Hej igen!

Hej ??

Jag har inte ”glömt” er. Bara haft fokus på att få till mina rutiner igen ?? .

Huden ”bråkar” . Rosacean är bättre…. men nu är det något annat som spökar samtidigt. Jag har idag varit på Kroppskliniken igen och prata med Lena… Men det ska jag berätta mer om i ett annat inägg.

Jag är nämligen så trött att ögonen går i kors, och jag ska snabbt hoppa in i duschen och sedan lägga mig direkt…

Men först några rader till.

Försöker få till en kvälls och morgon runda varje dag ☺️ morgonrundan innan frukost är obligatorisk, den hoppar jag INTE över ??

Men kvällen är en bonus…. ?

Jag måste visa vad jag köpt ☺️ Vildvin ??? För att få bort insynen genom staketet på långsida ( ska visa bilder vid tillfälle) så ska jag täcka staketet med vilvuxna vildvin ?

Fick inspo av Grannens hus ??

Köpte alla plantor som fanns på Plantagen ? Men behöver fler. Så jag får köra till plantagen i Täby för att komplettera med det sista ?

Går på kostschema igen ☺️ Det känns bra., då jag fungera som bäst med rutiner…. Nu var väl den där lunchen extra tråkig ??? Men ni som känner mig vet också ut jag är ”torr” i maten, att jag oftast äter utan sås?

Det är dock jätte gott med min favvo krydda ☺️ När tiden inte räcker till eller jag planerat dåligt så blir det såhär… Grullad kyckling, potatisklyftor i airfrier helt utan fett ??

Svea mår bra…. Hon är busig, lekfull och extremt gosig ❤️ Hon växer så det knakar ☺️

Ludvig jag hittat en ”bästis” ❤️?? En pojke som bor mittemot oss…. Alltså jag är SÅ tacksam att dom funnit varandra. Precis lika gamla. Båda nyinflyttade och båda har bytt skola ??

Just det ? Glömde nästan… Jag var och gjorde en plåtning för GAVELo häromdagen.

Det känner jag mig extremt obekväm med , nu när jag är så ur form…. MEN, med vännen Jesper som fotograf, och härliga tjejer bredvid mig så gick det helt okay ändå ☺️ Gavelo släpper världens snyggast set nästa vecka ???

Men… fram tills dess, använd koden martens15 så får du 15% på hela sortimentet ☺️

Dom har nyligen släppt ett set som heter Swirl, i färgen grå och Peach ??? Dom är normala i storlek, och BÄSTA kvaliteten ever???

In och shoppa HÄR ??

My Martens

16 Komentarer

 1. Det ser mer trovärdigt om de är som i ert fall, kvinnor i olika form och storlekar.
  Känns mer relaterbart, alla är inte smala som streck.

 2. Hej Någon som har erfarenhet av Mys
  Träning.Jag skulle vilja få input av någon som har
  provat och som inte är vän eller kolega med My.
  På Följande:
  Gym det fysiska samt det internet baserade kost o tränings programet.

 3. Hoppas dina kunder inte har fått rådet att äta som du, inte en grönsak så långt ögat når. Protein och kolhydrater utan vitaminer eller fiber…är du säker på att du verkligen är utbildad kostrådgivare eller vad du nu säger att du är i hälsa och motion?
  Din blogg ska väl vara en reklampelare för dig, då räcker det inte med lite träningskläder och en promenad!
  Konstigt om du får kunder på det.

 4. Det kanske inte är en bonus med två promenader om dagen för din stressade kropp. Kör inte igång som du brukar utan hejda dig själv. Är du trött så vila. Du har ordnat så fint runt dig. Njut utan måsten. Kram ❤️

 5. Förstår att det känns jobbigt för dig när du känner dig otränad, men som någon tidigare skrev är det är positivt när det är olika kroppsformer med. Vi konsumenter ser ju olika ut.
  Och Tian, det kan ju också vara bra med en PT som faktiskt vet hur det är att kämpa med vikten och har svårt med grönsaker. Hade helt klart valt en sådan.

 6. Mys Gym
  Gymmet i gammal stan va ett fjasko.Jag gick dagligen förbi minst 4 gånger/dag pga jobbar i närheten,ständigt stängt och fördraget men My körde upp mystik kring det och sedan tystnad.Samma sak är det nu med det nya gymmet misslyckade men hon kommer att hyra ut det för hon sitter fast med eget kontrakt den här gången, hoppas ventilationen är godkänd för gym.
  Nyfiken därför får du inget svar…………

 7. @Anna, en PT som inte precis föregår med gott exempel. Hur länge kan man leva på potatis och kyckling, du måste kunna visa hur man ska äta om du slänger dig med de fina titlar My gör.
  Jag tror inte att My har några klienter direkt för hon verkar ha för mycket med sig själv för att orka, jag hade aldrig valt någon som gör som My…hon bränner ljuset i båda ändar gång efter gång.

 8. Tian, tror att de flesta vet vad man behöver äta. Det är inte det som är problemet när man tex vill gå ner i vikt. Man behöver någon som pushar en på ett bra sätt. Och det tror jag en pt som vet hur det kan vara, gör bäst. Som förstår kunden. Men vilken tur att det finns olika slags pt så man kan välja?

 9. Ser inte alls ut som att du är ur form. Utslagen är bättre. Snygg och solbränd som tusan ❤️
  Tian..verkar ju inte klok. Vad vet Tian om hur mycket frukter och grönsaker, som äts på hel en dag?! Är säkert 5 frukter om dan osv. Plus att går man på kostschema så kan det vara dåligt att gå på för mycket fruktsocker osv. Självklart överlag är det bra annars att ta en banan, gurka, eller vattenmelon för vem som helst. Nu är inte Tian någon jag någonsin skulle ta till mig något av. Usch man blir på dåligt humör av Tians mobbar stil. Nej lyssna inte ett skvatt på Tian. Frukt och grönsaker mobbning. Ha istället en underbar dag snygga My. Plus underbart med att ens barn funnit en vän ?? Det värmer att höra!
  Heja dig My!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...