Träningsdagböcker för alla!

Favorit i repris!

I samarbete med SMART PLANERING ?

Tränings och kostdagböcker 

Jag har verkligen hittat något riktigt BRA! Något som jag använder själv! Detta kan vara ditt bästa verktyg för att få resultat, skapa en medvetenhet och för att tydligare kunna se och följa dina framsteg!???

SMART planering har flera unika Kost- & Träningsdagböcker i sortimentet som alla har gemensamt att de hjälper dig planera, följa upp och utvärdera din träning, kost och vardagsmotion???️‍♂️

Böckerna lär dig att skapa en medvetenhet om dig själv och din dagsform. Uppmuntrar dig till att göra bra val i vardagen men samtidigt lär dig reflektera över varför du kanske inte får det resultat du önskar….

-Träning utan resultat?

Jag vet inte hur många gånger jag får höra kommentarer så som ” Jag tränar och tränar och äter ”rätt” men ingenting händer” 

-Ledsen att behöva säga det…. Men då gör du något FEL!??

För någonstans brister det. Om man tränar och rör på sig mer, och ligger på ett kalori underskott så får man resultat.

Om man tex vill bli starkare, bygga muskler, minska i fett ( = tajta till sig, och öka styrkan på samma gång)  Så är det jätte viktigt att man har koll på hur mycket man behöver få i sig på en dag. Om man inte VET vilken macro-split man ska ligga på så kan man ta hjälp av en PT eller kostrådgivare…

Samt att man har träningsupplägg där man ökar vikterna allteftersom och även byter ut programmen för att fortsätta utvecklas och hela tiden få kroppen att bli starkare och hålla en bra förbränning.

Med hjälp av dessa kost och träningsdagböcker så får man stenkoll.

För tro mig, om du är 100% sanningsenlig mot dig själv, då kommer du att SE med blotta ögat vart det brister ??

Om du ändå inte ser det, så kan du ta med din bok till din coach och diskutera igenom saken…  ? 

”Prova på” Erbjudande !

Dessutom så är det sjukt kul, För att man känns sig lite ”duktig” när man skriver i sina utförda aktiviteter och vad man har ätit. Man lär sig under resans gång och ökar medvetenheten på ett riktigt bra sätt. Dessa böcker är inte komplicerade utan väldigt enkla att följa och göra sina personliga registreringar i ☺️

Som coach rekommenderar jag dessa VARMT! 

Jag har fixat en rabattkod som gäller ett par dagar. Med Koden  ”Martens15” får du 15 % rabatt på hela sortimentet

(förutom paketlösningar och tillbehör ) 

In och beställ dina böcker HÄR ??

/ My Martens 

5 Komentarer

  1. Hej!
    Ang viktnedgång och att man gör
    ngt fel om det inte fungerar – visst hade du också svårt
    med att gå ner i vikt när din kropp var stressad och utmattad? Tänkte mest att det KAN bero på andra saker än att man gör fel. Eller har jag missförstått dig?
    Krya på sonen!!

    • Du måste ju oavsett hur du mår ( stress, kortisolpåslag osv) ändå vara medveten om vad du äter och hur mycket du rör dig.
      + och -. Inkomster och utgifter ☺️ Det som dock kan hända är att visa gör upp i vikt, andra ner… när man lider av ångest, depression, utmattning osv. Oftast kopplad det till att man ”känslo äter” . Vissa för lite, andra för mycket. När man antecknar i boken kan man enkelt skapa sig en MEDVETENHET kring detta. OM kroppen tex låser sig ( så som den gör för mig emellanåt) att kroppen inte har ork att utvecklas vid styrketräningen, att kroppen går i ”sparlåga” för ett bibehålla den energi som den har då går jag upp igen….. och OM jag då inte reglerar kosten och motionen utifrån det…, ( byter ut högintensiv träning till lågintensivt träning) och reglerar kosten utifrån samma sak…. då kommer jag att fortsätta gå upp i vikt….
      Detta är SÅ intressant, och svårt att skriva om i en kort kommentar. Det finns vissa undantagsfall och sjukdomslägen. MEN oftast är det omedveten kring VAD, och hur mycket man stoppar i sig. Kontra hur mycket man rör på sig….
      När jag kraschade så la kroppen av. Men jag fortsatte att äta som när jag hade hög förbränning och styrketränade…. då blir det plus på vägen ?‍♀️ Ja… du fattar poängen…. ? kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...