Tillbaka på sjukhuset med sjuk Lilleman…. Vad i h*elvet är det som gör att han aldrig får bli helt frisk?!

Okay. Rond 372 känns det som! ??
Tillbaka här igen ?
Efter några veckor utan feber efter låååång period av turer in och ut på sjukhus. Från kritiskt tillstånd till stabilt. Han hade feber KONSTANT i över 48 dagar, utan uppehåll. Detta sliter såklart enormt på kroppen…. Svullna organ, osv. (Men det skiter även på psyket) . Vi höll oss totalt isolerade under denna period, i våran lägenhet. Sedan övergick det något bakteriellt i lungan till följd av covid 19.

Han fick antibiotika mot detta och svarade väldigt bra. Senaste veckorna har han smugit tillbaka till vardagen. Till skolan. Började med några timmar/dagen, då hans energi saknades efter det långa sjukdomsförloppet.

Förra veckan i onsdags kom han hem med feber, och värk i kroppen ? Sedan feberfri lördag, och halva söndag. Sedan feber igen, ont i kropp/leder och feber som stiger ?.

Vi har kontakt med infektion där han är inskriven. Han har även återbesöktes och tid för uppföljning och röntgen av lungorna. ( ni kanske minns de vita fläckarna ) . Så nu fick vi order om att åka in hit igen. Till akuten, då allmäntillstånd blivit sämre och hans immunförsvar verkar checkat ut fullständigt!

Jag vet inte VAD det är han kämpar mot. Eller varför han inte kan få vara frisk… Men en sak vet jag, Lilleman är en riktig krigare ?? Trots att han är trött på provtagning, frossa, värk, feber och sjukhusbesök så är han medgörlig och gör så gott han kan i all lägen! ??❤️

Just nu prövas vi, kanske mer än någonsin….. men Jag vill tro att när allt ”detta” är över. Då kommer ”våran” tid, och tro mig…. många saker som vi tidigare tagit för givet, kommer uppskatta helhjärtat! Nu håller vi tummarna för att han ska få den hjälp han behöver ?? Känner mig förtvivlad, orolig och trött ?

– Loggar ut tillsvidare…

/ My Martens

15 Komentarer

 1. Men vad händer? Dom gjorde ju en ordentlig utredning för inte så länge sedan. Där de värsta scenarierna uteslöts? Fy vad tråkigt. Nu håller jag tummarna för att han snart blir helt bra. Lider med dig.

 2. Hej ! Stackars er eller din son jag ser och förstår att du får många tips på orsak och sjukdom men kommer ändå med idéer fast vården kan väl sitt .kan det vara Toxoplasmainfektion??eller som någon skrev tidigare Kawasaki .Lycka till ta hand om er skickar en energi kram

 3. Åh lider med er!!! Håller tummarna så mycket det bara går! ? och hoppas verkligen er tid kommer snart. Jag känner igen mig själv i det här att aldrig bli frisk, så frustrerande då man bara vill fortsätta livet och inte vara kvar i det ”sjuka” längre. Bra ändå att ni är på samma ställe på KS där de redan kollat upp mycket och kan ta vid där ni slutade. ?

 4. Glöm inte! Ni är fantastiska och du har ? guldstjärna som mamna och i uthållighet!.❤
  Har L haft körtelfeber?! Har ni kollat? Körtelfeber/Mononukleos konmer ofta som oväntat brev eller räkning efter andra större infektioner + nedsatt immunförvar. Har du skrivit ngt …kommer inte ihåg? Barn/ ungdomar visar inte alltid antikroppar direkt efter infektioner som vi vuxna, kan ta + 6 månader innan kroppen registrerat detta= genomgången sjd (enligt infektionskliniken SUS ej hitte på!) !
  Ta er tid tillsammans för tillfrisknandet. Tiden går inte i repris även om det är trist för din grabb on han missar avsluta sin termin med klass och nya vänner. Kanske fixa enkel grillning utomhus- vid gemensam grillplats- fixa korv/ kycklibgkorv, bröd å potatissallad, festis, gurka & morotsstavar, geomapping, skattjakt eller nåt som gillas överlag….
  Kanske nån annan förälder också vill supporta en utonhusavslutni g??? En eller flera föräldrar kan vara med och dela på arbetsuppgifterna/ kostnad! Liten sumna son helhet men som ensamstående, sjukskriven – många bäckar små..
  Krya på L.
  Var rädd om dig och fina familjen.! ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...