Ladda ner LIFESUM och ta kontroll över kosten och skaffa dig en hälsosam livsstil idag!

I samarbete med LIFESUM ?

Som PT, kostrådgivare och online coach får jag dagligen frågor kring kosten?????????

Många stirrar sig blinda på ”kalorier” . Men vad är egentligen kalorier?

Kosten är egentligen ganska logisk, underskott, överskott osv. Plus och minus.

Men i sanningens namn så ligger den största utmaningen i att majoriteten saknar kunskap kring vad man äter och hur mycket man behöver ha i sig, beroende på målsättning, ålder, och hur mycket man tränar/ motionerar ?️‍♀️

Jag personligen ligger på en macrosplit på 40-40-20. Dvs protein, kolhydrater och fett. Oavsett om jag gör ett kostschema till mig själv eller klient så tittar jag på ett helhetsintag som jag sedan fördelar ut på ett dagsintag.

För att enkelt hålla koll på vad jag äter, och hur jag ligger till så använder jag LIFESUM???

Appen är lätt att använda, och ökar min medvetenhet enormt! Jag scannar maten och tracar allt som jag äter under en dag. Det står exakt hur många kalorier jag har kvar att äta. Om jag tex äter för lite protein så säger appen till mig att jag bör öka mitt proteinintag osv. Det finns såååå mycket att lära sig via appen, och det är riktigt roligt att använda ?

Appen är gratis att ladda ner, men med Lifesum PREMIUM så får man tillgång till många andra funktioner och enormt mycket goda recept! ?.

Lifesum är ett JÄTTE bra verktyg som hjälper dig att lyckas nå just din målsättning, och ta kontrollen över din kost så att du kan hitta en hållbar, balansera livsstil????

I samarbete med LIFESUM har jag ordnat så att ni alla kan bli premium användare för 30% , genom att gå in på min personliga sida HÄR ???

Att bli premium kostar endast 28:-/ månaden ?

Att ha en hälsosam livsstil behöver inte vara tråkigt, och med hjälp av Lifesum kommer du lära dig nya saker om både dig själv och kosten ????

Ladda ner appen NU, och ge dig själv de bästa förutsättningarna för att bli den bästa versionen av dig själv ??☺️

Kram kram

/My Martens

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...