R.I.P Adviral media

Tuff dag idag! 🤯😫 Vakande av ett meddelande som bekräftar att @adviralmediacom gått i konkurs. Ett företag som jag jobbat sida vid sida med i flera år…. Där jag både agerat profil/influenser. Men också aktiverat nya annonsörer OCH profiler. Adviral har ett riktigt dreamteam av fantastiska tjejer som jobbar där! ( ingen nämnd ingen glömd, ni är riktiga 🌟👌🏻 ❤️ All kärlek till er!)


Det är naturligtvis super trist att jag dessutom förlorar drygt ca 140 000 :- i inkomst, för jobb som jag redan gjort och genomfört. Pengar som jag räknat med. Som enligt KK förvaltare antagligen inte kommer kunna betala ut.


MEN, Efter en enorm påfrestande vår med Lilleman extremt sjuk… Så har jag landat i lite nya perspektiv på vad som VERKLIGEN betyder något ❤️🙏🏻 .
.
.
Att få ha min hälsa och min familj och mina nära och kära friska omkring mig 🙏🏻


Pengarna är surt som f*n, men långt ifrån det viktigaste…. och en sak har jag lärt mig av tidigare situationer….. När en dörr stängs, så öppnas en annan 🚪💫 .


Vi får se vad framtiden drar med sig …. Nu ska vi bara se till att ”rädda” bloggen ifrån konkursförvaltaren som just nu styr över Adviral.

Bloggen har dubbel värden för mig. Både ekonomisk, men också affektions värde då den varit en dagbok i snart nio år sedan Ludvig var riktigt liten 🙏🏻 .

Så nu håller jag tummarna och tår för att bloggen kan tanka ner innan servrar stängs ner 🙏🏻😭❤️ .

Stort TACK ”Adviral familjen ” för dessa är @adviralmediacom ❤️

10 Komentarer

 1. Maggan skriver om dig på bloggen, man förstår att det är dig hon syftar på. Tycker du ska ta bladet ur min och inte låta henne hålla på.

  • Jag gick in och tittade nu och såg det…. då du och 25 personer till skriver detta 😅 Det blir alltid så när hon skriver någon om mig, ”utan att nämna namn” då kommer hatet emot mig igång igen… kommentarer och skitsnack.

   Skillnaden idag gentemot för några år sedan är att jag inte brytt mig. I början var jag ledsen…. då jag verkligen brydde mig om henne. På riktigt.

   Men med tiden så förstod jag….

   sanningen var den att INGEN i Maggans närhet fick vara nära Mona. Alla skulle ”bojkotta” Mona. Det är alltid så med Maggan, hon styr och ställer med folk i sin omgivning…. Bestämmer vem man ska gilla/ogilla.

   Jag var ung och naiv. Visste inte bättre. Ingen ursäkt, men jag skulle idag aldrig låta någon annan påverka mig på det sätt hon gjorde då.

   Jag kände inte Mona särkilt väl. Men trodde på det Maggan sa.

   Jag har heller inte baktalat henne. Är det någonting jag är så är det rak och ärlig. Jag säger vad jag tycker till inblandad part. ( på gott och ont 😅)

   Det var Maggan själv som pratade skit om Mona, började håna henne, och idiotförklara henne till allt och alla. Samarbetsparter, vänner, bekanta. Blev som besatt av att sätta stopp på alla plan som var möjlig.

   Med facit i hand så vet jag precis hur Maggan agerar 😅 hon har kört det racet emot mig i flera år nu…. ( och andra)

   Utan att jag ”tagit bladet” från mun….

   Sanningen är inte särskilt komplicerad.

   Systrarna var otrogna, det kom fram till respektive man. Jag och några väninnor blev anklagade för att ha ”golat”. Vi befann oss på ”fel” plats vid ”fel” tillfälle, dvs på samma hotellrum.

   En dum grej från början till slut.

   Men det visade sig i slutändan själv att det var killen själv, som helt enkelt hade skrutit om detta… 🙈

   Då kan man tycka att ”sanningen kom fram” och att man då skulle kunna bett om ursäkt för en helt meningslös Vandetta emot mig, som pågått under flera år….

   Men det är ju svårt att backa från någonting man smutskastat så hårt.

   Jag önskar bara att bli lämnad ifred, och att systrarna får må bra 😊

   Vi lever helt olik liv på olika håll… Det trivs jag bra med ☺️

  • Kommentera inte mer på detta. Jag har aldrig börjat dialogerna utan har endast försvarat mig när påhopp som idag kommer…,

   Fråga Maggan själv… ☺️

   Med vänlig hälsning,

 2. Äntligen My pratar du ut ☀️ Har följt dig i flera år till o från ) känns lite fake med Maggan , anorektiskt smal lägger ut skräpmat mm , kränger piller ) plötslig skilsmässa njaa köper inte riktigt det , stå på dig My ☀️☀️

 3. Ja snälla dra inte igång det här blogg-dramat igen. Så tråkigt att drama styr så mycket på Youtube tex… det är ju ändå ingen som kan säga vems av sanningarna som är rätt.
  Och jag tror att alla förlorar på det i längden, även om trafiken till bloggarna kanske ökar ett tag.

 4. Varför kommentera i såna personangrepp på Maggan ❓
  Tror inte My vill ha smutskastning åt vare sig ena eller andra hållet.
  Låt det vara nu.
  Har ni nåt att säga om eller till Maggan så ta det på hennes egna blogg.

 5. Trist ändå när jag läser kommentarer på Maggans blogg gällande inlägget om My. Inte en enda kommentar finns om det hon skriver om henne, Mona och My. Det måste vara ruskigt jobbigt att sitta standby för att inte få in nån kommentar om det hela ska slinka in i kommentarsfältet, som inte är bekväm för Maggan? Tråkigt beteende!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..