Plötsligt händer det! Mot sjukhuset! Röntgen, ultraljud OCH Corona test!!!

Alltså min Lilleman!!! 💪🏻👊🏻❤️

Febern kommer och går. Han är trött och sliten. Men han ler ändå.

Mellan varven skrattar han med sina kompisar online… Jag är emot för mycket spel/skärmtid generellt. Men i våran låååånga isolering så har det hjälpt honom och ärligt talat gett honom en del av gemenskap och det sociala med sina vänner🙏🏻

Hela våran situation år så konstig! Vi har pendlat mellan hopp och förtvivlan! Tårar, sömnlösa nätter och en stress och ångest inom mig där jag krampaktigt försökt att bibehålla lugnet och inte bryta ihop 💪🏻💔😭

Det har INTE varit enkelt och jag har fått en släng av panikångest emellanåt igen. Men nu, fick jag såååå bra besked!

Ingen vet varför Ludvigs feber inte ger med sig 🤷‍♀️ Man har misstänkt att han haft Corona, men inte testats. Man har friskförklarat honom från det man ”eventuellt trott att han har haft ” ( Alltså förstå min frustration över ovissheten här”!! ) Sedan insjuknade han IGEN efter 2 dagar symtomfri och blev dundersjuk och vi hamnade på sjukhus IGEN 🏥

Våra senaste 6 veckor har varit en j*vla mardröm !!!! På så många plan! Trots omständigheter så har Lilleman ändå hållit humöret upp!❤️🙏🏻

Nu är planen följande. Imorgon ska vi till sjukhuset igen . Vi ska göra röntgen och ultraljud🙏🏻 Men inte bara det, nu ringde Ludvigs läkare och sa något fantastiskt!

– Imorgon ska Ludvig ÄNTLIGEN få testas för Corona 👊🏻💪🏻 Dra mig baklänges! Plötsligt händer det!

Jag bryr mig ärligt talat inte om vad, han har, vad han har haft, eller kombinationen av flera saker eventuellt! 🤔 MEN, jag vill hitta ”felet” så att vi VET vad vi ska förhålla oss till, och kan få behandling för det! För det är f*n inte normalt att ha feber och vara såhär sjuk i SEX veckor 💔😭

Ludvig blir smalare och smalare…. och konsekvenserna av frånvaron i skolan, kan få riktigt tråkiga konsekvenser 🥺

Läkaren har också sagt att om man INTE hittar felet, så kommer han planeras att läggas in för att förutsätta ”felsökningen” ( utredningen) där…

Ja ni fattar….. Många ”om och men” fram och tillbaka. Jag blir snart galen på kuppen!!! 🤷‍♀️🤦‍♀️

Mitt mamma-hjärta blöder och jag vill bara få ett slut på denna långa, obehagliga och extremt påfrestande situation 🙏🏻

-Det räcker lixom nu! 👊🏻

Denna bilden 👆🏻 tog vi på våran ENDA dag utomhus 😂 VI VILL KOMMA UT NU!

-Håll tummarna för oss imorgon 🙏🏻❤️

/ Mamma My

46 Komentarer

 1. Håller tummar och tår, och att han snart får må bättre ❤️ och du med, å få släppa alla frågetecken ❤️
  Kram M

 2. Hoppas felet hittas och att han klarar av att ta corona testet sägs inte vara så roligt. Att dom inte satt in en dunder kur av antibiotika för att se om det hade hjälpt, finns ju antibiotika som tar lite av det mesta.Krya på lilleman och kram till er båda❤

 3. Håller tummar👍🏻 och tår🦶🏻 och ber till högre makter 🙏🏻att ni får ett besked att han har haft det och nu är frisk och byggt ett immunförsvar . Bamsekramar🧸🤗 till er alla

 4. Klart att han fixar coronatestet💪
  Han vet ju också att alla test är för att hitta felet är säker på att My berättar det.
  Så bra att dom går vidare nu.
  Ge honom det han vill äta , även om det är pizza varje dag å sen peta in lite nyttigt🙂
  Så bra att han kan spela med kompisarna!
  Skolan löser sig sedan försök att släppa det nu när du redan har så mkt. Sommaren är lång och han kan komma i kapp.
  Lycka till i morgon nu🙏🙂

 5. Jag håller tummarna för att ni äntligen kan få ett besked.
  Så att ni kan få rätt hjälp och kan gå vidare därifrån.
  Din son är så tålig genom allt . Lycka till imorgon.
  💝💝💝

 6. Så tufft för er! Styrka att kämpa vidare! Hoppas så dom hittar vad det är som gör honom dålig och att han snart blir bra igen!
  Bara en tanke, har själv haft körtelfeber med feber i flera veckor, kan han ha fått det?
  Krya!!!!! 💙

 7. Lycka till nu – det är NU som du måste ge det allra sista och mesta för din son. Det fixar sig! Skönt att få alla tester och heeeelt otroligt att ni inte har fått Coronatestas innan. Fel tycker jag men nu blir det ju i alla fall. Och skolan – som någon sa i en kommentar – sommaren är jättelång och i värsta fall får ni väl ta studiehjälp av någon, appar för matte osv osv så han kommer ikapp. Just det ordnar sig tror jag, bara han blir frisk.
  Tummar hålls från en mamma i USA 🙂

 8. Om dom inte hittar något, fråga om det kan vara bieffekter från Corona att immunsystemet attackerar sog själv o dom inte organen.

  Hoppas att ni får svar och hjälp. All kärlek till er! 💕

 9. Önskar er all lycka till imorgon o hoppas ni blir klokare efter morgondagen! Att dom hittar felet o att dom kan medicinera för rätta saker så han blir frisk nu!
  Kramar o styrka till er båda!🍀❤❤

 10. Jag kommenterar aldrig något men följer din blogg och insta. Er historia just nu är fasen det värsta jag varit med om, har pratat om er här Hemma sen det började. Jag hoppas och ber till alla gudar som finns att han blir bra snart och framförallt för dig som mamma som du skriver att bara du får veta VAD som är fel. Alla hjärtan och kärlek till er❤️❤️❤️

 11. Vad skönt att ni äntligen ska få testa för Corona. Det är märkligt att ni inte fått göra det innan. Tänk så mycket onödiga andra tester och oroande ni hade sluppit om ni fått testa tidigare och fått positivt svar. (Nu hade du självklart oroat dig över febern oavsett, men hade iaf sluppit fundera på vad det är).
  Tänker på er. Måtte han bli bättre snart och att ni får svar. ❤

 12. Håller tummarna och ska tänka på er extra mycket i morgon❤️
  Jag är lärare med snart 20 år inom barnomsorg och skola. Oroa dig inte över skolan. Idag är det väldigt ovanligt att man får gå om en årskurs. Behöver du/ni hjälp med att ta igen skolarbete hjälper jag gärna till.
  Kramar till er båda❣️

 13. Åh vad härligt! Fattar ängslan med att inte veta vad det är o toppen med provtagning o koll från grunden🙌🏻
  Tänker rent fritt här nu utan pekpinnar, skulle det kunna vara så att han den dagen ni var ute o gick (när Jonas ville ta uber hem) när det blåste o var kallt drog på sig ngt igen? Att immunförsvaret uppenbarligen inte var ”på topp” efter feber etc o att han drog på sig ngt nytt? Är ju inte helt ovanligt så här på våren när man tycker att solen värmer SÅÅ o springer ut alldeles för lättklädd😂
  Bara spånar…..

 14. Ber för dig o Ludvig… Och när du känner att du vill dela med dig av resultatet och vad som händer så är vi många som bryr oss. Även om vi aldrig träffats i verkligheten. Kram Maria e

 15. Hoppas det går bra för honom nu. Att ni kanske äntligen kan få reda på vad felet/felen är.
  Skolan ska du nog inte vara så orolig för.
  Du får hjälpa honom ( eller så hjälper skolan)
  Så han får bli flyttad till nästa klass.
  Har han inte ett jämnårigt syskon ?
  Kanske kan de hjälpa varann? För nu ska vi hoppas han får bli frisk så han kan träffa andra och att DU får livet tillbaka.
  Man kan faktiskt inte leva fullt ut när man hela tiden går med oro i kroppen.
  Styrkekramar och lycka till ❤️

 16. Hej My! Hoppas ni får hjälp idag. Kände bara att jag måste dela med mig av min erfarenhet av sjukdom och skolan. Min son hade körtelfeber förra hösten, många turer och prover innan de äntligen kunde konstatera det! De tog om det provet då det första gången inte visade det men andra gången, då efter 5 veckor med feber, så var det ingen tvekan. Han hade feber i 7 veckor i sträck och var hemma från skolan 12 veckor totalt. När jag pratade med skolan om den höga frånvaron sa de att det var ytterst ovanligt att någon behövde gå om en hel klass pga sjukdom då man för det mesta kan jobba lite hemma i perioder. De avfärdade det helt alltså. Så om Ludvig inte har stora svårigheter i skolan jag skulle tänka att du inte behöver vara så jätteorolig. Det kommer förhoppningvis en period snart när han är tillräckligt pigg för att göra skolarbete men inte riktigt redo för skolan, då tar ni igen massor!

 17. Ni finns i mina tankar dag som natt. Önskar såå att Ludvig ska få rätt diagnos och med det, rätt behandling. Att han ska få tillbaka hälsan och att du som mor ska få energin att räcka till, även till dig själv ❤️

 18. Hej My!
  Jag lider med dig och vill sända dig en styrkekram. Jag har själv en son som är sjuk och den ovissheten som du beskriver vet jag är outhärdlig…Men kämpa på ni fixar det. Människan är starkare än vad man tror och som mamma så gör man allt för sina barn.
  Kram💖

 19. Önskar stort lycka till med undersökningar/ provtagningar! Krya på er – hela familjen! Ni är fantastiska och som ni kämpar/
  har kämpat. Hatten av. Styrkekramar. 🌞🌞🌞❤

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..