Cyber Monday – Tips och rabatter för att fynda julklapparna!

Inlägget innehåller annonslänkar och grymma rabatter från samarbetspartners 🌟

My håller i sin hund Svea och de kollar upp mot himlen. My har på sig en grå hoodie och svarta byxor.

Hej alla läsare! Hur har er helg varit? Min har varit jättebra, så skönt att bara ta det lugnt och pyssla hemma. 🥰

Jag har i detta inlägget samlat några favoritkampanjer just nu. Jag vet att många av er uppskattar dessa kampanjer, och vissa inte. Men om ni inte gör det är det bara att scrolla förbi… 😆 🤣

Själv har jag fyndat mycket under helgen och köpt många julklappar redan för att det är ett bra sätt att spara pengar på saker man ändå skulle köpa, eller hur? Det är ju jättebra rabatter hos många nu! 😃💰

Närbild på ett lila mobilskal från Ideal of Sweden. My håller i skalet och har matchande tights från Mighty Solo på sig.

Ideal of Sweden – 50% på allt + 5% med koden ”mymartens”

Alla mina skal kommer från Ideal of Sweden. De har så fina skal och det är den perfekta julklappen att ge bort! 🥰🎁 Med min kod ”mymartens” får ni 5% extra på varje köp. Eller om ni handlar över 590 kr får ni 20% extra på hela köpet. Hur bra rabatter?!

Passa på att unna dig själv något samtidigt som du köper några julklappar. 😃 Ni hittar alla produkter 👉 HÄR!

My klättrar på en kalender. Har svarta Salming kläder på sig.

Salming – De bästa träningsskorna!

Mina favoritskor! De har sån bra kvalité och jag har aldrig fått skavsår av Salming-skor. Perfekta för mina promenader varje dag 🌟 Med min kod ”martens20” får ni 20% på allt hos Salming. Ni kan shoppa 👉 HÄR!

My hittar in i spegel och använder ögonfransserum. Ler.

Swiss Clinic – 40% rabatt på allt!

Ni vet att jag älskar ögonfransserumet från Swiss Clinic! Just nu får ni det till 354 kr istället för 590 kr! Om ni vill ha fylligare och längre fransar – passa på nu! 😉😍 Ni hittar alla produkter 👉 HÄR!

Hund luktar på Sudio högtalare som står på en Zebra matta

Sudio – 25% + 10% med koden ”MARTENS10

Den här högtalaren har vi använt hela helgen! ❤️ Vi har lyssnat på julmusik när vi julpyntade här hemma och byggde pepparkakshus. Den är så smidig att flytta med sig överallt och den är också väldigt fin. Med min kod ”MARTENS10” får ni 10% EXTRA på allt! Ni hittar högtalaren 👉 HÄR!

My sitter i en stentrapp och har Stronger träningskläder på sig. Håller ena handen mot kindbenet och den andra armen hänger mot låret

Stronger – 20-50% på allt!

Hur fina är inte Strongers träningskläder? De är snygga, sköna och har bra stöd – precis det jag vill ha, allt i ett! Med min kod ”martens10” får ni 10% EXTRA på varje köp! Fynda nu!!🥰 Ni hittar alla produkter som är nedsatt 👉 HÄR!

My använder en deo från Rosenserien och kollar in i spegeln. Hon står i ett ljust badrum med mässingsdetaljer och kollar in i spegeln.

Rosenserien – 20% på allt!

Jag har pratat om dem ofta och kommer göra det länge, för deras produkter är magiska! Rosenseriens produkter är snälla mot huden och helt veganska. Just nu erbjuder de 20% på allt på hemsidan och det är perfekta julklappar för mamma, syster, kompisen eller dottern. Ni hittar produkterna 👉 HÄR!

My's son sitter i en fotbollspuff och läser en bok tidning

Jollyroom – Cyber Monday 25%

Hos Jollyroom kör de nu Cyber Monday och erbjuder 25% på alla köp över 1000 SEK. Använd koden ”CYBER” i kassan. 🤩 De har perfekta leksaker för barnen och är det något man köper till jul, så är det ju just leksaker! Ni hittar deras produkter 👉 HÄR!

/My Martens

7 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...