Bobby Oduncu Sweden släpper nyhet igen… Beauty oil!

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden🌟

Hej mina vänner! 🥰 Nu har jag fått hem påfyllning av mina favoriter från Bobby Oduncu Sweden 💫 Spana in megatomten som poserar snyggt med alla godingar från Bobbys , uppe på min köksö!

Julen är räddad! Bästa julklapparna för henne eller honom! 😍 För dig själv eller någon du bryr dig om! Nyligen skrev jag att ÄNTLIGEN har dom stora schampo och balsam kommit!

Produktinfo Bobby Oduncu Sweden

🌟 BOBBY ODUNCU SWEDEN SHAMPOO är ett vårdande Multi Repair schampo som är 100% veganskt. Schampot hjälper dig motverka torr hårbotten samtidigt som det bygger upp hårets styrka och stimulerar hårtillväxt. Det är mjukgörande och lämnar en vacker glans. Innehåller ingrediensen Piroctone Olamine som motverkar mjäll. Applicera och massera in i hårbotten och i längderna för bästa resultat. Kan användas dagligen.

🌟 BOBBY ODUNCU SWEDEN CONDITIONER är ett utredande och mjukgörande balsam som motverkar frissigt hår. Hydrolyserade veteproteiner reparerar håret inifrån och ut samt stänger effektivt fjällskiktet för att klara yttre påfrestningar. Tvätta håret med Bobby Oduncu Multi Repair Shampoo och avsluta med Multi Repair Balsam för bästa resultat.

Jag som smålänning älskar när det blir ännu bättre pris på saker 😅 Dom stora flaskorna innehåller 1000 ml!

Dom kostar ord pris 499:- /st, men Bobby kör en nyhetskampanj där du kan beställa båda för 899:- . MEN….. med min kod my15 får du ytterligare 15 % – HUR BRA?! 😍🙏🏻 Ni hittar storpacks-kitet HÄR!

Samma sak för ”lyx-paketet” som kostat 499:- inklusive schampoo, balsam, hårspray, torrschampo 💫 använd koden: my15 och få ytterligare 15% 🌟

Gå in och beställ HÄR 👈🏻

Sist men inte mina…. i dagarna har Bobby lanserat en hårolja !!!🥰

Bobby Oduncu Sweden Beauty Oil

Beauty Oil innehåller Arganolja som bevarar fukten i håret.
Den ger snabb näring till torrt och livlöst hår och lämnar håret med en mjuk finish och härlig lyster, utan att tunga ner.

Oljan lägger sig som ett skydd runt topparna och reparerar de kluvna hårtopparna.

Användning Appliceras i handukstorkat nytvättat hår, för att fönas in.
Alternativt i torrt hår som en finish om syftet är att minska frissighet och lämna med fin glans.

Jag jag även fått testa denna innan…. Så jag vet hur bra den är ! ☺️ Men min olja ligger i en genomskinlig prov-flaska. Vet inte exakt hur mycket den innehåller. Men jag vet att den räckt drygt 1 är, med flitig användning! ☺️

Sååå glansigt och fint blir det 🥰

Ni kan läsa om silverschmapot HÄR i mitt förra inlägg!

Som sagt, glöm inte använda koden: my15! Som gäller på både nyheter och kampanjer ❤️ Lyxiga hårvårds produkter som vårdar och räcker LÄNGE!

/ My Martens

4 Komentarer

 1. hej My!
  Jag har precis beställt Bobbys schampo och balsam. Schamponerar du alltid håret två gånger när du tvättar det? även när du inte tränar eller räcker det med en gång?
  Kram.
  Skönt att du är bättre i ryggen nu.

 2. hej My!
  Jag har precis beställt Bobbys schampo och balsam. Schamponerar du alltid håret två gånger när du tvättar det? även när du inte tränar eller räcker det med en gång?
  Kram.
  Skönt att du är bättre i ryggen nu.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...