Spontanlunch, ”föräldramingel” och konstant trött?!

Inlägget innehåller adlink

Hej!

Hoppas att din dag varit bra! 🙂 Våran började bra… sovmorgon! 😍

Varje tisdag börjar nämligen Ludvig skolan kl 09:00.

-Hur underbart, det känns SÅ lyxigt!

Vi sover lite längre, och tar liiite längre ”morgonmys” framför tvn med tända ljus. Finns ingen bättre start på dagen. Men trots denna underbara start så ska jag erkänna att jag är långt ifrån på topp!

Jag börjar bli förtvivlad över hur orkeslös jag är!

Jag låter som en uttjatad cd på repeat! 😩 ( ungdomar… en cd = platt rund sak, man spelade musik på förr 🎶)

Denna tandhistorian verkar aldrig få ett slut! Min energi är på botten! Fortfarande ont, och känner mig ”konstig” i hela kroppen, både trött, energilös, och matt. Äter fortfarande antibiotika, så den kan man ju såklart bli trött av…. Men detta är inte normalt! Idag kände jag mig febrig igen. Ni vet… sådär varm och kall på samma gång ?!?

Jag har sovit halva dagen 😴 Men, när jag vaknade så var jag fortfarande trött! 🙈 SUCK!

Anna hörde av sig, och kom förbi på en spontanlunch ❤️

-Sååå kul att få oväntat besök❤️

Jag är lite ”folkskygg” nu när jag inte mår bra… orkar varken med en massa ljud eller att vara social. Men Anna är en sådan vän som jag kan vara helt ofiltrerad med, och kan vara mig själv till 100%. Trött, pigg, stark, stylad, osminkad, ledsen eller glad. Spelar lixom ingen roll!

Vi har den relationen när man bara är precis som man är…. -Skönt! 🙏🏻❤️

Sen var det dags för ”föräldramingel” i Ludvigs skola….. 😁

Anna ställde upp som ”bonus pappa” i Jonas ställe… hehe! 🤣

Nej då, Jag orkade helt enkelt inte att gå dit, så hon skjutsade mig och var med som stöd. Då jag verkligen inte är kry!

Ludvig blev glad, och minglet gick ut på att titta på hans arbete och mingla med barn och vuxna! -mysigt! 😍

Då ni var jätte många som frågade om protein pannkakorna som jag skrev om häromdagen.. så länkar jag upp dom igen 😍

-In och beställ dom HÄR 👈🏻

Vill du läsa mer så scrollar du bara några inägg bakåt, så beskriver jag varför jag äter dessa som nyttigt mellanmål! Gott, snabbt, enkelt och nyttigt med högt protein 😍

Just ju 20% så att ni kan testa dom också…..

Kram kram

/ My Martens

17 Komentarer

 1. Det kanske är så my att du varit stressad en längre tid med att få ihop allt med Ludvig och liksom kraschar lite nu? Du har ju redan varit utbränd och då är det inte ovanligt att man hamnar där igen om man har inte såväl som yttre stress ju. Bara en tanke.

  Tillåt dig att få vara trött och accepterar den så går den nog långsamt över så småningom💕

  • Mmmm… ligger mycket i det du säger. Bakslag komme råd och då. Ett av mina första tecken är när immunförsvaret bryts ner. Kroppens försvar, ganska logiskt… Tack för omtanken <3

 2. Känner igen trötthetskänslan, har legat däckat i förkylning och hosta och feber 😝
  Sover,sover och sover men är fortfarande jätte trött! Vilket är så frustrerande.
  Krya på dig!

 3. Hoppas du känner dig bättre snart. Det är inte alls konstigt att du fortfarande känner dig trött och dålig då du genomgick en tandop ganska nyss och det tar tid. Kroppen tar tid att läka och det måste få ta tid.

 4. Fint att ha en sådan vän som Anna, där du bara får vara precis som du är och känner dig, utan några som helst krav. Har du varit på kontroll hos kirurgen att allt är ok? Gått ganska lång tid sedan operationen så du borde känna dig lite på bättringsvägen. En idé annars att beställa tid för ett läkarbesök och lämna blodprov. Kan ju vara något annat som tillstött.
  Krya på dig!

  • Tack för din omtanke… <3 Ja, jag var ju där för ett par dagars edan, tog bort stygn, öppnade upp, rensade, sydde igen ..Blä! osv plus ny antibiotika kur…. Men men, ge mot några dagar till, sedan borde jag väl ändå vara tillbaka igen =)

 5. Jag har en väninna som gjorde fasader i ovankäken på tänderna och blev sjuk i reumatism som blommade upp i samband med tandoperationerna. Det är ju säkert inte det du har, men hennes läkare menade att just tandoperationer och att man går så långt ned och djupt osv kan dra upp massa bakterier som kroppen inte kan hantera normalt sett och man kan bli riktigt sjuk. Så du kanske har fått något konstigt och behöver mer/ny antibiotika. Jag tycker själv att man bagatelliserar tandoperationer ganska mycket, det är en stor grejj och man blir rejält nedsatt. Hoppas du snart blir bättre, du kanske får tänka att både jan och feb blir utan träning så behöver du inte stressa med att bli frisk. Krya!

  • Tack snälla du =) Ja…. jag har läst på lite nu, och inser att det är ganska vanligt att man blir väldigt nedsatt och får komplikationer som påföljd… Tack för omtanken <3

 6. Hon fick ju inte reumatism av tandvården utan den hade legat latent och blommade upp pga kroppen blev så nedsatt. Borde nämnt det kanske 🙂

 7. Hoppas du snart mår bättre.
  Att dona med tänder kan ställa till det ordentligt.
  Men trötthet och sjukdomskänsla kan även komma om man haft/har för mycket omkring sig.
  Så även om du normalt kör på i 180 så gör som jag tidigare skrivit, bromsa upp lite och andas.
  ( och om det är nåt ”filter” som du lagt på vissa bilder, gör inte det. Det bara förstör annars fina bilder)
  Kryapåkram

  • Tack snälla du… jag tar det lugnt och kurerar mig så gott det går =) Oväntat mycket krångel med denna op får jag erkänna. Trodde jag skulle vara på benen efter några dagar…

 8. En liten INFO bara, man blir INTE trött av antibiotika utan det är infektionen som ger trötthet. Det är den vanlig tro att tröttheten beror på antibiotikan, men så är inte fallet. Fråga vilken dr. som helst
  Krya !

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..