Tränings och Yoga helg augusti 2020 Kollbergården.

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej!

Normalt sett lägger jag ut flera inägg under mina träningshelger ☺️ Där ni får ta del av vad vi gör, och jag låter er hänga med på det mesta….

Denna gången gjorde jag inte det. Jag loggade ut, från allt förutom IG-story, där jag filmade lite grann…..

Anledningen är att detta var en de milstolpar jag nämnde tidigare. Jag kämpar på med min rehabilitering , och att ta mig an en träningshelg var långt ifrån självklar för några månader sedan. Jag drog i nödbromsen vid årsskiftet, resten har ni hängt med på. ( sjuk, Operation, Ludvigs Corona, osv)

Jag har alltså inte jobbar i närheten av vad jag brukar göra under de senaste 8 månaderna.

I min rehab och stress hantering ingår flera saker. Även arbetsterapi, där jag ska hitta ett hållbart sätt att få detta att fungera även framåt ☺️

så efter ”team-samtal” inför resan så hade vi lagt en strategi. MEN, för min egen del, så hade jag även med mig en backup. Jesper . Som ni vet är han bla, min fotograf. Men han är också både coach och PT. Så jag visste att OM jag inte skulle mäkta med, så skulle han kliva in 💪🏻

Bara den känslan , ni vet… ”hängslen och livrem” gjorde mig trygg i att åka.

Jag började även med att vid presentation, berätta att jag fortfarande är under rehab, och att denna grupp är den första jag tar mig an igen ☺️ Det var lite nervöst, men togs emot med respekt och omtanke ❤️.

Det gick hur bra som helst. Jag hade varit i stort sett ledig i två dagar innan helgen, lagt mig tidigare och fyllt på med energi precis som min arbetsterapeut och jag kommit överens om ☺️.

Minimerat ALLT annat! För att kunna göra det så krävs det en struktur i allt.

Samma sak när jag kom hem…. Det tog nästan 7 h att köra från öland, vilket normalt sett tar mig ca 5. Beroende på trafik. MEN, jag var så trött när vi avslutade så flera extra pauser påvägen hem fick det bli…

Jag klarade av helgen utan problem, det var roligt, och jag känner mig mer levande än på länge….💪🏻☺️🙏🏻 Men tröttheten som sköljde över mig efteråt var jag INTE beredd på!🙈

Så i måndags hade jag röjt undan mycket och jobbat inför lansering och online coachning för att kunna vara nästan helt ledig. Och det var jag! Jag SOV! Jag lämnade Lilleman i skolan, åkte hem och somnade om igen… Till lunch 😂. Sen lunchade jag med Jonas vi skulle sedan storhandla och hämta Ludvig. Men jag orkade inte handla utan hämtade Ludvig, och sov tills middagen vid 18:00 🙈. Åt en bit mat, Jonas lagade köttfärslimpa och vi åt i solen på baksidan… Sen la jag mig 20;00 och sov tills på morgonen 🤣.

Men då vaknade jag ändå ganska pigg. Igår alltså.

Åkte in till ett event i stan med acroyoga 😁 Sedan hem igen. Jobbade administrativt ett par timmar. Sov 2h mitt på dagen igen och sedan lite jobb till innan ja däckade sådär oförskämt tidigt igen!?

Så… summering. Idag dag 3 så börjar jag känna mig som människa igen 😅

Men detta sagt så vill jag understryka några saker. Jag ”klarade” av helgen bättre än jag trott. Förberedde mig väl, höll ihop och hade galet kul under hela helgen 🙏🏻😌❤️.

Men låg på FÖR stort minus efter helgen… Imorgon ska jag ta team-möte igen. Vi ska utvärdera helgen, diskutera för /nackdelar . Framsteg och bakslag och fortsätta jobba utifrån det….. ☺️

Nu. Till våran fantastiska tränings & Yoga helg på Öland – Kollbergården ❤️

Energin från helgen är sååå underbar ❤️

( Tröttheten är lixom en del av min sjukdoms bild. Så den ignorerar vi helt 🙈)

Jag levde verkligen upp igen. Fylldes av glädje, och må-bra-känslor när jag mötte deltagarna! Vi var en bestulit mindre grupp denna gång. Endast 12 deltagare, när vi satte fullt. På detta event kan vi annars vara 24 personer men går aldrig över det.

Då vi ville vara extra Corona-vänliga så bestämde vi oss för 12. Alla aktiviteter hörs utomhus, förutom själva yogan. Så det var för att ge extra utrymme i yoga salen som vi bestämde oss för just 12. Men med denna helgen som erfarenhet så har vi insett att näst helg som är den 3-4 oktober så kan vi ta emot 15 deltagare och ändå hålla avstånd ☺️

Samma restriktioner som för alla andra. Man kommer inte om man har någon form av symtom, eller träffat någon som är sjuk. Osv . Därför finns det 2-4 platser kvar på nästa event 💪🏻💫

MEN… tillbaka till helgen .

Vi har Yogat, jobbat på både rörighet och meditation. Vi har tränat, fys, styrka och hiiit. Alla har kämpat 💪🏻🔥

Det härliga med helger som dessa är att det alltid bildas nya vänskaper och en gemenskap som är svår att beskriva ❤️

Mellan passen serverades det både NOCCO och hemmagjord vegetarisk mat 🥘😍

Syftet med våra helger på Kollbergården är flera. Inspiration och en nystart för långa i träningen. Ökad medvetenhet. Rörlighet och yoga. Återhämtning, men också utmaningar…. Gemenskap och glädje ❤️

Vi tog en ridtur och PW ner till stranden … Miljön och luften på öland är nästan oslagbar 💫

Där vi också körde ett fys-pass innan vi badade och sedan red/gick tillbaka hem till gården😌

Det är sååå vacker här 💫🙏🏻

Mina kusiner som jag inte träffat på 12 år!?! Var med! Det blev såklart extra kul!❤️

vi är en konstig familj…,. Men våra relationer åt alla håll, men kärleken och respekten den har då alltid funnits där ❤️❤️ Ellen & Tessan 👇🏻

Svea var med för första gången… Det gick i de stora hela jätte bra… förutom att han är lite rädd av sig. Jag hoppas att det bara är en tillfällig skönt av ”spökåldern” 🙈🙈

Detta är jesper: min vän, kollega och fotograf ☺️

Som sagt… en GRYM helg! Och en av mina milstolpar påhäng tillbaka 💪🏻❤️

Vill också passa på att tacka våra sponsorer. Superfruit & Rosnerien & NOCCO.

Alla våra deltagare fick generösa Goodiebag! Minst sagt!! 🥰 Med mina favoriter ifrån Superfruit, Rosnerien och Nocco som stod för energidryck mellan passen.

Shaker, Zink, cocos-chips , bar, jordnötssmör , mct-olja, m.m.

Rosneriens grymma deo, som jag INTE kan leva utan!

En deodorant som verkligen funkar, UTAN aluminiumklorid, alkohol och parabener 🙏🏻 Plus att dom skickade med deras nya ansiktsmask som jag kommer skriv mer om 😍 Den är sååå grym! 💫

Koden martens20 ger er 20 % på allt hos superfruit HÄR 👈🏻

Och koden martens15 ger dig 15% på allt hos Rosenserien HÄR 👈🏻

Nu väntar jag på bergningsbil 🙈 ( se min IG-story! ) 🤣🤣

/ My Martens

18 Komentarer

 1. Är det Jesper din fotograf som tar alla andra bilder på dig till bloggen också? Hade du inte en annan Ölands fotograf tidigare och andra i stan? Måste verkligen underlätta att ha egen fotograf när man har en blogg / instagram.

 2. Är det Jesper din fotograf som tar alla andra bilder på dig till bloggen också? Hade du inte en annan Ölands fotograf tidigare och andra i stan? Måste verkligen underlätta att ha egen fotograf när man har en blogg / instagram.

 3. Heja My! Du är bäst!
  Så roligt läsa om dina lyckade erfarenheter från helgens event. När du gör något nytt eller höjer ribban kommer troligen tråkiga mentala/psykiska tröttheten komma på besök som en trist följetång… Naturligt & kommer gå över med tiden. Var bara rädd om dig!
  Du ser frisk, glad & fräsch ut!
  Fortsatt lycka till! Kram.Å ?❤

 4. Heja My! Du är bäst!
  Så roligt läsa om dina lyckade erfarenheter från helgens event. När du gör något nytt eller höjer ribban kommer troligen tråkiga mentala/psykiska tröttheten komma på besök som en trist följetång… Naturligt & kommer gå över med tiden. Var bara rädd om dig!
  Du ser frisk, glad & fräsch ut!
  Fortsatt lycka till! Kram.Å 🌞❤

 5. Vilka fina bilder! Ser härligt ut!
  Kollergården vilken fantastisk plats. Ute, nyttig hemlagad vegetarisk mat, fika, motionera och ta ett bad efteråt ?
  Lite trött efter det är normalt.
  Skönt trött och man sover som en bebis ?

 6. Vilka fina bilder! Ser härligt ut!
  Kollergården vilken fantastisk plats. Ute, nyttig hemlagad vegetarisk mat, fika, motionera och ta ett bad efteråt 😃

  Lite trött efter det är normalt.
  Skönt trött och man sover som en bebis 🤣

 7. Du var grym My! Jag hoppas att du samlar på dig ännu mer egen energi under hösten/vintern och att du och Malin kör er gemensamma helg även i vår. Återkommmer gärna?/Jenny

 8. Du var grym My! Jag hoppas att du samlar på dig ännu mer egen energi under hösten/vintern och att du och Malin kör er gemensamma helg även i vår. Återkommmer gärna😍/Jenny

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...