Alltså det här är ”våran” stund på dagen ❤️

Varje morgon, alla dagar i veckan…. Först en promenad i skogen och ner till vattnet …. Tankar på med energi, går några kilometer och sedan hem. Till mitt favvo stället…. i min egen trädgård, där morgon solen når fram ☀️ Fram med ”brasse” stolen, placerar den intill mina nyplanterade bild-vin 😍 Fram med filten och min hemgjorda latte ☕️

Svea hoppar upp i min famn och hon ligger där och i 30-40 min till ❤️

Jag ställer alltså min klocka 1 timme tidigare än vad jag behöver för att få denna tiden… Min morgonrutin, så ofta jag kan…. 😌🙏🏻 Kommer göra detta året runt. ”Kläder efter väder”. Jag det till och med fram emot vita krispiga vinterdagar när snön glittrar vackert….

( Men undanbedes gärna alla blaskiga dagar med regn och rusk 😂☔️)

– Vad har DU för morgonrutin som du tycker om?

I fredags åkte vi till Jona föräldrar efter att Ludvig slutat skolan… SÅ mysigt! Ett dygn hos svärföräldrarna med Jonas syster och familj på besök. Dom har precis flyttat ifrån Sthlm hela vägen till Umeå. Så det kändes verkligen skönt att få ses en stund… ❤️

Bonus kusinen ❤️❤️

Jag älskar svärmors trädgård! Så vacker!!!

Svärfar jag svårt att gå pga av sjukdom….. Men nu var det en nybyggd ramp färdig för att underlätta….

Vi ”invigde” den med kaffeost fika i solen… Hoppas att den ska underlätta ordentligt nu ❤️🙏🏻

En lugn och skön helg. Idag kommer en tjej och Jesper hem till mig…. och och vi ska jobba tillsammans med ett spännande projekt som jag snart kommer göra offentligt 💫

Hoppas att din helg varit bra ❤️

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)
 • Gunilla

  En kopp kaffe o sen en långpromenad varje morgon vid 8 tiden! Så är det när man är pensionär👍

 • Monica

  Gillar inge morgontider alls 😂 hatar klockor som ringer, å man måste upp! Derför började jag jobba natt för en massa år sedan🤷🏼‍♀️👍🏼 🙏🏽
  Å då blir det kaffe, dusch, å sen dra!

  Men OM jag måste iväg på morgonen? Då blir det iskall en dusch 😬😂 å sen, åka iväg. Sen blir det frukost/lunch ute istället…

 • Birgith

  My, jag tycker du tar då fina och vackra naturbilder, som jag många gånger sitter och begrundar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *