Äntligen är min sida livet och redo att möta nya klienter! Det känns SÅ kul!  

Då detta av någon oförklarlig anledning försvann, så publicerar jag det på nytt. Ledsen för småstrul på bloggen…. Den är fortfarande relativt ny på denna plattform och vi är snart på banan! =) 

 

Hej finaste du! 

Nu äntligen har jag gått live med min PT-online tjänst. SOM vi har jobbat med detta. Finslipat detaljer, förbättrat funktioner, testat, utvärderat och jobbat lite till för att den ska bli så bra som möjligt! Men nu är den redo. Några små detaljer rent utseendemässigt kommer såklart fortsättas justeras hela tiden. Jag har tex haft svårt att få fram till en logga! haha! 

-Men funktionen är GRYM! 🙌🏻

När jag sätter ihop ditt personliga träningsschema så följer det en beskrivning med tydliga bilder och även en video beskrivning om det skulle behövas . Återigen, för att det ska bli så enkelt som möjligt för just dig=) Du kan såklart få träningsupplägg för både gym och hemma träning.

Jag skräddarsyr ditt kostschema och ger dig färdiga recept och flera alternativ för att det inte ska bli för ”tråkigt” eller enformigt! Jag tar fram ett kostschema utifrån din vardag, dina preferenser, eventuella allergier, och baserat på hur mycket tid du har att lägga på matlagning. 

 Målsättningen är att jag ska ge dig verktyg så att du uppnår just dina personliga målsättningar! 👊🏻💪🏻⭐️

Personliga kost och träningsscheman. 

Det är viktigaste för mig att du har bestämt dig när du anlitar mig. Jag kommer inte att kunna göra jobbet åt dig. Men jag kan ge dig alla de verktyg som du behöver. Jag kommer  finnas vid din sida hela vägen och coacha dig till att nå just dina personliga mål! 

-OM du har bestämt dig 😉

Ingen kropp är den andra lik. Inte heller behovet, omständigheterna eller målsättningarna. Därför är det extra viktigt att jag skräddarsyr upplägg utifrån dig, och ingen annan. Inget träningsschema eller kostscheman kommer vara det andra likt. Du kan enkelt använda min online tjänst både via dator och mobil. För mobilen behöver du bara att ladda ner appen, och enkelt följa beskrivningen. 

Det enda du behöver göra är att gå in på min sida HÄR .

Klicka dig framåt, och sedan fylla i ett formulär. Sedan kommer jag att kontakta dig personligen, vi pratar ihop oss. Om du sedan bestämmer dig för att anlita mig som coach så är jag redo att sätta igång! 

Men, det är begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller! Därför är det verkligen viktigt att du har bestämt dig. Så att du inte tar någons plats som är redo att ge 100% . 

-Är du redo att ge mig förtroendet att coacha dig till ditt bästa jag? Då är jag redo att sätta igång NU! 

In och läs mer, och signa upp HÄR 

 

 

Anledningen till varför jag avvaktat med lanseringen av min Pt-online tjänst 

Anledningen till att jag väntat med att gå live och släppa denna sida är såklart inte bara att jag haft svårt att bestämma mig för en logga 😉Även om det i sig var en stör utmaning för mig… hehe! 

Utan anledningen är att jag jobbat dygnet runt för Lohilo. Jag har haft ett uppdrag som Brand Manager sedan i somras fram tills nu. Jag avslutade detta nu  i veckan. 

Tanken från min sida var att köra på fram tills årskiftet och en bit in på nya året. Jag visste från början att detta skulle sätta enorma krav på mig, och för att ta mig an uppdraget så har jag pausat nästan alla min egen verksamhet. Såsom min träningsstudio, nästan alla pt kunder, dragit ner på allt som jag har kunnat för att kunna gå all in och göra det jag är allra bästa på! 

Jag älskar att jobba på marknad. Jag är som klippt och skuren för just det och har över 16 års erfarenhet.  Så därför pausade jag mycket, som jag nu kommer att ta upp och sätta igång med igen. Ett exempel är ju då lanseringen av denna sida =) Samt uppbyggnaden av min nya träningsstudio som jag precis investerat i och köpt. Den ligger i Vasastan, och golv och speglar ska läggas och monteras nu på måndag =)

Tack för denna tiden LOHILO.

Jag har haft galet kul under denna resan! Att få vara med när Lohilo som tidigare varit ”bara” ett renodlat glassföretag och sedan ska slå sig in på marknaden med funktionell dryck , bars m.m. Det har varit en rolig utmaning! Jag har fått bygga upp nya strategier, tyckt till om kommande smaker och design, rekryterat in hundratals nya ambassadörer, tagit in extern hjälp inom vissa specifika områden. Gjort event, bytt plattform, koordinerat tävlingar och kampanjer.  Rekryterat och förhandlat med både atleter och profiler. Jobbat aktivt med att sprida varumärket överallt. Bollat idéer och tankar dagligen med Richard som är självaste VDn. Ja… jag skulle kunna göra listan lång. Jag känner mig stolt, glad och tacksam! 

Dock har jag som alltid svårt att ”bromsa mig” när jag väl är igång. 40 timmars veckor, blev snabbt till 60 timmars veckor. Jag började prioritera bor min egen träning och struktur för att istället sitta kvar på kontoret vissa dagar fram till midnatt. ( Obs när Ludvig var hos sin pappa) Detta ÄR och förblir MIN STORA utmaning, att just klara av att hålla BALANSEN 😉 Alla har vi våra svagheter, eller saker där vi brister på. Detta är min svaghet. 

Personliga prioriteringar.

Det är just därför jag alltid slår ett extra slag för just det när jag coachar. Min bakgrund och mina personliga erfarenheter av min totalkrasch med utbrändhet följt av halvkroppsförlaming är det VÄRSTA och det BÄSTA som har hänt mig. För den insikten, tacksamheten och ödmjukheten kring vad som är viktigt, är en gåva som jag fått med mig. Skillnaden på nu och innan kraschen är att idag är jag MEDVETEN och känner igen min kropps signaler och agerar utifrån dom. Förut körde jag på, jag ”vacklade” inte bara med balansen… Jag körde på tills det tog stopp.  

Därför var det ett medvetet val att pausa så mycket av min egna verksamhet som bara gick . Just för att axla mitt uppdrag som Brand Manager för Lohilo . Nu är det dags att släppa det och återgå till min egen verksamhet.Tränings och hälsabranchen går hand i hand. Här är jag ”hemma” . Jag har saknat mina Pt-kunder, min studio och allt annat som jag gör. 

Möjligheten finns att jag någon gång går tillbaka och jobbar på just marknad. Både som anställd eller konsult. Men aldrig mer heltid, utan gör jag det fler gånger så blir det på deltid, med utrymme för att kombinera det med mina bootcamp, min studio, och mina pt kunder. 

Men det jag vill ha sagt är också att jag känner mig trygg i att lämna över till världens grymmaste marknadsteam. 

Jag har nämligen fått äran att rekrytera in dessa stjärnor🌟 ( NI VET VILKA NI ÄR!!! ) 

Trevlig kväll!

Japp…. Långt inlägg flera nyheter!  

Som sagt, vill du anlita mig som din personliga PT-online, så går du in genom länken ovan! Du kan även i formuläret ställa frågor till mig innan du signar upp och vi går vidare =) Med det sagt så önskar jag dig en riktigt skön lördag kväll!

Kram Kram 

 

/ My Martens 

 

Kommentarer (5)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *