Lilleman feberfri 2.5 dagar! Håller tummarna för att han får förbli frisk! Bra avslutning på veckan!

– Wow vilken utsikt! ? Location : Värmdö

Feberfri och fotojobb!

Vilken grym avslutning jag fick igår… på en j*vligt tuff vecka. Nu har Ludvig varit felfri i 2.5 dygn?? Jag ber till högre makter att han ska få förbli frisk ?. Vi väntar på nya provsvar och ingår i en långtidsutredningen. Men statusen är att han nu är piggare, och mår förvånansvärt bra. Även om hans energi inte är helt återställd .Han blir lätt andfådd av att gå, med glimten i ögat och buset är tillbaka ???❤️

Vi kör lite ”en dag i taget@ taktik helt enkelt ?. skolavslutning på tisdag. Mycket hemuppgifter för att lyckas ta igen de nästan 3 månader som han har missat…. Men det ska vi lösa ??

Nu har jag gjort ett fotojobb ? för Revolutionrace. -Så kul! Så några timmars häng i underbar miljö med massa skratt tillsamman med Jesper & Lisa gjorde mig gott ?❤️ Medan Jonas var hemma med Ludvig och hade ”grabbgäng”.

Idag utflykt med klassen… Ludvig får följa med, efter ok från läkare. Näst sista dagen. Han är sååå glad att kunna vara med???

Vi hörs sen! Hoppas att du får en grym start på veckan!

/ My Martens

9 Komentarer

 1. Revolution race verkar vara bra kläder för friluftsliv ute i naturen ? många som gör reklam för de också har jag sett.

 2. Thank god!
  Nu håller vi tummarna att han förblir frisk, att flytten går bra och att ni får njuta av sommaren ??☀️

 3. Tian: du vet att vissa har ”influencer” som ett riktigt jobb va? Om du inte vill se all reklam som My lägger upp, sluta följa för tro mig det kommer mer! ?
  Det är hennes levebröd tänk på det…??
  Hon har det tufft nog och behöver inga kritiska kommentarer just nu!
  Mer kärlek istället! ?

 4. Till Tian – kallar du ditt jobb ett ”klick” också ? Eller om du är pensionär var ditt jobb ett ”klick” då ? Mys jobb ( inkomst) är just det . Är övertygad om att en läkare avgör bättre än du om det är lämpligt att Ludvig går till skolan och får göra ett avslut med sina vänner och lärare .

  • Ja, Ludvigs smittar inte. Och febern är borta ?? dock brukar det bara hålla i sig några dagar… men vi hoppas att det inte blir ett nytt bakslag ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...