R.I.P Adviral media

Tuff dag idag! đŸ€ŻđŸ˜« Vakande av ett meddelande som bekräftar att @adviralmediacom gått i konkurs. Ett företag som jag jobbat sida vid sida med i flera år
. Där jag både agerat profil/influenser. Men också aktiverat nya annonsörer OCH profiler. Adviral har ett riktigt dreamteam av fantastiska tjejer som jobbar där! ( ingen nämnd ingen glömd, ni är riktiga đŸŒŸđŸ‘ŒđŸ» ❀ All kärlek till er!)


Det är naturligtvis super trist att jag dessutom förlorar drygt ca 140 000 :- i inkomst, för jobb som jag redan gjort och genomfört. Pengar som jag räknat med. Som enligt KK förvaltare antagligen inte kommer kunna betala ut.


MEN, Efter en enorm påfrestande vår med Lilleman extremt sjuk
 Så har jag landat i lite nya perspektiv på vad som VERKLIGEN betyder något â€ïžđŸ™đŸ» .
.
.
Att få ha min hälsa och min familj och mina nära och kära friska omkring mig đŸ™đŸ»


Pengarna är surt som f*n, men långt ifrån det viktigaste
. och en sak har jag lärt mig av tidigare situationer
.. När en dörr stängs, så öppnas en annan đŸšȘđŸ’« .


Vi får se vad framtiden drar med sig 
. Nu ska vi bara se till att ”rädda” bloggen ifrån konkursförvaltaren som just nu styr över Adviral.

Bloggen har dubbel värden för mig. Både ekonomisk, men också affektions värde då den varit en dagbok i snart nio år sedan Ludvig var riktigt liten đŸ™đŸ» .

Så nu håller jag tummarna och tår för att bloggen kan tanka ner innan servrar stängs ner đŸ™đŸ»đŸ˜­â€ïž .

Stort TACK ”Adviral familjen ” för dessa är @adviralmediacom ❀

10 Komentarer

  1. Maggan skriver om dig pÄ bloggen, man förstÄr att det Àr dig hon syftar pÄ. Tycker du ska ta bladet ur min och inte lÄta henne hÄlla pÄ.

    • Jag gick in och tittade nu och sĂ„g det…. dĂ„ du och 25 personer till skriver detta 😅 Det blir alltid sĂ„ nĂ€r hon skriver nĂ„gon om mig, ”utan att nĂ€mna namn” dĂ„ kommer hatet emot mig igĂ„ng igen… kommentarer och skitsnack.

      Skillnaden idag gentemot för nĂ„gra Ă„r sedan Ă€r att jag inte brytt mig. I början var jag ledsen…. dĂ„ jag verkligen brydde mig om henne. PĂ„ riktigt.

      Men med tiden sĂ„ förstod jag….

      sanningen var den att INGEN i Maggans nĂ€rhet fick vara nĂ€ra Mona. Alla skulle ”bojkotta” Mona. Det Ă€r alltid sĂ„ med Maggan, hon styr och stĂ€ller med folk i sin omgivning…. BestĂ€mmer vem man ska gilla/ogilla.

      Jag var ung och naiv. Visste inte bÀttre. Ingen ursÀkt, men jag skulle idag aldrig lÄta nÄgon annan pÄverka mig pÄ det sÀtt hon gjorde dÄ.

      Jag kÀnde inte Mona sÀrkilt vÀl. Men trodde pÄ det Maggan sa.

      Jag har heller inte baktalat henne. Är det nĂ„gonting jag Ă€r sĂ„ Ă€r det rak och Ă€rlig. Jag sĂ€ger vad jag tycker till inblandad part. ( pĂ„ gott och ont 😅)

      Det var Maggan sjÀlv som pratade skit om Mona, började hÄna henne, och idiotförklara henne till allt och alla. Samarbetsparter, vÀnner, bekanta. Blev som besatt av att sÀtta stopp pÄ alla plan som var möjlig.

      Med facit i hand sĂ„ vet jag precis hur Maggan agerar 😅 hon har kört det racet emot mig i flera Ă„r nu…. ( och andra)

      Utan att jag ”tagit bladet” frĂ„n mun….

      Sanningen Àr inte sÀrskilt komplicerad.

      Systrarna var otrogna, det kom fram till respektive man. Jag och nĂ„gra vĂ€ninnor blev anklagade för att ha ”golat”. Vi befann oss pĂ„ ”fel” plats vid ”fel” tillfĂ€lle, dvs pĂ„ samma hotellrum.

      En dum grej frÄn början till slut.

      Men det visade sig i slutĂ€ndan sjĂ€lv att det var killen sjĂ€lv, som helt enkelt hade skrutit om detta… 🙈

      DĂ„ kan man tycka att ”sanningen kom fram” och att man dĂ„ skulle kunna bett om ursĂ€kt för en helt meningslös Vandetta emot mig, som pĂ„gĂ„tt under flera Ă„r….

      Men det Àr ju svÄrt att backa frÄn nÄgonting man smutskastat sÄ hÄrt.

      Jag önskar bara att bli lĂ€mnad ifred, och att systrarna fĂ„r mĂ„ bra 😊

      Vi lever helt olik liv pĂ„ olika hĂ„ll… Det trivs jag bra med â˜ș

    • Kommentera inte mer pĂ„ detta. Jag har aldrig börjat dialogerna utan har endast försvarat mig nĂ€r pĂ„hopp som idag kommer…,

      FrĂ„ga Maggan sjĂ€lv… â˜ș

      Med vÀnlig hÀlsning,

  2. Äntligen My pratar du ut ☀ Har följt dig i flera Ă„r till o frĂ„n ) kĂ€nns lite fake med Maggan , anorektiskt smal lĂ€gger ut skrĂ€pmat mm , krĂ€nger piller ) plötslig skilsmĂ€ssa njaa köper inte riktigt det , stĂ„ pĂ„ dig My ☀☀

  3. Ja snĂ€lla dra inte igĂ„ng det hĂ€r blogg-dramat igen. SĂ„ trĂ„kigt att drama styr sĂ„ mycket pĂ„ Youtube tex… det Ă€r ju Ă€ndĂ„ ingen som kan sĂ€ga vems av sanningarna som Ă€r rĂ€tt.
    Och jag tror att alla förlorar pÄ det i lÀngden, Àven om trafiken till bloggarna kanske ökar ett tag.

  4. Varför kommentera i sĂ„na personangrepp pĂ„ Maggan ❓
    Tror inte My vill ha smutskastning Ät vare sig ena eller andra hÄllet.
    LĂ„t det vara nu.
    Har ni nÄt att sÀga om eller till Maggan sÄ ta det pÄ hennes egna blogg.

  5. Trist ÀndÄ nÀr jag lÀser kommentarer pÄ Maggans blogg gÀllande inlÀgget om My. Inte en enda kommentar finns om det hon skriver om henne, Mona och My. Det mÄste vara ruskigt jobbigt att sitta standby för att inte fÄ in nÄn kommentar om det hela ska slinka in i kommentarsfÀltet, som inte Àr bekvÀm för Maggan? TrÄkigt beteende!

Svara

LĂ€mna din kommentar!
Ditt namn hÀr

Om du missat..