Första dagen i skolan…. Em halvdag fungerade bra :) Imorgon skola igen, sedan röntgen och provtagning igen!

Heeeej! Imorse kändes som om jag var redo att ta över världen ? Energinivå 2.0 ??. Nån timme senare satt jag som paralyserad i solen och orkade inte röra en fena ??

Idag efter TVÅ ( låååånga ) MÅNADER tillbaka! ???❤️ Fick Ludvig ÄNTLIGEN gå till tillbaka i skolan idag ??❤️??? Som han längtar! Han var så glad och exalterad över att få träffa sina kompisar?

Vi planerade att han skulle börja med lite kortare dagar och stå över idrott, och det är ju ändå en bra början! ?

Igår handlade vi kläder på eftermiddagen. Så han hade nya kläder på sig, och gjorde sig glatt iordning inför första skoldagen ?

Vi känner är Sååååå glada att vi nu kan smyga igång men en ”normal” vardag…. Som fortfarande innehåller social distans, avstånd osv…. ? ( VIKTIGT !! )

Fattar verklige inte att det är så många nötter där ute som lever på som om ingenting hade hänt! Det är ju för f*n en pågående pandemi!

Efter att jag lämnat honom i skolan, tog jag en lååååång promenad. Jag gick längsmed vattnet. Jag blir andfådd av minsta lilla, min ork lyser med sin frånvaro ? Så det räcker mer än väl just nu! Jag försöker att promenera två gånger / dagligen…..

Trots att jag varit långt ifrån lika sjuk som Ludvig. Så har jag ändå ingen ork, bli andfådd av minsta lilla och har tung andning ?‍♀️

Men jag tar en dag i taget, och njuter av att vara ute, och jag är så j*vla lycklig över att se Ludvig på benen ??❤️?

När jag hade lämnad Ludvig idag hade jag tänkt göra en massa saker. Först en PW. Sedan bokföring, telemöten, gå till studion osv. Jag gjorde en lång to-do-list.

Men jag insåg att jag är HELT slut! Så efter PW och lite bokföring, Så satte jag mig på en stol i solen och bara satt där…… tog en privat samtal en stund. Sedan satt jag bara där. Jag höll på att somna ? Min to-do-list var det bara att lägga undan ?

Då ringde Ludvigs fröken. Han var trött. Så jag hämtade honom….. Han var lite varm, men hade ingen feber ?? Så det blev en bra mjukstart iallafall ☺️

Han var ändå väldigt glad när jag mötte upp honom och fröken ❤️☺️ Han berättade om dagen, vi gick vi hem, gjorde mellanmål och tittade på en film ☺️

Sture och Stina stannar kvar hemma hos Jonas i Täby några dagar….. Sture ser sååå sur ut på bilden! Men det är han inte ?

I helgen var vi i lördags hos Jonas syster. Vi umgicks utomhus, grillade och lekte kurragömma.

Det var sååå längesen vi träffade folk, och umgicks så det var verkligen SÅ mysigt ❤️ Bpde mysigt att umgås och härligt att komma ut på landet. Bildbom:

Nu ska vi titta på en film innan vi båda somnar…. Imorgon ska Lilleman till skolan. Sedan vid 11 tiden ska vi in till sjukhuset igen röntgen, och ny provtagning ??☺️ Fortsättning följer….

Men nu känner jag önska att vi är på ett bana! Tack för att ni finns ??

/ My Martens

20 Komentarer

 1. Visst bor ni i Vasastan? Mår Ludvig alltid bättre utanför stan?
  Följande text är från Strålskyddstiftelsen om strålningen från basstationerna i Stockholm bland annat i Kista, Vasastan och Lidingö. Jag uppmuntrar att du går in och läsa, det ta bara 5 minuter. Finns många som rapportera symptomer som andningsbesvär, sömnlöshet, näsblodningar osv….
  Vasastan, Stockholm
  Mätning i lägenhet högst upp i fastighet med basstationer på taket. Toppvärden på 100 000 mikroW/m2 uppmäts i sovrummet där en 21-årig man har sovit i flera år och som i tre års tid varit sjuklig. Idag mår han mycket dåligt. Bland symtomen finns sömnlöshet, ont i muskler, koncentrationsproblem och utmattning/orkeslöshet. Den unge mannens mamma mår också dåligt när hon vistas i lägenheten. Alla grannar till familjen på samma våningsplan är också sjuka uppger mamman.
  Ute på balkonen mäts toppnivåer på 200 000 mikroW/m2 upp. Det finns förutom basstationerna på fastighetens tak även två antenner på grannfastigheten. Lägenhetsinnehavaren uppger till att deras grannar på samma våningsplan är sjuka de också.
  https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2020/04/mycket-hog-stralning-i-bostader-manniskor-har-svara-symtom/
  Hoppas ni mår bättre snart!

 2. Härligt att se att ni får lite normal vardag efter att ni kämpat så , det är ni värda . Ta hand om er . ❤️

 3. Jättekul att det är på väg åt rätt håll.
  Men i all välmening, kom ihåg att man inte vill att vänner träffas, inte ens för picnic utomhus.
  Såg bilder hur det ser ut i vissa parker i Stockholm ( nog ute bara där) och folk träffas som om morgondagen inte finns.
  Familjevis kan man nog ses, men t o m då gäller två meters avstånd.
  Å tänk på att vila, vila, vila.
  Både för dig och gossen.
  Lycka till
  ♥️

 4. Klart du är trött efter två månade hemma med sjuk son. Du om nån borde förstå att man maxar inte allt direkt efteråt. Fast jag förstår din iver att komma igång.
  Kissarna hos Jonas ?? Var det inte en orsak till att du flýttade?Han tålde ju inte dom och gillade inte katthår….. Den mannen vill både ha och äta kakan. Sorry!

 5. I all välmening så tror jag nog att det är bäst att följa FHM rekommendationer som är att om man är frisk så är det ok att träffa sina vänner bara man håller avstånd. Det finns en jättebra bild på krisinformation där som du kan titta på.

 6. St, ska vi hålla 2 meters avstånd från varann hemma i familjen också menar du? Och hur tror du det ser ut i klassrummen? På dagis?

 7. Ja Malin, vi ska hålla avstånd även till de som räknas som familj om man INTE bor under samma tak. Barn som flyttat ut och barnbarn är ju familj men de brukar ju inte bo i samma bostad så där ska man vara försiktig.
  Äldre kan träffa barnbarnen, helst utomhus och med avstånd. Inte kramas och inte ens torka deras snor, det ska deras föräldrar göra.
  De du lever med i samma hushåll, inom samma väggar umgås du med som vanligt.
  Skolorna är öppna, ja, men där har inte några ”regler” införts än.
  Men annars kan du ta och läsa på vad som sägs om picnicar och träffar med vänner, det avråds även om det är utomhus.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...