Corona karantän dag 25. Jag känner mig piggare! Lilleman gör framsteg….

Corona Karantän dag 25 ???

Vi firar framstegen med en DUNDER brunch!? Extra allt! ? ? ? ? ????☕️.

Lilleman är fortfarande väääldigt trött och matt. Han vilar större delen av dagen, och sover mycket. Han hostar fortfarande och behöver ta astmamedicin för andningen. MEN han är fortfarande feberfri , så nu är jag säker på att det vänder??

Jag känner mig piggare idag och tog en långpromenad på innergården ?? ( Se IG story) Många varv blev det innan jag ta upp på 7 km ? Jag är SÅ glad att min energi börjar komma tillbaka.

tillbaka! ?? Vi krigar vidare ???? Nu håller jag tummarna för att Lillemans energi också kan få

Komma tillbaka ??❤️

Jag tänker mycket på alla äldre, och dom som är högriskpatienter. Det är SÅ viktigt att vi alla tar vårat ansvar och skyddar varandra från att smitta och smittas ??❤️

Stor kram till er alla❤️ och återigen ett stort TACK för ditt stöd ??

Från det ena till det andra! Mina vänner på STRONGER har just nu Påsk-rea ? upp till 40% på utvalt sortiment!? In och kika HÄR ??

/My Martens

16 Komentarer

 1. Åh, vad skönt att höra att ni är bättre. Ja, nu kan det bara bli bättre. SNART kan ni nog träffa Jonas.
  Kramar t8ll er bägge.

 2. Vilken ”tur” att du ändå verkar ha fått en kortare variant, du har ju haft din beskärda del så det räcker o blir över. Tycker så synd om Lilleman. Och dig så klart, usch vilken oro. Vad gäller Lillemans ork så kan det nog ta ett bra tag innan han är helt ”fit for fight”. För 2 år sen hade jag den tuffa varianten av influensa, helt knockad i 4 dagar (bara) så där så att jag inte ens kunde skjutsa iväg barnen, inte ens orka se på tv, låg mest i ett mörkt rum. Det tog 3 veckor innan jag kände mig helt ”på banan” efter det. Enda fördelen med att ha gått igenom det är att man får en förståelse för att man faktiskt kan vara sååå sjuk. Jag blir sällan särskilt sjuk, utan bara så där att det är ”nåt” och jag tar en Alvedon o kör på typ. Lite så som vi egna företagare måste vara, det går ju inte att vara hemma hur som helst. (Förutom nu då, nu måste även vi) krya på er!

 3. Låter toppen men du kanske ska ta det lugnt tills du är helt symtomfri den kan luras den lilla Coronaskiten??Dag 32 här och det går upp och ner några dagar bra sen skit igen så jäkla tråkigt men sitter i solen idag och njuter och suger i mig D-vitamin??☀️Jean till lillenan

 4. Alltså så underbart att det har vänt för er båda! ?
  Om du har ork och tid, så hade jag önskat att du skrev lite mer ingående om ditt sjukdomsförlopp.
  Ligger själv med feber nu, och känner mig jäkligt orolig. Det är tröstande att läsa om de som klarat sig ”bra”.
  Håller alla tummar och tår för att ni är helt symtomfria snarast! ❤️

 5. Sluta kalla honom lilleman, kalla honom Ludvig!. Tänk på hans kompisar , tror inte att Ludvig vill bli kallad lilleman av dem..

 6. Jösses! Gick du 7 km så snabbt efter en sådan influensa. Det är bra jobbat.
  Och högrisk person som du är. ?
  Ha det så gott! ?‍♂️

 7. Krya, krya så hemskt att det är så utdraget för er ! Jag jobbar hemma och träffar så lite människor som möjligt. Är lyckligt lottad med en valp som jag gosar och promenerar med och en uteplats att sitta på, uppskattar det mer än någonsin. Styrkekram till er.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...