Bloggbevakningen går till attack ……. IGEN

Tröttnar denna människan aldrig? Kan hon inte använda sin enorma trafik och blogga om hennes egna liv istället för andras? 🤷‍♀️🤦‍♀️

Okay🙏🏻

Den där j*vla Bloggbevakningen är igång igen…..

Vilket leder till att hennes följer börjar bombandets mitt kommentarsfält med elak, och högst olämpliga kommentarer!

Just nu, i denna extrem påfrestande situation så är det sista jag/vi behöver oförtjänt skit och hat! 😫🤬

Jag vet inte heller vad hon är ute efter, eller varför man ska attackera någon som redan ligger ner.

Jag PALLAR inte hennes ”anhängares” elaka attacker just nu 😰 Känslorna är redan i ytterlige och jag måste hålla ihop situationen och mig själv 🙏🏻

Men, för att understryka tre saker.

✔️ Jag mår just nu bra. ( inga symptom)

✔️ Jag VET INTE om jag redan haft Corona eller inte… 🤷‍♀️

✔️Men när jag pratade med 1177, så menade dom att sannolikheten är väldigt hög, med tanke på Ludvig, och att jag inte visar symptom eller blivit sjuk ni. MEN, man lade också till att det finns dom som testats positiva , UTAN symptom.

-Så vem vet? 🤷‍♀️

Vet Bloggbevakningen och hennes mindre charmiga anhängare detta? Kanske kan dom då också berätta när febern ska släppa taget om Lilleman, andningen bli normal och när vi kan lägga astmamedicin på hyllan och han får bli frisk?? -Vet dom det?

Jag har svarat vid FLERA tillfällen att jag mår bra 🙏🏻❤️ ( peppar peppar ) Änsålänge INGA symptom.

Men jag har också varit sjuk till och från i två-tre månader. Operationen i januari. Komplikationer, in på sjukan igen. Antibiotika. infektion, antibiotika igen 🤦‍♀️🤒😷! Om och om igen…. ( den alpints storyn ligger på bloggen)

Sedan feber några dagar, utslagen och upp på benen igen. Sedan helt utslagen, ambulans, in på sjukhus 🏥 och Inlagd på sjukhus. Då positivt testar för Influensa typ B. ( = EJ Corona)

Jag fick förklarat för mig att det är en av de två ”vanliga” influensorna som cirkulerar årligen, som vissa väljer att vaccinera sig emot.

Jag skojade om detta på bloggen och sa att jag, kommer minsann stå först i denna kön i för nästa vaccination 🙋‍♀️

Jag var sängliggande i ca 3 veckor. Pigg någon dag. Sedan feber igen. Förutom det, ont i kroppen, hosta och huvudvärk. Som en vanlig influensa men hundra gånger värre! ( precis så som läkaren förklarade för mig när jag låg inlagd på sjukhus)

Sen var jag på benen och då tog Corona världen med storm.

Jag har svarat vid flera tillfällen att jag inte hade Corona tidigare , utan influensa typ B. Då långa har frågat om just då när jag blev inlagd på sjukhus.

Men sedan har jag ju också varit sjuk i nästan en månad till sedan influensa typ B situationen.

så nu SPEKULERAR jag och mina närstående kring huruvida jag eventuellt kan ha haft det eller inte…. 🤷‍♀️

Detta efter samtal med 1177 som poängterade att möjligheten finns, och att MÅÅÅNGA har haft de utan att veta om det.

– Vem vet? Inte jag? 🤷‍♀️

Det jag iallafall VET är att jag just precis nu, inte är sjuk.

Jag ber till högre makter att jag ska få slippa det, då jag VET att mitt immunförsvar är kraftigt nedsatt OCH jag måste vara stark för Ludvigs skull ❤️👊🏻

/ Mamma My

65 Komentarer

 1. Hej My.
  Först måste jag säga att jag tycker att du är väldigt stark.
  Men hur kan folk vara så taskiga i denna situation.
  Hoppas hoppas att Ludvig blir feberfri snart!
  Kram till er båda.

 2. Kritiken har inte bara med artikeln i Expressen att göra utan att många tycker att du profiterat på din son och hans tillstånd.
  Det kanske inte ser så bra ut att blanda samarbetsinlägg med hur sjuk din som är.
  Det ser verkligen inte bra ut att hela tiden publicera bilder och information om sitt sjuka barn.

  Hade din blogg varit en blogg om tex din kamp mot cancer eller liknande så hade det varit en sak. Men på den här bloggen blir det galet.

  Mina frågar inte ens mina barn om de vill vara med på min facebooksida, jag låter helt enkelt bli att lägga ut bilder på dom. Av respekt. Så som jag hade önskat att mina föräldrar respekterade mig när de tog foton på mig som barn i pinsamma situationer för att sedan visa i fotoalbum för vänner och släktingar.

  Ibland rimmar saker illa, man kanske inte ser det själv. Men andra ser det. Försök se på det hela utifrån.

  • Jag har drivit en av Sveriges största föräldrabloggar i över 8 år. Det inkluderar mitt barn ❤️🙏🏻

   Ett medvetet val jag gjort, och ett jobb som idag är ett ganska vanligt yrke. Precis som med allting annat så kräver det också en balans…..

   Att jag lägger upp mina samarbeten är just nu ett extremt nödvändigt ont.

   Begriper du inte bättre än så när jag dessutom skrivit om det?! 🤦‍♀️🤷‍♀️

   Att jag är en av MÅNGA drabbade småföretagare, som har fått ställa in alla träningsevent, träningsklienter, PT klinter osv. Jag har tappat ca 60 % av min omsättning, i ett inkomstbortfall.

   Räkningarna kommer komma ändå, jag har dessutom en helt nyöppnad studio somnat investerat allt jag har i. ( dålig tajming)

   Jag har tre saker jag kan sköta ändå.

   Online klinterna, bloggen och mina samarbeten.

   Så dessa samarbeten MÅSTE ut nu ändå, och mina samarbetspartner är OCKSÅ drabbade….. Så tillsamman hjälpa vi åt!

   ( gäller de samarbeten som fortfarande inte är avbokade/framskjutna)

   Att Ludvig blivit sjuk, det delar jag med mig av…. I välmening. Läs gärna mina inägg igen, och se om du hittar något elakt/opassande i dessa inägg.

   Min blogg är en skugga av VÅRAN vardag. I med OCH motgång.

   Jag har en grund integritet och delar inte med mig av allt. MEN, det jag delar med mig av står jag för….

   Detta är vi inom familjen helt överens om.

   Jag FÖRSTÅR din okunskap i frågan, jag förstår också att det är svårt att relatera till det när man är förälder men inte jobbar proffesionellt med social medier där barnen ingår…

   Men det gör jag. Vänligen respektera det.

   Jag respekterar DIN åsikt. Hur du gör med barn, på fb tex….

   Det är helt upp till dig, oavsett vad JAG tycker!

   🙏🏻❤️ / My Martens = En mamma som gör allt jag kan på alla plan just nu!

 3. Jag vet inte om jag håller med om att bloggbevakning går till attack i detta inlägg. Om du läser ditt svar på kommentaren där du säger att du testades för corona när du åkte in akut och i expressen så säger du att du inte testats så ser du nog att det KAN uppfattas motsägelsefullt. Bloggbevakning skriver ju även att det kanske är reportern på expressen som rört till det…eller liknande. Att ställa sig frågande när något framställs otydligt och motsägelsefullt är ju inte att gå till attack.

 4. Bloggbevakning.se känns som världens mest oviktiga ”jobb” 😴😴😴Bry dig inte My, lägg ingen energi på något så overkligt meningslöst🙏Kram på dig och fina sonen💕

 5. Skulle aldrig falla mig in att läsa bloggbevakning. En s.k. ”bevakning” av andras bloggar i form av nonsenskommentering ur egen synvinkel är bara så menlöst och har en fullständig avsaknad av kreativitet eller värde. Ingen är egentligen intresserad av de inläggen utan det folk vill göra där (och får göra) är att få utlopp för sina egna aggressioner. Man ser tydligt att många använder det forumet bara för att få vara elaka och få ösa skit på medmänniskor. De agerar under anonymitetens mörka mantel och skulle aldrig drömma om att säga dessa saker direkt till någon. Dessutom tror jag att sådana bloggar är en grogrund för personer med psykiska problem som har svårt med verklighetsförankring och gränser. De beter sig sedan i andra bloggares kommentarsfält som dårfinkar utan förnuft.
  Jag hoppas du kan strunta i dessa menlösa påhopp My! Den bloggen är inget annat än ett resultat av en människas misslyckade försök till att bli någon viktig och få uppmärksamhet. Men eftersom denna inte lyckats på egen hand så försöker man få uppmärksamhet på andras bekostnad medan man försöker övertyga omvärlden att ”man granskar” andra. Jag tycker Bloggbevakning kan ta en spegel och börja med att granska sig själv och sina egna motiv. Det finns en hel del konstigheter i den historian. Det kan man läsa på ”det stora forumet som många läser men som ingen vill låtsas om att man läser” 😉
  Fokusera på att bli friska och strunta i alla tokar som vill ta av din och Ludvigs energi. Inte värt att lägga tid på. Krya på er och kram till tappra Ludvig! Det kommer att bli bra! 🙂

 6. Håller med “A” att ifrågasätta något man inte helt förstår eller när svaren ändrar sig är inte att vara elak eller mobba det är stor skillnad. Tror också du ska sluta läsa vad som skrivs där, låta det vara helt enkelt istället för att gå i försvar hela tiden det kommer det inget gott ut av utan ger nog bara ännu fler inlägg där.

 7. Men att säga att du INTE VET om du haft Corona känns väldigt väldigt överdrivet. Ska Sveriges 10 milj invånare alla säga att de kanske redan haft Corona för att de inte vet det… bättre att säga klart och tydligt att när du var sjuk testades du och blev konstaterad med influensa typ B punkt.
  Testades inte L för samma influensa som du? Det låter mest sannolikt att det är samma han fått, du var ju också sjuk mer än 2v och med tanke på att du INTE smittats av honom vilken du sannolikt borde ha gjort om det vore Corona och ni levt så nära inpå varandra.

  • Antagligen så kommer majoriteten att ha haft Corona och det känts som en vanlig förkylning…. Det är just DET som är
   Poängen! -Så vem vet? Precis som jag skriver så mår jag bra. Och läkaren sa att det finns en, Möjlighet att jag redan haft det…. Thats it. Inte mer komplicerat än så…

 8. Vänder mig mot exponering av ett barn. Du får ha vilken diagnos du vill men att lägga ut foto, efter foto, efter foto på ett minderårigt barn som inte får eller kan välja är osmakligt.

  • Vad får dig att tro att min 9 åring inte har en egen vilja?

   Han är född och uppvuxen med en mamma som drivit en av Sveriges största livstids och FÖRÄLDRA bloggar i ca 8 år.

   Han är en linslus, som tycker om att vara med. MEN, en viktig sak är balans. Och den balansen håller vi inom våran familj ❤️🙏🏻
   Jag förstår att det är svårt att relatera när man inte jobbar professionellt med sociala medier….

   Men jag sitter inte och kritiserar dig, och använder ord som ”osmakligt” om saker som du helt enkelt inte vet något om….

   Ett ”krya på dig” till Lilleman hade suttit bättre …

 9. Men OM du nu haft det My då är det väl kanske det din son har och då borde den läkare som sagt så låta testa din son.
  OM det är Corona du haft och han har då är ju risken stor att just ni bidrar till smitta. Kanske även till såna som är i riskzon.
  Nu tänker jag ”läkevetenskapligt” alltså. Om jag vore den läkaren skulle jag testat din son.
  Men annars tycker jag inte du ska bry dig om att ens nämna bloggbevakning när det gäller negativa inlägg. Det ökar bara besöken hos henne.
  Men samtidigt ökar det väl besöken hos dig också när hon skriver.
  Men folk borde inte vara så elaka.

 10. Att folk inte bara lägger ner alla elakheter o påhopp!! Särskilt i dessa tider är det inte nog med elände och utmaningar……många gå på knäna av oro, ekonomi, sjukdom osv. Total diss på allt negativt o elakt!! Håller tummarna för att Ludvig snart få må bra och att du klara dig My. Kram❤️

 11. Jag håller med Cajana (men det går ju inte att svara på inlägg så det ser ut som ett svar) och det jag tror vi alla menar är att samarbeten förstår vi att du alltid kommer att ha på din blogg, både nu och sen. Men kritiken är hur de skrivs, ha de i SEPARATA inlägg så man kan scrolla förbi dem och blanda inte dina samarbeten med uppdateringar om vardagen mm är ett konkret tips som jag tror många läsare skriver under på.

 12. Ja om ett år kommer sannolikt en mycket stor andel av svenskarna redan ha haft covid-19 men nu, 1 månad in i pandemin, är det väl väldigt onödigt att skriva att du inte vet om du haft det = insinuera på att du kan ha haft det när du testades positivt för nåt annat (=influensa B) när du var sjuk!
  Ja detta är ett svar på din kommentar i en av mina tidigare kommentarer.

  • Det är ju jätte svårt att säga.

   Som jag svarar, jag hade influensa typ B. ( testades för det)

   Jag har varit sjuk både innan OCH efter det. Feber , ont i kroppen, och hosta. Inget allvarligt, om man jämför med när jag blev inlagd…. men som en vanlig ”influnsa”.

   Jag är orolig att bli sjuk, för att då inte kunna ta hand om Ludvig som behöver mig mer än någonsin just nu.

   Jag insinuerar inte alls. Jag rådfrågar både med 1177 och läkaren som ringt med provsvar och tagit hand om Ludvig.

   Jag frågar hur jag ska på bästa sätt undgå att bli smittad av Ludvig.

   Dom svarar med konkreta tips. ( hygien, distans, osv) men säger också att det är möjligt att du redan haft det, och att många patienter som testats positiva inte haft symptom.

   Så jag insinuerar ingenting, jag säger som det är, att jag kanske ( KANSKE = eventuellt ) redan haft det…. Och att jag hoppas innerligt att jag inte blir sjuk själv just nu 🙏🏻

   Är det så svårt att acceptera? Ska jag behöva ta emot denna enorma hatstormen pga av hur jag svarar i din kommentar, och några till?

   Vad är det för fel på folk? Vi befinner oss i en mega kris! Nu menar jag inte vara jag och Lilleman och mitt företag. Nu menar jag hela världen, och att man ÄNDÅ attackerar mig….

 13. Jag förstår att du reagerar hårt och just nu är du svag. Jag brukar sällan nästintill aldrig kommentera på BB. Men jag gjorde det och bad om att vi ska ge Ludvig kramar och dig pepp. Väldigt sällan jag skriver här heller numer även om jag följer dig. Ja när det var, kan du ju se på ip och jag har ingen anledning att gömma mig. Men helt ärligt så skrev jag på BB att, det kanske var Corona du har haft? Det betyder inte att det är mindre jobbigt för er. Jag tror nämligen att inom en snar framtid så kommer många ha det som ni. <3 Jag är glad att du skriver om hur ni har det, jag tror att det kan komma att hjälpa många andra. Önskar er tillfrisknande fort och det där med andningen på L. är hemskt, har barn med astma och tidigare krupp, maktlösheten är stor.

 14. Jag förstår inte riktigt varför du blir så arg på just det här?
  Ingen har varit elak på BB däremot talar du ofta emot dig själ och då undrar ju folk.
  Om man får en influensa så blir man väldigt sjuk. Precis som du blev och precis som din son är nu. Det är inte jättekonstigt.
  Jag har läst att man är sjuk 3-4 veckor så jag tror inte du behöver känna panik.

 15. Inlägget innehåller dina två, helt motsatta påståenden men även en öppning för möjligheten att det är Expressens journalist som missförstått saken.
  Sluta tramsa och vara så fruktansvärt dramatisk! Det finns varken ”attacker” eller påhopp i hennes inlägg utan ett ifrågasättande, bland annat mot journalisten.

 16. Hej My!

  ligger själv på sjukhus efter att ha kommit in med ilfart i vad som alla (även sjukvården) förmodade var covid-19, men testet var negativt och visade sig vara influensa som heller inte är så bara för mig, nyligt akut hjärtopererad plus ingår i flera riskgrupper..

  jag förstår verkligen din känsla av maktlöshet och frustration med sjukdomen ditt barn har 🙏 har själv en liten tös på snart 2år och livrädd att hon ska smittas av samma elände, vet att det inte skulle vara bra då hon dessvärre inte är helt frisk (cancer), våran familj är som din mycket hårt ansträngda från rådande omständigheter, vi tänker på dig/er och hoppas på bästa möjliga utgång ❤

  var rädd om er!! kramar / Mange m familj

 17. Jag tycker att det är något väldigt oroväckande med ditt sjuka barn, blandat med alla reklaminlägg. Att jag får en ”spooky” känsla att det är något fruktansvärt som inte stämmer. Att du lämnar honom ensam för egen utevistelse, tyder på att han är inte SÅ sjuk. Varför jag blir orolig, att han har väl inte fått leukemi?

 18. Jag tänker att vid influensa eller Covid19- relaterad feber, så vore han inte så pigg, att du oberört kan lämna honom ensam för att gå ut, samt bry dig om dina samarbeten. Att du är nog invaggad i någon sorts falsk trygghet. Så fr

  • Min pojke är 9 år. Att jag är på innergården 2 gånger om dagen 15-20 minuter det går bra. Han har sin telefon och skulle ringa mig DIREKT om han blev sämre….

   Jag passar även på att slänga soporna, när jag är ute. För att både få luft, och hålla bostaden i ett okay tillstånd.

  • Mycket möjligt Anders O.T.

   MEN, läkaren förklarade för mig när han låg på sjukhuset att nu kommer vi göra följande : Undersökning , låg syresättning, symptom, andningssvårigheter, hosta, smärta över bröst, feber, och ont i kroppen.

   Sedan förklarade man att man tyvärr inte får ta Corona test och istället för följande. Man tar alla andra tester på liknande virus osv för att kunna utesluta dessa ELLER få ett positivt resultat och då veta exakt vad det är.

   Det blev som läkaren befarade, dessa testet visade ingenting då de kom någon dag senare.

   Läkaren förklarade att sannolikheten att han har just Corona är stor, och man antecknar detta i journalen och skriver att man inte fått möjlighet att bekräfta detta då man inte får testa.

   Men OM andingen blir som den var när vi åkte in akut och han behövde andningshjälp så ska vi åka in akut, och då ser sjukvårdspersonalen detta och vi kommer tas till isoleringen och få den hjälp vi behöver, på en gång.

   Jag vet inte vad jag ska tycke om detta. Men jag vet att jag försökt ”vila” i att dom gör så gott dom kan, och jag lyssnar och följer restriktioner.

   Så Anders, att du skriver att han kan ha leukemi, münchenhausen och andra dumheter i flera olika kommentarer undanbedes vänligt men bestämt! -Backa!

 19. Jo, ”Bloggbevakning” känns ju som ett ganska oviktigt jobb att profitera på andra liksom…
  Hursom – låt oss lämna henne eller hur 🙂
  Jag läser bara din blogg ibland men nu har jag tänkt på hur du skrev att du ju var sjuk efter din tandoperation i influensa osv – tänk om du HADE corona då? Att du testades och det inte visade sig, det var för tidigt eller nåt? Det låter ju nästan så i efterhand eller hur… Det skulle ju också kunna förklara att du inte har fått det på 13+ dagar av din son.. annars borde du nog vara sjuk vid det här laget med tanke på ditt immunförsvar osv. Så en tröst mitt i allt är att ni förmodligen båda är immuna om ett tag… om det inte muterar vill säga vilket många säger men vem vet. Hursom – kämpa på det är jobbigt men allt passerar och ljusare dagar kommer. Det vet man vid det här laget eller hur 🙂 bara att sätta ena foten framför den andra och köra på. Kram.

 20. Angående exponering av barn. Jag tror att samtliga kunniga rörande barn är enade om att en 9-åring inte kan fatta ett sådant beslut och inse konsekvenserna. Ännu mindre än någon som är 0-8 år. Sedan är väl frågan om det är en föräldrablogg du har.
  Krya på er, någon gång vänder det.

 21. Dina sociala medier är ditt liv, vardagsrum osv, man kan givetvis ge feedback o fråga saker, men detta med att hålla på att hacka på folks val o ha en blogg om det, det är ju helt befängt, skaffa ett liv.. Håller man inte med läser man inte, då avföljer man… Håller också med flera bloggare som blockar o plockar bort kommentarer dom inte vill ha i sitt kommentarsfält, deras val…

  ÄN en gång, krya på lillemannen!!

 22. My, Vet inte vad man skall säga om tjattret ovan. Dom försöker hitta fel och något att hänga upp sina redan väldigt trista liv på. Vi någorlunda normalt funtade förstår och lider med dig!
  Jag var själv i Kina vecka 3 och har kanske redan haft Corona men jag vet inte! Tydligen vet alla ”förståsigpåare” i ditt kommentarsfält hur det ligger till avseende dig!
  Strunta i dom är mitt bästa råd. Alla verkar veta exakt hur du skall göra, med både Lillaman och din blogg!
  Vi andra hoppas att Lilleman snart blir frisk och att inte du blir sjuk igen.
  Stor krya på till Lilleman!
  //Berith

 23. Men det här är en bluff. Hon har inte haft corona 100%. Det är inte teoretiskt möjligt att hon smittades ca 1-2 månader innan första fallet i Sverige. Om så vore fallet skulle vi haft en okontrollerad smitta i 1-2 (alltså väldigt många sjuka och döda redan för några månader sedan) innan första registrerade fallet dök upp. Då corona är väldigt smittad och en anhörig som ex tar hand om barn blir väldigt exponerad och erhåller mycket stora smittdoser skulle My insjuknat till 99.99%. Troligen även kraftiga /allvarliga symtom pga av den höga smittdosen.

  My – man ska vara väldigt försiktig med disinformation i dessa tider, det är en samhällsfara. Även om det är en oskyldig lögn i sociala medier. Det gäller dig och många andra.

  • Men Erik, jag har inte sagt att jag haft Corona.

   1177 poängterade att jag MÖJLIGEN redan kan ha haft det 🤷‍♀️

   jag var inte sjuk bara för 1-2 månader sedan…. jag var sjuk för 3 veckor sedan, innan Lilleman insjuknade. Du relaterar till en sjukhusvistelse där jag blev inlagd. Inte samma tillfälle.

   Och återigen. Jag påstår absolut ingenting utan delar med mig av våran vardag, där vi befinner oss just nu.
   I Corona karatän med en mycket sjuk pojke!

   Att 1177 svarar mig att jag eventuellt kan ha haft det innan är inte konstigt. Då dom relaterats till att JÄTTE många människor som testats positivt inte haft symptom. ( även vänner till mig)

   Så jag förstår spekulationen och klandrar inte dom för att man säger det…. Hela situationen oviss. Många undrar, jag undrar.
   Jag är livrädd för att vakna upp och vara sjuk. Att inte kunna ta hand om Lilleman…. Men jag håller tummarna och hoppas att 1177 har rätt.

   Att jag sedan svarar i min kommentarer att jag mår bra, och att jag möjligen redan haft det ( efter som att jag nu mår bra) och att jag håller tummarna för att jag får fortsätta med just det.

   Att må bra och vara stark för min pojke! ❤️

   En annan tanke är ju att jag kanske kan vara resident då jag precis testats positiv för influensa typ B. När man haft det viruset kan man inte få det på två år…. Bara en tanke.

   Så för att understryka det, BARA en tanke/spekulation.

   Jag VET INTE varför jag inte är sjuk nu. Eller om jag kommer att bli det, eller om jag redan haft det utan att visst symptom.

   Denna kan du knappast dämma mig för och än mindre sitta och kalla mig bluff!
   Jag går igenom en extremt jobbig situation och förväntar mig att inte bli sparkad på.

   Som jag skrivit i mina inlägg så är den viktigt med sunt förnuft. Att bibehålla lugnet och lyssna på experterna 🙏🏻

 24. Frågan är väl om det verkligen behövs en bild på din son för att vi ska förstå texten? Nej. Ta en bild på nallen i sängen eller nåt annat. Tänk inför varje bild du lägger ut, om det är för Ludvigs bästa. Tror alldeles säkert att du kommer ha kvar alla dina läsare även om vi aldrig få se bild på honom. Kanske tom fler tillkommer..

 25. Krya på dig, Ludvig! Måtte det vända för dig snart.

  My, försök att inte bry dig om vad som skrivs på bloggbevakningen. Vad vet andra om vad för sjuk du har varit! Jag hoppas att du håller dig frisk för du har haft tillräckligt med sjukdom på sistone.
  Kramar ❤️

 26. Har du eller har du inte testats för Corona, du säger att du är riskpatient då borde du blivit smittad av Ludvig redan.

 27. Fina My. Hoppas Lilleman mår bättre idag. Du är bra som du är. Världens bästa mamma till din son. Låt dig inte påverkas av allt skriveri.(förstår att det är lättare sagt än gjort, är ju själv ingen offentlig person. Men tycker inte man ska få utstå vad som helst bara för att man är det.)Ha en fin dag. Kram Sara 💕

 28. My!
  Alltså på riktigt!? Det är DU som skulle lida av Münchhausen by proxy. Inte Ludvig.

  Anledningen till att folk reagerar som de gör är att du säger emot dig själv i olika inlägg.

 29. Kramar till dig o Ludvig ❤️❤️❤️
  Fattar inte att folk orkar käbbla. Fokus borde vara på att peppa varandra o visa omtanke ❤️
  Tror att det är mycket rädsla o den är farligare än Corona 🌱

 30. Det som ju iaf känns optimistiskt OM du har haft corona är ju att du då verkar vara immun nu. Det råder ju många tvivel kring just det bland läkare, huruvida man blir immun efter att ha haft viruset eller ej. Flera patieneter i Kina har återinsjuknat efter att ha friskförklarats och viruset har redan muterat runt 20 ggr sedan epidemin började. Men jag HOPPAS verkligen att man blir immun för annars kommer ju detta bara att snurra runt runt runt. Kram!

 31. My jag tycker att du ska ta bort kommentaren från Anders O.T kl 1.37.
  Obehaglig och stötande kommentar. Googla om du inte förstår innebörden.
  Ni får kämpa på bäst det går även om det verkar ta tid.

 32. Varför är det ofta så kaosartat här inne så många intriger hela tiden. Låt bli att kommentera vad Bloggbevakningen skriver har för mig att du har sagt det tidigare. Sen har vi inte diskuterat ev corona och vad du ska göra nog nu gör det som är bäst för dig och din son My det ska ingen annan än en läkare råda dig till.
  Sen tycker jag personligen också att vi har sett nog med bilder av en sjuk son kom tillbaks när han mår bra igen.

 33. Anders O.T!
  Lämna bloggen! Dra gärna till Italien och stanna där!

  Krya på dig Lilleman med det vackraste håret man sett : )

 34. My lägger alltid ut bilder på sitt barn hon började ju blogga på alltför föräldrar. Han är 9 år så han säger i från om mamma inte får lägga ut han är van. Sen att hon lägger ut samarbete i sin blogg är ju för att kunna försörja sig. När hennes ekonomi blir drabbad av corona för hon inte kan ha i gång sin nya öppna tränings lokal. Då är ju samarbete det hon göra hemma i från.

 35. Ta ingen skit strunta så gott det går i alla dumma kommentarer. Du är knappast ensam om att lägga ut bilder på ditt barn. Du lägger ut färre bilder på ditt barn än många andra. Fin blogg tycker jag. Styrka och kram till både dig och Ludvig 💪❤️❤️❤️

 36. ALLA influenser gör samarbeten ; Pernilla Wahlgren , Bianca , Maggan Graaf , Katrin Z ..

  Fortsätt du My ! Helt ärligt vad är det för människor som inte har ett eget liv . Ingen vet om du hade Corona eller inte
  .. säger 1177 att du kan haft det så har du väl troligen det o gud så läskigt för Lill killen , jag följer o håller tummarna han är bättre var dag o ps tror inte det spelar roll hur du gör .. en del människor vill bara klanka ner någon annan . Hoppas du håller dig frisk ❤️ Kram t er

 37. Men du har hr ju skrivit att du testades för Corona när du var sjuk (i influensa b) ”innan alla pratade om det” eller hur du nu uttryckte dig. Det är ingen hatstorm mot dig, vi tycker nog bara att du ger desinformation.

 38. Kopierat från dina kommentarer:

  mymartens
  MARS 17, 2020 KL. 9:26 F M
  Jag skrev det tidigare… Jag testades för Corona när jag blev inlagd. Det var innan alla ”pratade om det”. Så jag tänkte inte på det… Jag hade inte det. Jag hade influensa typ B 😫😷

  Så nu räcker det med virus för oss 😩🙈 jag har varit sjuk i flera månader. Komplikationer efter operation.. följt av influensan och helt utslagen i 3-4 veckor till… 😩🙈

 39. Asså suck på er alla. Ni borde skämmas och skaffa er egna liv att fokusera på

  Och till ”St”. 1. De testar som sagt inte någon längre om det inte är så att personen är i behov av att bli inlagd på sjukhus. Inte ens jag som jobbar som sjuksköterska och har symtom får bli testad 2. HUR ska de bidra till smittspridning när de har varit isolerade i 2 veckor och gjort allt rätt? 3. Det är väl bra att beställa hem matlådor när man inte kan lämna ett sjukt barn ensam för att gå och handla och riskera att smitta andra

  Personligen tycker jag att My verkar vara en helt fantastisk mamma ❤️

 40. Du vet uppenbarligen inte vad ”Münchhausen by Proxy” är!

  Det är en sjukdom som innebär att en mamma – till exempel – framkallar eller inbillar sig sjukdomar hos sitt barn. Ett slags hypokondri, fast överfört på en annan person.

  Det skribenten vill säga (insinuerar) är att det är DU som är (psykiskt) sjuk eftersom du vill att din son skall ha Corona.

  Sannolikheten att han skulle ha drabbats av leukemi är minimal. Om du oroar dig: känn efter knölar i armhålor och ljumskar samt orimligt stora och många blåmärken. Detta i kombination med extrem trötthet är varningssignaler.

 41. My, det gick inte att svara på din kommentar till ”Anders” så jag skriver en egen kommentar ist.
  Som ”Anders” skriver i sin kommentar handlar det inte om att Ludvig skulle ha Münchhausen by proxy, det är nämligen oftast en förälder som har den diagnosen.
  Klistrar in text från Netdoctor så ser du vad det handlar om…

  ”Münchhausens syndrom by proxy är ett tillstånd där en vuxen simulerar eller skapar symtom hos ett barn för att kunna uppnå en sekundärvinst genom barnets hospitalisering. Tillståndet klassas som barnmisshandel och kan vara livshotande för barnet.”

  Nu kanske du förstår varför flera läsare reagerar på den kommentaren.

 42. Emelie
  De var väl inte isolerade innan sonens sjukdom.
  Man smittar innan det bryter ut på en själv.
  Nu när jag läst allt om och om igen, både kommentarer och det My själv skrivit så blir det faktiskt en massa frågetecken.
  Ena stunden har hon testats för Corona redan innan det ens bröt ut, andra stunden inte.
  1177 säger att det är troligt att sonen HAR det och att det är troligt att My HAFT det.
  OM så är så borde sjukvården testa nån av dem. Innan sonen behöver sjukhusvård.
  För att förhindra vidare spridning.
  Hon har ju läkare som hon talat vid tydligen.
  Jag önskar bara att sonen INTE har Corona men om han är fortsatt sjuk efter helgen skulle nog jag ta mig in till vården med honom.
  Det finns Vårdcentraler som tar emot annat än Corona och ett barn SKA inte ha feber så länge. Snart kan njurar och annat ta stryk.
  Man behöver inte ha Corona för att komma i kontakt med sjukvården och få hjälp.
  Speciellt inte som han haft feber så länge.
  Ta hand om er därute och visa hänsyn till andra.

 43. Du ska va precis som du är lägga ut det du vill och det gör du bra inget krims krams ditt vardagliga liv din son är du stolt över varför inte visa honom ibland,finns ju en bloggare vars ena dotter lärt sig posera redan media törstig…äpplet faller inte långt från trädet.naturliga härliga My busfrö😉
  skippa bloggbevakningen andas ta vovven ut och knata😍

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..