Smyger igång vardagen…

Första dagen ute bland folk ….

Hej från oss!

Måndag, första dagen ”ute” bland folk efter sjukstugan ? Jag gör små, små framsteg, men ärligt talat så är inte kroppen i fas just nu! Jag var så glad att febern inte kom tillbaka, och hoppades nog att jag skulle vara på ”topp” idag ?

Riktigt så blev det inte….. Jag promenerade med Ludvig till skolan. Sen har jag uträttat några ärenden. Hämtas några saker i studion, lämnat tillbaka till HE-Fitness… Jobbar med bokföringen, och nära online klienter. Sen var energin slut. HELT slut! ?

Jag stannade till på Bobbys Hårstudio, åt min matlåda där när min väninna fixade håret hos Tilda?

Träningsabstinens blir bara värre och värre! ?

Med handen på hjärtat….

-Jag är SÅ frustrerad just nu! ???

Studion är nästa klar, mina klienter gör stora framsteg…. Massa roliga saker på G. Och så är jag sååå ur form!

Energin och orken lyser med sin frånvaro ? jag blir trött och andfådd av att gå i trappen ?

Men enligt kirurgen så är det ”helt normalt” jag har gjort ett stort ingrepp, fått en komplikationer och äter antibiotika för infektionen, och ska vila denna veckan också. Hmpf! Som coach hade jag sagt samma sak. Men, detta är en utmaning för mig… Så denna veckan blir lugn helt enkelt ☺️

kram kram

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...