Sista chansen att fynda på Swiss Clinic till 50%

I samarbete med Swiss Clinic 🌟 Passa på att fynda nu till halva priset, sista chansen!

Omslagsbilden till Swiss Clinic Magazine

Hej alla underbara läsare! Här kommer lite mer skönhetstips från mig och Swiss Clinic. 🖤 Jag hade en 50%-kod till er i början av november som ni var galna i 😆 Nu har jag lyckats återaktivera 50% koden som är giltig tom 19 november 🤩 Koden är 👉 MY50

Passa på att fynda NU när det är sista chansen! Shoppa 👉 HÄR!

Ögonfransserumet för längre och fylligare fransar

Jag har nu i flera månader tjatat om detta fantastiska ögonfransserum, Eyelash Growth Serum från Swiss och jag bara älskar det! 🙌🏼💫 Ni hittar direktlänk till produkten HÄR!

Varför jag gillar detta serum så mycket är för att inte får några mörka ringar under ögonen eller irriterande röda ögon efter användning. Man får bara längre, fylligare fransar och det är precis så man vill ha det – utan biverkningar! 💁🏼‍♀️

Detta är ett av mina beauty hacks är att fokusera på dina egna naturliga fransar. Släpp ögonfransförlängingen som bara sliter på dina fransar. 😅😄

Nu kan läsa om mer om serumet i mitt blogginlägg HÄR!

Micellar Cleansing Gel – Swiss Clinic

Micellär-rengöring för att få bort de allra sista sminkresterna

Med min rosacea behöver jag verkligen tänka på vilka produkter jag använder, eftersom att aktiva ämnen kan få min rosacea att blossa upp, och det vill jag helst inte. 😅

Hur ska man tänka med rosacea? Inga aktiva ämnen, inget som triggar hyn, utan bara skonsamma och milda produkter. Därför använder jag just nu två rengöringsprodukter till mitt ansikte. Först använder jag min rengöring från Rosenserien och sen avslutar jag med denna, Micellar Cleansing Gel (Ni hittar den HÄR!) ✨

Anledningen till att jag använder två rengöringsprodukter är för att få en ordentlig djuprengöring, för man vill ju inte ha massa smuts kvar i huden när man ska lägga på fukt! ✨

Att göra en dubbelrengöring hjälper vårdande produkter (så som serum och hudkrämer) att få bättre möjlighet att gå in ordentligt i huden, därför testar jag just nu detta med att använda båda två.

Den effektiva micellär-formulan i Micellar Cleansing Gel fångar upp partiklar likt magneter, för att om jag har fuskat med min rengöring, fångar denna alltså upp det allra sista! 😍⚡️

Rabattkod 50% allra sista chansen

Nu har jag lyckats fixa en till rabattkod till er som gäller i 48 timmar. ”MY50” ger er 50% på allt hos Swiss Clinic. In och shoppa loss! Min personliga favoriter är ögonfransserumet, Teeth Whitening Pen och rengöringen Micellar Cleansing Gel.

(Här kan ni läsa mina andra blogginlägg om Swiss’s produkter)

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...