Fyll på med vitaminer, zink, magnesium, bars och det du behöver! 20% på hela sortimentet hos Kleen Sport Nutrition!

I samarbete med Superfruit & Kleen Sport Nutrition 💚

Använd koden martens20 så får du 20% på hela sortimentet 😍

Även på detta ”startpaket” 👆🏻 Det är Rabatterat redan från början, men koden gäller ändå!

In och se hela sortimentet HÄR 👈🏻 😍

Den vanligaste frågan jag får ifrån mina klienter kring kosttillskott är vad man ska äta, och vad som är bra! Det är såklart individuellt.

Vi har olika behov och tycker om olika saker 😊

Jag tex använder protein och dricker det som en shake som ett mellanmål, och efter träning….. Men tar det även i min gröt varje morgon ☺️

Marknaden är full av olika kosttillskottsbolag så det kan kännas som en ren djungel därute 😅

Jag samarbetar med Kleen Sport Nutriton. Både för att teamet bakom ”Kleen” är människor jag verkligen vill samarbeta med ❤️ Hela andan är helt rätt och och det är ett svenskt varumärke från Åre, som endast har naturligt innehåll och även tillverkad i Sverige!

I sortimentet från Kleen sports nutrition hittar du inga konstiga tillsatser.

PALEO CRUNCH innehåller mer av det goda! 47% nötter och härlig energi från ekologiska och naturliga ingredienser. Passar både vuxna och barn 😍

KLEEN Whey Protein Bar innehåller 28% högkvalitativt protein. Proteinet kommer ifrån ekologisk vassle från gräsbetande kor i alperna. Barsen innehåller hälsosam svensk rapsolja och är sötad med ekologisk honung. Barsen innehåller också nyttiga kostfiber och är producerade i Sverige 😄

En annan favorit hemma hos mig är MCT olja.

MCT står för Medium Chain Triglycerids dvs. medellånga mättade fettsyror. Kleen Sport Nutritions MCT-olja är gjord av kokosolja. Eftersom MCT-oljan har kortare fettsyror så förbränns den snabbare och lagras INTE i kroppen.

MCT-oljan tas upp i tarmen och går direkt ut i levern och blodomloppet vilket snabbt ger kroppen energi t.ex. inför träning. Ibland byter jag ut mjölken i mitt kaffe och gör en latte med kaffe och mct olja. Jag ska visa det vid tillfälle 😍

Man kan även steka i den tex…. Som sagt, snabb energi som kroppen tar upp direkt, och fett som INTE lagras i kroppen är ju hur bra som helst! 😍🙌🏻

Något annat som jag tar på kvällen är Zink & Magnesium. Jag har svårt att sova ibland, och kan få lite krypningar i benen 🙈

Men magnesium hjälper mig att slappna av☺️ När man tränar mycket så är det också ett viktigt tillskott för att hjälpa musklerna att återhämta sig….

Men just det här med krypningar i benen är sååå skönt att få bort! 🙌🏻

Magnesium är för oss ett livsnödvändigt mineral. Kroppen kan inte själv bilda magnesium, det måste tillföras via kosten eller kosttillskott. Så är det ju med kosttillskott, man kan få i sig nästan allt via kosten…. OM man vet vad man ska äta, och ser till att få i sig sitt dagliga behov 🤗

Kosttillskott ska inte ersätta mat, utan komplettera det som man helt enkelt behöver få i sig mer av ☺️

I en stressad vardag, med mycket halvfabrikat, och när tid och kunskap kanske inte räcker till så är kosttillskott ett bra komplement 😌

Vanliga tecken på just magnesiumbrist är bland annat trötthet, utmattning och muskelkramper.

– Någon som känner igen sig? 😅.  

KLEEN Zink innehåller zink från zinkglukonat och zinkcitrat, varje kapsel innehåller 25 mg. Zink bidrar bland annat till ett normalt fungerande immunsystem och normal omsättning av makronäringsämnen.

Mineralet bidrar också till att bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar samt till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet.

Det finns alltid de som kommenterar på inlägg gällande kosttillskott att det inte behövs och att man kan äta sig topp det mesta. Men det är sanning med modifikation. Jag tex kan inte få i mig allt som jag behöver i min vardag. Att magnesium fått bort mina krypningar i benen och gör att jag kan slappna av och sova bättre är ju fantastiskt! 🙏🏻

Vissa har även skrivit ”du som är så sjuk, visar ju att det inte fungerar” osv.

Nej, kosttillskott är ingenting som tar sjukdomar, eller tex Corona som just drabbat våran familj😅

Kosttillskotten ”räddade” mig heller inte mot komplikationerna jag fick av min käk/visdoms-operation som jag gjorde i januari. Jag blev HELT sänkt och gick på dubbla antibiotika kurer och låg i drygt i 3 veckor 😝

Sedan… blev det ambulans till sjukhuset och så slog influensa typ B till 😂 Liggande TRE veckor till’

Så nej. För min det har det varit MÅNADER snart ett halvår av sjukdomar och skit rent ut sagt!!! 😩😝 Mitt immunförsvar har varit nedsatt efter flera kurer av antibiotika, visdomstanden hade bråkat i ca 2 år innan operationen. Sedan kom det en pandemi uppe på allt 🙄🙈😂🤷‍♀️ Vet knappt om jag ska skratta eller gråta!

När coronan sedan slog omkull Ludvig och även om jag inte är testad så blev jag sjuk i ca 8-9 dagar, under hans långa sjukperiod. Självklart vet jag inte om det var Corona, men sannolikheten är såklart stor 🤷‍♀️

Ni som följt mig vet hur de senaste 2 månadens sett ut för oss i total isolering…. men hopp och förtvivlan om vartannat i en stor ovisshet.

Det finns såklart ingen mat eller kosttillskott som står emot det! 😅

MEN!!! Mina värden ( jag lämnar prover regelbundet med några månaders mellanrum) Mina prover har aldrig sett bättre ut. Jag är medveten om vad jag äter, jag tar mina tillskott, och äter vanlig mat. Kyckling, ris, potatis, nötfärs, ägg, kvarg, och försöker få i mig grönsaker genom hemmagjord juice!

Så trots maximal otur med sjukdom så är mina värden bättre än på många år 💪🏻❤️

Med det sagt! kosttillskotten är ett JÄTTE bra komplement för att få en balanserad vardag. kosttillskott är en stor del av min vardag, för att maximera min balans och må så bra som möjligt! ☺️

För att minska trötthet, krypningar i benen…. För att hålla en sund balans. För att hjälpa musklerna att återhämta sig vid intensiv / tung träning.

Magnesium hjälper tex en närstående i min familj med ledvärk som lider av fibromyalgi. Det tar såklart inte bort det. Men det hjälper 🙏🏻 Hon tar zink, magnesium och gurkmeja.

Så som vanligt är detta ”ämne” alltid väldigt tvådelat 😅

Jag vet att ni är sååååå många där ute som delar samma åsikt… Så får er som behöver fylla på vitamin förrådet så kan ni använda koden! 😍😍👆🏻

För den mindre ”skalan” som alltid kommenterar aggressivt kring detta ämne så kan ni lika gärna bara scrolla förbi, och ignorera inlägget och låta dom som faktiskt vill använda koden göra det ☺️!

-Det är helt onödigt att kasta en massa oförtjänt skit på mig kring detta… 🤷‍♀️😅😎

Önskar dig en bra dag!

/ My Martens

20 Komentarer

 1. Nej, nej, tror inte på sånt humbug, sorry. Håller mig till naturliga saker som inte tillverkas i fabrik.
  Sorry !

  • Så…. jag som jobbat i handelsträdgård med export/ import av växter och grönsaker.

   Jag VET att jordarna inte ser ut som förr. Jag VET att man besprutar, behandlar och gör det man måste för att kunna erbjuda grönsaker, rotfrukter osv för den efterfråga som krävs.

   Jag VET också att råvarorna INTE innehåller i närheten av den näring som dom från vara 10, 20 och 30 år bakåt i tiden har gjort ☺️.

   Inget ”humbug” utan baserat på fakta och studie…..

   En paprika idag har många gånger tappar sitt värde långt ifrån att den tex kommer från Holland till Sverige. För hållbarhetens skull så är den såklart besprutad ( inom lagliga gränser) osv…

   Det är bara ett exempel av många. Så det kan vara svårt att tillgodo sitt dagsbehov även om man vill ☺️ och försöker…

   Sen har vi ju såna som jag själv, som varit på resande fot, och genom åren jobbat på tok för mycket och helt enkelt prioriterat bort det… så är det ett snabbt och enskilt alternativ att ta till 😊

 2. Bra, från grunden vällagad och varierad mat från goda råvaror. Då behövs inte allt jox som diverse företag och försäljare vill få oss att köpa.

  En promenad om dagen som tillägg till ovanstående, och du lever sunt.

  • Det är flera olika saker. Långtifrån någonting jag vill dela med mig av…. och inte heller kan speca upp. 😅🙏🏻

  • Jag avslutade samarbetet med förtaget. Det var flera år sedan. Dom var inte rätt för mig, och skötte det inte på det sätt jag står bakom 🙂

 3. Jamen dåså, det låter ju väldigt trovärdigt att dina värden är toppenbra trots sjukdom, men du kan tyvärr inte bevisa det…
  När hann du klämma flera provtagningar mellan influensor, tandutdragning och ”corona”?
  Du har ju varit sjuk nonstop sedan det nya året började!

  Bra reklam(not)😉

  • Att jag har ett lågt immunförsvar, hänger ihop med min tidigare utbrändhet. Vissa saker tar år att resa sig ifrån….

   Och det min vän, det finns det inga Quick – fix emot.

   Men med en bra balans sängar jag lyckats riktigt bra ☺️💪🏻

 4. Bara nyfiken på vad skillnaden är mellan det här och alla de andra superduper företagen du tidigare har samarbetat med och gjort reklam för, gällande mer eller mindre samma produkter.

 5. Om man har toppvärden så tar man väl inte prover varannan månad? Det är väl för att hålla koll på något som inte är bra?

 6. Det har gjorts vetenskapliga studier som dessvärre visar att alla dessa tillskott inte har någon effekt på friska människor som äter en normal allsidig kost. Våra livsmedel blir vid produktion berikade med sånt som vi nordbor kan ha svårt att få i oss tillräckligt av. Det har även i vetenskapliga studier framkommit att mängden tillskott varierar stort i tex tabletter ur samma burk. Finns massor med vetenskaplig information kring ämnet. Förespråkarna av tillskott har pengar att tjäna på att stressa upp folk med att vi behöver tillskott. Så ja, det är humbug och fult att tjäna pengar på folks rädslor….Jag fattar att My behöver göra denna typ av reklam för att tjäna pengar. Men det finns inget som faktisk bevisar att Mys påstådda förbättrade värden beror på något av alla otaliga kosttillskott hon gjort reklam för under åren. Den påstådda förbättringen beror sannolikt på andra faktorer.

 7. Jag måste ju beundra företagen som anlitar dig .. eftersom du säger själv att du är / varit sjuk nonstop i evighet och använt många olika preparat men ingen förbättring tydligen ,så någon sämre reklampelare har man sällan skådat 🙄

 8. Tror du på tomtar och troll också?Stackars dig som varit så mycket isolerad men vi är många som är i samma båt. Håller med ovanstående Marie i det hon skriver.

  • ”Stackars dig” ?

   Det handlar kanske inte om just det… Vad är det du ”Babsan” känner att du vill ha sagt?

 9. Äntligen skrivs kritiska vettiga och seriösa inlägg!
  Det ger mig tron tillbaks om att det finns sunt förnuft hos många. Inte bara när det gäller ’ att ’hålla avstånd’ utan också när det gäller att se det självklara i varför My försöker kränga verkningslösa produkter. Självklart gör hon det för sin egen försörjnings skull.
  Undrade just när bubblan skulle spricka. För jag kunde inte tro att dumhet skulle segra över kunskap och klokhet.

 10. Det borde vara självklart att FÖRST gå och testa om man har några brister. Skulle det sen visa att man faktiskt har det, så visst då är det fritt fram att välja om man vill tillföra nåt extra till kosten eller ta en tablett för det. Men testa först och köp inget i onödan. ”Werlabs” finns på många orter där man snabbt får svar.
  Jag äter knappt några grönsaker och inte så varierande kost men har inga brister för det.

 11. Fräscht och nyttigt? Håller inte med om att syntetiskt tillverkat, dyrt och helt onödigt i plastförpackningar uppfattas särskilt fräscht och nyttigt. Kemikalier innifrån och ut uppfattar jag när jag ser bilderna. Men alla går ju igång på olika saker…

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..