En rolig nyhet – vitaminer i tuggummi från Shewy

I samarbete med Shewy tuggummi 💫

My står vid sin ytterdörr och håller i färgglada tuggummi från Shewy. Hon har på sig ett träningsset i zebra, en svart lougne-kofta och sneakers från Fila.

Som hälsocoach och PT pratar jag ofta om hur viktig kosten är. Det är viktigt att vi får i oss de vitaminer kroppen behöver för att orka mer. 💪🏼

Jag tar mina vitaminer dagligen annars fungerar inte min kropp, jag vågar inte chansa! 🤣 Har man väl kommit igång med det så mår kroppen så bra.

Nu har Shewy lanserat tuggummin som innehåller vitaminer! Det behöver alltså inte vara tråkigt att ta sina vitaminer längre, utan du kan snabbt och smidigt efter lunchen ta dig ett tuggummi efter behov. De har fem olika sorter ”Energy”, ”Fitness”, ”Multivitamin”, ”Recovery” och ”Sun” 👈 ni kan läsa om varje enskild sort genom att trycka på namnet. Mina favoriter är Sun (apelsinsmak) och Energy (mintsmak).

Närbild på tuggummi. My håller i paketen som är i färgglada färger, grön, orange, gul och blå.

Shewy innehåller vitaminer

Tuggummin i vitaminer är helt klockrent därför att det snabbt tas upp i munhålan. Dessa tuggummin från Shewy innehåller bland annat D-vitamin som vi alla vet är välbehövligt nu när det börjar bli mörkt.

Äter ni D vitamin nu under vinterhalvåret? Annars är det läge att börja nu, det är inte för sent!! 😃

Annars kan ni testa tuggummisorten ”SUN” som fixar det på ett gott och enkelt sätt! Det som är bra med just det här formatet är att du ALLTID kan ha tuggummina i väskan, det går inte att glömma bort – och de är för goda att glömma bort! 😇

Närbild på tuggummi. My håller i paketen som är i färgglada färger, grön, orange, gul och blå.

Varför vitaminer i tuggummi

Tuggummi är har bevisad positiv effekt på humör, ökar fokus och koncentration. Traditionellt väldigt använt i sportvärlden, har ni sett att många brukar ha tuggummi när de tränar tex? 😉 Två tuggummin av Shewy’s ”Energy” motsvarar en kopp kaffe men med mycket snabbare upptagsningsförmåga! Koffeinkick om man så behöver! 💪🏼✨

My står vid sin ytterdörr till altanen. Hon håller i tuggummi paketen och är kladd i träningskläder från Stronger i Zebra och har en svart lounge-tröja på sig. Hon har utsläppt hår och håller upp ett tuggummi paket

Kika in Shewy

HÄR hittar ni deras hemsida och HÄR kan ni kolla in deras Instagram. Man blir så glad av alla deras färger! 😍

Gällande online coachningen så tar jag emot nya online klienter igen och du kan läsa mer om vad det innebär och vad som ingår i detta inlägg! Om du vill bli kontaktad kan du skriva till mig 👉 HÄR!

/My Martens

14 Komentarer

 1. Näringsämnen som vitaminer tas upp i mag och tarmkanalen inte i munhålan. Hur har dessa tugummi bevisad positiv effekt?
  Tveksam reklam.

 2. Näringsämnen som vitaminer tas upp i mag och tarmkanalen inte i munhålan. Hur har dessa tugummi bevisad positiv effekt?
  Tveksam reklam.

 3. Trist och smärtsamt med ryggskott men övergående. Har man väl fått det en gång kan man drabbas igen, håller tummarna att det var en engångsföreteelse för dig pga ett fel/ sne lyft.
  Träning viktigt förståss men det sköter du och har koll på. Bra säng har du nämnt att ni har, inte bra att sova i soffor.
  När jag hade ryggskott fick jag info från sjukvården att det snabbast gick över om man försökte hålla sig i rörelse, även om det gör ont är det inte farligt. Från början kan det dock kännas omöjligt att kunna röra sig. Gamla rön gjorde gällande att man skulle vila/ligga still vidcryggskott.

 4. Trist och smärtsamt med ryggskott men övergående. Har man väl fått det en gång kan man drabbas igen, håller tummarna att det var en engångsföreteelse för dig pga ett fel/ sne lyft.
  Träning viktigt förståss men det sköter du och har koll på. Bra säng har du nämnt att ni har, inte bra att sova i soffor.
  När jag hade ryggskott fick jag info från sjukvården att det snabbast gick över om man försökte hålla sig i rörelse, även om det gör ont är det inte farligt. Från början kan det dock kännas omöjligt att kunna röra sig. Gamla rön gjorde gällande att man skulle vila/ligga still vidcryggskott.

 5. Nu verkar kommentarerna hamna hipp som happ? Kommentaren jag skrev om dessa tuggummin har inte publiserats, denna kommentar gällde dagens inlägg.

 6. Nu verkar kommentarerna hamna hipp som happ? Kommentaren jag skrev om dessa tuggummin har inte publiserats, denna kommentar gällde dagens inlägg.

 7. Att vitaminerna utsöndras i munhålan betyder inte att de tas upp där.
  All mat som man tuggar spjälkas upp och när den sedan blandas med saliv så tas den upp i mag och tarmkanalen. Att man har gjort studier betyder inte att det finns bevis. Skriver man att det finns bevis måste det finnas forskning som ska ske och redovisas på ett speciellt sätt.

 8. Att vitaminerna utsöndras i munhålan betyder inte att de tas upp där.
  All mat som man tuggar spjälkas upp och när den sedan blandas med saliv så tas den upp i mag och tarmkanalen. Att man har gjort studier betyder inte att det finns bevis. Skriver man att det finns bevis måste det finnas forskning som ska ske och redovisas på ett speciellt sätt.

 9. Hej, Caroline på Shewy här. Våra vitaminer utsöndras, blandas med saliv och tas upp i mag och tarmkanalen, men även direkt i munhålan. Det har som sagt gjorts studier där man såg att vitaminerna utsöndrades, man uppmätte vitaminerna i saliven och sedan även i blodet. Just effektiviteten att ta upp aktiva ämnen i munhålan har bland annat använts för att ta fram D vitamin spray för att motverka denna ganska vanliga brist. Du får gärna höra av dig till mig på hello@hewy.co om du vill diskutera mer. Vi älskar feedback.

 10. Hej, Caroline på Shewy här. Våra vitaminer utsöndras, blandas med saliv och tas upp i mag och tarmkanalen, men även direkt i munhålan. Det har som sagt gjorts studier där man såg att vitaminerna utsöndrades, man uppmätte vitaminerna i saliven och sedan även i blodet. Just effektiviteten att ta upp aktiva ämnen i munhålan har bland annat använts för att ta fram D vitamin spray för att motverka denna ganska vanliga brist. Du får gärna höra av dig till mig på hello@hewy.co om du vill diskutera mer. Vi älskar feedback.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...