Godmorgon från bäddsoffan…

Godmorgon! Inlägget innehåller reklamlänk! Längst ner i inlägget hittar ni ett grymt erbjudande hos Rosenseien ?

Det är mulet ute… lite svalare, och jag håller tummarna för att det ska komma lite regn ??? Gräsmattan behöver det!

Jag älskar solen, och ska inte klaga på värmen. Men det ger mig ”gott samvete” att vara inomhus när det är lite sämre väder ur… Så idag ska jag försöka att fortsätta plocka upp här hemma.. ? Ni ska få se min nya säng som Jonas monterade häromkvällen . Då det står massa kartongerna sovrummet, och jag inte heller hunnit får upp mörkläggande gardiner, persienner osv så sover jag i min utbildade soffa i vardagsrummet… svalt och skönt ?? från den där jag ligger just nu…. ser det ut sådär, som på bilden ovan ??.

Och sådär ser min bäddsoffa ut när den är utbäddad…. Massa nyanser av beige ????

Vi tog ett kvällsdopp igår. Jag , Ludvig, och Svea ? Där mötte även David, Julia och tjejerna upp ?

Svensk sommar när den är som bäst! ❤️☺️ Dock fick vårat ljuva Kvällsdopp ett hastig slut ? Då det kom fram en äldre dam, som vänligt men bestämt påpekade att man inte får ha hund där ? Sååå pinsamt! Det hade jag helt missat…. Grejjen är att sommaren efter konkursen av My’s Blommor så var jag där nästan varje dag. Med min dåvarande vovve Tezz. Jag tog bara för givet att man fick ha hund där…. ?

-Dumt av mig, det får jag bli bättre på att kolla upp till nästa gång!

Med tanke på att vi alla glatt gick förbi den där skylten UTAN att ens reagera… Så kan man ju bara konstatera att jag kommer vara mer uppmärksam från och med nu ?. Jag har lucian glömt bort det där under åren jag varit utan Tezz och hund ?

Sen ska det tilläggas att jag inte hade henne lös. Jag var ner henne till vattnet, gick ut några meter och lät henne simma…. Sen upp i famnen och tillbaka till handduken där hon satt och gosade med mig ? Men regler är såklart till för att följas, och det är ganska logiskt….

Ja… vad hände mer igår. Jobb med online coachning! Fix med bokföring… plockade iordning lite i köket. Har lastat bilen knökfull med emballage som ska till återvinningen. Rensade ogräs ? ur rabatten på framsidan. ( det är en häck , ingen rabatt ) tvättat lite till. Passar på att tvätta upp det mesta. Rensade ur Ludvigs garderob och konstaterade att han nästan växt ur allting ?? Mmm…

När jag satt vid datorn med mina online klienter så hörde jag Svea skälla som en galning ?

Svea skäller väldigt sällan, så jag förstod att det var någonting hon försökte säga. Då hon plötsligt skällde hjätte mycket. Jag sprang ut för att titta, och möttes av det där ??? Sture hade smitit ut, och Svea avslöjade honom ( Tack och lov ??) ❤️

Jag gjorde oreo-shake till mig, Lilleman och Jonas. ( Lillemans beställning) Tur att jag inte satt igång med kostschema ännu…. ? Måste småskryta lite med att detta var den godaste jag gjort! ? ( enligt Lilleman också ?)

Gällande kosten.

Det jag gör just nu är att jag förbereder mig igen. Men framförallt så tar jag tillbaka kontrollen över mina rutiner. Back to Basic. Frukost, lunch, middag. Däremellan mellanmål. Inga förbud, inget komplicerat….. Nu minskar jag portionerna, och minimerar sockret. För när jag väl börjat, då blir mitt sötsug för j*vligt! Det har jag skrivit om innan. Börjar jag, så är det svårt att sluta ? och när jag äter så äter jag med gott samvete.

En nu när jag snart ska sätta igång med mitt kostschema igen … Då lägger jag ofta grunden innan. Rutiner, minimerar sockret, jobbar bort sötsuget, och planerar inför en kraftansträngning för att gå ner det jag gått upp! ??? Men ingen Quick-fix! Lugnt, metodiskt, med ren, och vanlig mat! ??

Men saken är ju den att allt hänger ihop. Jag har haft tränings förbud j*vligt länge nu.

Så när jag får börja träna igen… Då kommer resultaten automatiskt i kombination med ökad aktivitet. Men som sagt. Nu börjar små-justeringarna. Inom kort ska vi ner till Öland, och när vi är hemma ska jag lägga i nästa växel…. fram tills dess fortsätter jag traggla med mina rehabilitering övningar ( ???) . Ökar promenaderna och små-justerar kosten..

Nu… morgonkaffe . Ska ta en Teldejt med min mamma ❤️ Sedan väcka Lilleman. Han sover som en stock.., men det är ju sommarlov. Jag låter honom göra det?

Mina vänner på Rosenseien har snart sommar-uppehåll på webbshoppen, men änsålänge kan ni beställa. Jag pratar om produkterna i min IG-story, gå gärna in där och kika ☺️

Men just nu kör vi en sommarkampanj! Ni får 25% rabatt i 48h in och shoppa HÄR ??

Ni vet vilka som är mina favoriter… ?? Passa på att bunkra upp… denna kampanjad med såhär hög rabatt kommer vi inte kunna fortsätta med ? Deon, morotsoljan, solskydd, Tinted Moisturizer ( färjad dagkräm som jämnar ut och återfuktar ) kan jag inte vara utan ? och kropps krämen…. Boddy Butter Shaping ??

Hörs sen!

/ My Martens

28 Komentarer

 1. He he. Skyltar är till för att man ska läsa dem ?
  För övrigt så är det hundförbud på nästan alla offentliga badplatser.
  Kolla din kommuns hemsida.

 2. Inget att skämmas för…Själv missade jag att det skulle vara P -Skiva i JUST i den raden jag parkerade i Kristianstad förra v….Inte i ngn annan rad…BARA där jag stod….Fick böter på 400 kr…Shit happend??
  Så himla fint & mysigt ni har det. Ha en skön sommar??

 3. Du St, är du så perfekt o felfri själv? Eller är det värmen som gjort dig sån?
  Kram My o Grattis till fina hemmet, söta Svea

 4. välkommen till Öland. Nytt i Färjestaden parkering vid hamnen, P-skiva gäller. Hoppas du har en sån om du ska dit, finns inte att köpa i närheten har jag upptäckt.
  Ölandshälsningar

 5. Tycker det är så gulligt att du kallar din son för lilleman, det har jag sagt till min dotter i 22 år och lillstrumpa till min 20 åriga grabb i alla år.
  Var övertygad att min dotter skulle vara en pojke och tvärtom med min son så magen namnet fick följa med i hela deras liv

 6. Tina är det värmen som gör dig helt humorbefriad? Du ska läsa St:s kommentar med glimten i ögat som hon själv gör. Första raden i hennes kommentar är nämligen ett talesätt, jag ser inget elakt i det. I övrigt en bra information att ha i åtanke om man är hundägare.
  Önskar dig en fortsatt fin dag. ?

 7. Tina.
  Jag skrev med glimten i ögat och My svarade själv då behöver ju inte du lägga dig i vad jag skriver.
  Att jag la till om kommunens hemsida är som en liten ”vink” till andra att kolla för det är väldigt många som missar att det råder hundförbud ( samt) rökförbud på nästan alla offentliga badplatser.
  Så värmen gör inte vare sig till eller ifrån för vad jag skriver.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...