Första luckan i adventskalender. Första dagen vi cyklar till skolan . 1 December

Godmorgon!

Idag jobbar jag hemifrån. Så nu har jag mellanlandat hemma efter att jag lämnar Ludvig i skolan 🏫

Vi började morgonen med tända ljus🕯, frukost med smoothie med extra vitamin boost, och stekt ägg på rostmacka till Lilleman 🍳

Vi tittade på första avsnittet av årets julkalender, innan han fick öppna första luckan i adventskalendern ☺️ – Alltid lika spännande 🥰

Sen skulle vi ta cyklarna till skolan. För första gången. Vi bor i ett nybyggt område och man bygger fortfarande runt omkring oss. För några veckor sedan så gjorde dom äntligen iordning cykelvägen till skolan. Så nu är den asfalterad och upplyst hela vägen ☺️

Det här var en ”stor grej” för oss idag. Lilleman har väntat sen i somras på att få en nu cykel då den förra blev stulen. Plus att vi väntat på att vägen ska bli klar… Så idag var han ivrig på att få cykla för första gången ☺️

Lite läskigt att det är så mörkt. Men dubbla reflexer och lysen på det ☺️

Nu ska jag ta morgonkaffe i lugn och ro. Koppla upp dator. Idag har jag flera klinter som ska ha nya träningsupplägg… Det är SÅ kul 🏋️‍♂️. Flera av dom hat bytt till hemmaprogram nu när restriktionerna ökat. Men dom sköter det SÅ bra ändå 💪🏻

Matlådor preppade för några dagar 😍 SKÖNT!

jag avslutade gårdagen med min PW, på en mil. Det blev i mörket igen 🙈 Men den blev gjord!

-Hur går det för dig? Kommer du ut på daglig PW?

– Vi hörs sen!

/ My Martens

8 Komentarer

  1. Härligt att kunna cykla. Och bra med lysen och reflexer, dessa syns ju bra när det är mörkt. Dock syns de inte lika bra i halvmörker, som vi ju har typ hela dagarna så här års. Och är man då dessutom klädd i mörka kläder så syns man jättedåligt för oss bilister. Även om man själv tycker att det ju nästan är ljust ute och att det finns ju gatlyktor. Så lyxa gärna till det med en reflexväst också, en knallgul. Alla tider på dygnet. Då syns han även på dagen tack vare den gula färgen. Eller jacka, ryggsäck, hjälm i gladare färger. Hälsn bilisten som inte vill köra på nån.

  2. Härligt att kunna cykla. Och bra med lysen och reflexer, dessa syns ju bra när det är mörkt. Dock syns de inte lika bra i halvmörker, som vi ju har typ hela dagarna så här års. Och är man då dessutom klädd i mörka kläder så syns man jättedåligt för oss bilister. Även om man själv tycker att det ju nästan är ljust ute och att det finns ju gatlyktor. Så lyxa gärna till det med en reflexväst också, en knallgul. Alla tider på dygnet. Då syns han även på dagen tack vare den gula färgen. Eller jacka, ryggsäck, hjälm i gladare färger. Hälsn bilisten som inte vill köra på nån.

  3. Fråga om milen och PW – behöver man inte byta intensitet etc på sin cardio? Hur länge kör du milen såhär? Har för mig att jag läst att kroppen vänjer sig vid samma typ av träning. Eller? Kanske beror på vad syftet är iofs

  4. Fråga om milen och PW – behöver man inte byta intensitet etc på sin cardio? Hur länge kör du milen såhär? Har för mig att jag läst att kroppen vänjer sig vid samma typ av träning. Eller? Kanske beror på vad syftet är iofs

  5. Vad roligt med julkalender på TV och på riktigt. Härligt med december! Kul att cykelvägen äntligen är asfalterad och klar. Reflexer är toppen. Så syns man i trafiken även då det är mörkt. PW funderade på vad det betydde ?? måste vara power Walks ??‍♀️???? Det har gått riktigt dåligt för mig med det. Men nu fick jag lite ny gnista ??

  6. Vad roligt med julkalender på TV och på riktigt. Härligt med december! Kul att cykelvägen äntligen är asfalterad och klar. Reflexer är toppen. Så syns man i trafiken även då det är mörkt. PW funderade på vad det betydde 😂🙈 måste vara power Walks 🚶🏼‍♀️🕺🏽💃🏻 Det har gått riktigt dåligt för mig med det. Men nu fick jag lite ny gnista 👏👋

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...