Långfredag och påskmys… En annorlunda påsk i Corona tider, minst sagt! #vistannarhemma

Långfredagen 10 april 2020

Hej på er! En annorlunda påsk, på många sätt. Vi skulle egentligen velat åka till Jonas föräldrar, och till min mamma i Vadstena . Men med tanke på hela situationen så stannar vi hemma såklart ?? Jag njuter av att ”vara fri” , att kunna gå ut…. Att se Ludvig må bra❤️

Rörelse är underskattat, att Lilleman ( OCH jag) är friska är helt underbart! Flåset är inte där det brukar för någon av oss ? Ni ska få ta del av våran dag i bilder….

Äggmålning på innergården. Fotboll och tennis mot vägg ? ? ? Mysigt! Alltså frisk luft är också underskattat!!!

Påskäggsjakt… ? ?

Lilleman älskar att spela Nitendo switch ( tror jag det heter) . Spelet var snordyrt och jag minns när han fick det som julklapp att vi poängterade att han måste vara väldigt rädd om det! ( han historik med trasiga iPad är katastrof ?) . Men Men, han har klarat det drygt 1 år. Tills nu, precis när han hade blivit sjuk. Jag hörde på hans röstläge direkt när han skrek ” maaaaammmmmma”. Hans ögon var tårfyllda, och han var uppriktigt förkrossad? Kontrollerna till spelet har gått sönder. Saken är den att han spelar ju online med sina kompisar. Dom pratat och umgås dagligen på avsatt speltid . Så han har inte kunnat spela detta på heeeela isoleringstiden. Han har försökt via mobilen, men det blir inte samma sak…. Nu hade Jonas köpt nya kontroller , så lycka blev total ?

Sedan ”lurade” jag iväg Jonas och Lilleman på promenad. Vi ska bara gå en liten stund sa jag…. för att överhuvudtaget få med dom ? ( Jonas har varit med mig på EN promenad spå höra 3 är tillsamman )

Båda bröt ihop när vi kom till Hornsbergsstrand. Dom började diskutera om dom skulle ta taxi, über, eller VOI ?

Men jag ”tvingade” dom till att ta en fika vid vattnet, trots att det blåste och var kyligt ?

Jonas försökte om och om igen fatta hur det funkade med att scanna och stats VOI, men ärligt talat så fick vi inte igång dom ?? och Jonas och Lilleman vägrade att gå hem, så det blev en Uber?

Alltså som där två! ??‍♀️❤️

Väl hemma igen så tog vi en låååång varm dusch. Ludvig hoppade in i duschen och det blev vattenkrig ??? Han brukar INTE duscha med mig ??! jag måste erkänna att vi var riktigt kalla när vi kom hem…. jag Felbedömde väder och kläder ?

Sedan handlade vi… Jonas började laga mat, och jag somnade på soffan…, ?

Köttfärslimpa, brunsås och potatis ?? Hoppas ni också haft en mysig långfredag, även om påsken kanske inte är vad den brukar . Stor kram från mig till er ??

/ My Martens

3 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...