kommenterar inte kropp om en inte har nåt fint och säga. punkt. inte sett dina storys kollar in här då och är grymt impad över din kämparglöd, träning och kost ?hejja.

 35. en kommenterar inte kropp om en inte har nåt fint och säga. punkt. inte sett dina storys kollar in här då och är grymt impad över din kämparglöd, träning och kost 🙌hejja.

 36. My du har en sund och stark kropp! Du är jätte fin och har en härlig personlighet är en fantastisk mamma och flickvän.
  Du inspirerar mig och din ärlighet i sociala medier är beundransvärd.
  Strong is the new skinny!
  Heja dig My!

 37. My du har en sund och stark kropp! Du är jätte fin och har en härlig personlighet är en fantastisk mamma och flickvän.
  Du inspirerar mig och din ärlighet i sociala medier är beundransvärd.
  Strong is the new skinny!
  Heja dig My!

 38. My,du är jättefin! Så befriande att se en kvinna som inte är superslimmad, supertonad i all kropphets. Jag har sett dina bilder bl.a på Instagram där du hänger i ringar, klättar under ribbor och all möjlig träning. Vem kan göra det? Du förmedlar styrka, sundhet och glädje i din träning! Stå upp för det för det är du värd!

 39. My,du är jättefin! Så befriande att se en kvinna som inte är superslimmad, supertonad i all kropphets. Jag har sett dina bilder bl.a på Instagram där du hänger i ringar, klättar under ribbor och all möjlig träning. Vem kan göra det? Du förmedlar styrka, sundhet och glädje i din träning! Stå upp för det för det är du värd!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...