Hemma från sjukhuset… En dag i taget, tillbaka på infektion imorgon!

Vi är hemma nu. Efter ett dygn på akuten! 🏥

Jag är helt upp och ner! 💔 Känslorna är Kaos! Ludvig som är den som är sjuk är lugn och sansad 🙄🙏🏻❤️
Han har en Skyhög snabbsänka, och feber. Ont i halsen men inte övriga tidigare symptom.

Han fick tillbaka febern i onsdags men var feberfri lör och halva sön. Sen feber igen.


Men dom skickar ändå hem oss, och jag tänker att det skulle dom inte göra om det var för ”farligt” . Jag vilar i att vi får vara hemma tills imorgon , då vi har fått en tid till special infektion. Då får vi även fler provsvar från alla prover som tagits inatt/igår. Även ny röntgen av lungorna…

Fortsättning följer…❤️ En dag i taget 🙏🏻 .Ärligt talat så är jag sååå ledsen för Ludvigs skull! Han flyttade upp till Sthlm, började i ny skola, ny klass och han har inte fått någon chans att komma in i det, eller börja fotboll som han velat så länge ⚽️ .

Ingen vet varför han är sjuk. Inte heller vad det är som gör att han har feber. Man ser att hans immunförsvar jobbar mot någonting, Men mot VAD?! 🤷‍♀️. jag känner mig frustrerad, förtvivlad och maktlös 😭

Nu börjar jag se påtaglig oro från läkarens håll, vilket stressar mig. ( ovisshet är alltid det värsta )

Nu var han ju frisk i några veckor och vi trodde att mardrömmen var över…. Men icke! En ny rond 👊🏻 Vi ska fixa detta och vad f*n felet än är så ska det hittas och fixas nu!!!!! .


Om mindre än 2 veckor flyttar vi till huset där vi kan ladda om batterierna om hälsa tillåter 🏡🙏🏻

-SNÄLLA, SNÄLLA låt honom vara få bli frisk ❤️🙏🏻

17 Komentarer

 1. Tänker på er ❤️
  Det är detta ja tycker är så läskigt med corona, det beter sig på ett sätt i kroppen som inget tidigare.

 2. Omänskligt med denna oro. Alla mina varmaste tankar till er 🥰 Snart bor ni i huset och sitter på tomten hela familjen och mår gott. Pälsklingarna leker och springer runt på gräset 🙏🏻♥️

 3. Skönt att läsa din uppdatering att ni iaf är hemma över natten. Läkarna har helt säkert koll på detta men jag läste om något som hette Kawasaki-syndrom eller liknande som en del barn får i samband med covid. Nåt med immunförsvaret tror jag. Kanske värt att höra men som sagt dom verkar ha kollat det mesta. Hoppas han snart blir bättre!

 4. Lita på vården – de har kompetensen och lita på Dig själv och kom i håg…ta det lugnt! När ni flyttar så blir det bättre! Mysig bild/ tant H.

 5. Åh, vad himla tråkigt att han blivit sjuk igen!
  Hoppas det ger sig snabbt nu och att du får bra svar på alla prover å sånt som tagits…..

 6. Jag hoppas de hittar problemet!
  Efter det borde hans immunförsvar då vila. Hur tråkigt det än är så kanske ni behöver vara lite mer isolerade några veckor så han inte åker på nya saker. Hans immunförsvar måste vara i botten. Rekommenderar också ordentligt med vitaminer för att bygga upp det. D, C och Selen är viktigt.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..