Långfredag och påskmys… En annorlunda påsk i Corona tider, minst sagt! #vistannarhemma

Långfredagen 10 april 2020

Hej på er! En annorlunda påsk, på många sätt. Vi skulle egentligen velat åka till Jonas föräldrar, och till min mamma i Vadstena . Men med tanke på hela situationen så stannar vi hemma såklart 🙏🏻 Jag njuter av att ”vara fri” , att kunna gå ut…. Att se Ludvig må bra❤️

Rörelse är underskattat, att Lilleman ( OCH jag) är friska är helt underbart! Flåset är inte där det brukar för någon av oss 🙈 Ni ska få ta del av våran dag i bilder….

Äggmålning på innergården. Fotboll och tennis mot vägg 🎾 🥚 🐣 Mysigt! Alltså frisk luft är också underskattat!!!

Påskäggsjakt… 🥚 🐣

Lilleman älskar att spela Nitendo switch ( tror jag det heter) . Spelet var snordyrt och jag minns när han fick det som julklapp att vi poängterade att han måste vara väldigt rädd om det! ( han historik med trasiga iPad är katastrof 🙈) . Men Men, han har klarat det drygt 1 år. Tills nu, precis när han hade blivit sjuk. Jag hörde på hans röstläge direkt när han skrek ” maaaaammmmmma”. Hans ögon var tårfyllda, och han var uppriktigt förkrossad💔 Kontrollerna till spelet har gått sönder. Saken är den att han spelar ju online med sina kompisar. Dom pratat och umgås dagligen på avsatt speltid . Så han har inte kunnat spela detta på heeeela isoleringstiden. Han har försökt via mobilen, men det blir inte samma sak…. Nu hade Jonas köpt nya kontroller , så lycka blev total 🧡

Sedan ”lurade” jag iväg Jonas och Lilleman på promenad. Vi ska bara gå en liten stund sa jag…. för att överhuvudtaget få med dom 😅 ( Jonas har varit med mig på EN promenad spå höra 3 är tillsamman )

Båda bröt ihop när vi kom till Hornsbergsstrand. Dom började diskutera om dom skulle ta taxi, über, eller VOI 😂

Men jag ”tvingade” dom till att ta en fika vid vattnet, trots att det blåste och var kyligt 😎

Jonas försökte om och om igen fatta hur det funkade med att scanna och stats VOI, men ärligt talat så fick vi inte igång dom 😂😂 och Jonas och Lilleman vägrade att gå hem, så det blev en Uber🙈

Alltså som där två! 🙈🤷‍♀️❤️

Väl hemma igen så tog vi en låååång varm dusch. Ludvig hoppade in i duschen och det blev vattenkrig 😂😂😂 Han brukar INTE duscha med mig 😂🤣! jag måste erkänna att vi var riktigt kalla när vi kom hem…. jag Felbedömde väder och kläder 😅

Sedan handlade vi… Jonas började laga mat, och jag somnade på soffan…, 🙈

Köttfärslimpa, brunsås och potatis 🥔🐣 Hoppas ni också haft en mysig långfredag, även om påsken kanske inte är vad den brukar . Stor kram från mig till er 💚🐣

/ My Martens

3 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..