Hej igen!

Hej đŸ‘‹đŸ»

Jag har inte ”glömt” er. Bara haft fokus pĂ„ att fĂ„ till mina rutiner igen 😅😂 .

Huden ”brĂ„kar” . Rosacean Ă€r bĂ€ttre…. men nu Ă€r det nĂ„got annat som spökar samtidigt. Jag har idag varit pĂ„ Kroppskliniken igen och prata med Lena… Men det ska jag berĂ€tta mer om i ett annat inĂ€gg.

Jag Ă€r nĂ€mligen sĂ„ trött att ögonen gĂ„r i kors, och jag ska snabbt hoppa in i duschen och sedan lĂ€gga mig direkt…

Men först nÄgra rader till.

Försöker fĂ„ till en kvĂ€lls och morgon runda varje dag â˜ș morgonrundan innan frukost Ă€r obligatorisk, den hoppar jag INTE över đŸ’ȘđŸ»

Men kvĂ€llen Ă€r en bonus…. 😉

Jag mĂ„ste visa vad jag köpt â˜ș Vildvin đŸ˜đŸ‘ŒđŸ» För att fĂ„ bort insynen genom staketet pĂ„ lĂ„ngsida ( ska visa bilder vid tillfĂ€lle) sĂ„ ska jag tĂ€cka staketet med vilvuxna vildvin 😍

Fick inspo av Grannens hus đŸ‘‡đŸ»

Köpte alla plantor som fanns pĂ„ Plantagen 🙈 Men behöver fler. SĂ„ jag fĂ„r köra till plantagen i TĂ€by för att komplettera med det sista 😅

GĂ„r pĂ„ kostschema igen â˜ș Det kĂ€nns bra., dĂ„ jag fungera som bĂ€st med rutiner…. Nu var vĂ€l den dĂ€r lunchen extra trĂ„kig đŸ‘†đŸ»đŸ™ˆ Men ni som kĂ€nner mig vet ocksĂ„ ut jag Ă€r ”torr” i maten, att jag oftast Ă€ter utan sĂ„s😅

Det Ă€r dock jĂ€tte gott med min favvo krydda â˜ș NĂ€r tiden inte rĂ€cker till eller jag planerat dĂ„ligt sĂ„ blir det sĂ„hĂ€r… Grullad kyckling, potatisklyftor i airfrier helt utan fett đŸ‘ŒđŸ»

Svea mĂ„r bra…. Hon Ă€r busig, lekfull och extremt gosig ❀ Hon vĂ€xer sĂ„ det knakar â˜ș

Ludvig jag hittat en ”bĂ€stis” â€ïžđŸ™đŸ» En pojke som bor mittemot oss…. AlltsĂ„ jag Ă€r SÅ tacksam att dom funnit varandra. Precis lika gamla. BĂ„da nyinflyttade och bĂ„da har bytt skola đŸ™đŸ»

Just det 🙈 Glömde nĂ€stan… Jag var och gjorde en plĂ„tning för GAVELo hĂ€romdagen.

Det kĂ€nner jag mig extremt obekvĂ€m med , nu nĂ€r jag Ă€r sĂ„ ur form…. MEN, med vĂ€nnen Jesper som fotograf, och hĂ€rliga tjejer bredvid mig sĂ„ gick det helt okay Ă€ndĂ„ â˜ș Gavelo slĂ€pper vĂ€rldens snyggast set nĂ€sta vecka đŸ˜đŸ‘†đŸ»

Men… fram tills dess, anvĂ€nd koden martens15 sĂ„ fĂ„r du 15% pĂ„ hela sortimentet â˜ș

Dom har nyligen slĂ€ppt ett set som heter Swirl, i fĂ€rgen grĂ„ och Peach đŸ‘†đŸ»đŸ˜ Dom Ă€r normala i storlek, och BÄSTA kvaliteten everđŸŒŸđŸ‘ŒđŸ»

In och shoppa HÄR đŸ‘ˆđŸ»

My Martens

16 Komentarer

  1. Det ser mer trovÀrdigt om de Àr som i ert fall, kvinnor i olika form och storlekar.
    KÀnns mer relaterbart, alla Àr inte smala som streck.

  2. Hej NĂ„gon som har erfarenhet av Mys
    TrÀning.Jag skulle vilja fÄ input av nÄgon som har
    provat och som inte Àr vÀn eller kolega med My.
    PÄ Följande:
    Gym det fysiska samt det internet baserade kost o trÀnings programet.

  3. Hoppas dina kunder inte har fĂ„tt rĂ„det att Ă€ta som du, inte en grönsak sĂ„ lĂ„ngt ögat nĂ„r. Protein och kolhydrater utan vitaminer eller fiber…Ă€r du sĂ€ker pĂ„ att du verkligen Ă€r utbildad kostrĂ„dgivare eller vad du nu sĂ€ger att du Ă€r i hĂ€lsa och motion?
    Din blogg ska vÀl vara en reklampelare för dig, dÄ rÀcker det inte med lite trÀningsklÀder och en promenad!
    Konstigt om du fÄr kunder pÄ det.

  4. Det kanske inte Ă€r en bonus med tvĂ„ promenader om dagen för din stressade kropp. Kör inte igĂ„ng som du brukar utan hejda dig sjĂ€lv. Är du trött sĂ„ vila. Du har ordnat sĂ„ fint runt dig. Njut utan mĂ„sten. Kram ❀

  5. FörstÄr att det kÀnns jobbigt för dig nÀr du kÀnner dig otrÀnad, men som nÄgon tidigare skrev Àr det Àr positivt nÀr det Àr olika kroppsformer med. Vi konsumenter ser ju olika ut.
    Och Tian, det kan ju ocksÄ vara bra med en PT som faktiskt vet hur det Àr att kÀmpa med vikten och har svÄrt med grönsaker. Hade helt klart valt en sÄdan.

  6. Mys Gym
    Gymmet i gammal stan va ett fjasko.Jag gick dagligen förbi minst 4 gÄnger/dag pga jobbar i nÀrheten,stÀndigt stÀngt och fördraget men My körde upp mystik kring det och sedan tystnad.Samma sak Àr det nu med det nya gymmet misslyckade men hon kommer att hyra ut det för hon sitter fast med eget kontrakt den hÀr gÄngen, hoppas ventilationen Àr godkÀnd för gym.

    Nyfiken dĂ€rför fĂ„r du inget svar…………

  7. @Anna, en PT som inte precis föregÄr med gott exempel. Hur lÀnge kan man leva pÄ potatis och kyckling, du mÄste kunna visa hur man ska Àta om du slÀnger dig med de fina titlar My gör.
    Jag tror inte att My har nĂ„gra klienter direkt för hon verkar ha för mycket med sig sjĂ€lv för att orka, jag hade aldrig valt nĂ„gon som gör som My…hon brĂ€nner ljuset i bĂ„da Ă€ndar gĂ„ng efter gĂ„ng.

  8. Tian, tror att de flesta vet vad man behöver Ă€ta. Det Ă€r inte det som Ă€r problemet nĂ€r man tex vill gĂ„ ner i vikt. Man behöver nĂ„gon som pushar en pĂ„ ett bra sĂ€tt. Och det tror jag en pt som vet hur det kan vara, gör bĂ€st. Som förstĂ„r kunden. Men vilken tur att det finns olika slags pt sĂ„ man kan vĂ€lja😊

  9. Ser inte alls ut som att du Ă€r ur form. Utslagen Ă€r bĂ€ttre. Snygg och solbrĂ€nd som tusan ❀
    Tian..verkar ju inte klok. Vad vet Tian om hur mycket frukter och grönsaker, som Ă€ts pĂ„ hel en dag?! Är sĂ€kert 5 frukter om dan osv. Plus att gĂ„r man pĂ„ kostschema sĂ„ kan det vara dĂ„ligt att gĂ„ pĂ„ för mycket fruktsocker osv. SjĂ€lvklart överlag Ă€r det bra annars att ta en banan, gurka, eller vattenmelon för vem som helst. Nu Ă€r inte Tian nĂ„gon jag nĂ„gonsin skulle ta till mig nĂ„got av. Usch man blir pĂ„ dĂ„ligt humör av Tians mobbar stil. Nej lyssna inte ett skvatt pĂ„ Tian. Frukt och grönsaker mobbning. Ha istĂ€llet en underbar dag snygga My. Plus underbart med att ens barn funnit en vĂ€n 😃😎 Det vĂ€rmer att höra!
    Heja dig My!

Svara

LĂ€mna din kommentar!
Ditt namn hÀr

Om du missat..