Inlägget innehåller adlinks .

Kära blogg-vänner ❤️ Detta inlägget försvann också. Skrev det för flera timmar sedan och har nu suttit och försökt skriva det igen. Tyvärr har vi lite buggar i systemet, men vi jobbar på det aktivt 🙏🏻 -Så jag ber om lite tålamod tills vi är på banan på nya plattformen ☺️

Grattis “Lilleman” på födelsedagen” 🎈🎉🎂

Ja, som ni vet är han ingen “Lilleman längre” han är en mini-man som nyss fyllt 9 år. Men han befann sig på Teneriffa och firade sin födelsedag. Just därför har vi firat honom idag istället 😄 Morgonmys och sovmorgon för mig & Ludvig. Följt av smoothie och en Oreotårta som han beställt 😅

Jonas vaknade upp någonstans långt bort, efter gig. Därför la vi själva kalaset på eftermiddagen. Ludvig började ju skolan här uppe förra veckan. En mjuk smygstart. Men det är mycket för honom generellt just nu. Flytt, ny skola, nya kompisar, nya rutiner, ny miljö osv.

Att landa i en ny situation

Därför försöker jag att var hemma så mycket som möjligt. För att låta honom ( och jag själv också för den delen) landa.

-Jag tror att han ( vi) behöver det.

Därför var det extra kul för honom att visa upp gästerna våran charmiga lägenhet, och hans nya rum ❤️🙏🏻.

Först kom Kin & Julia😄 ( Jane stannade hemma och sov… =tonåring) 😂❤️ Vi fikade och bytte presenter. Det var nämligen så att Ludvig var på Öland och Jag i Thailand när Julia fyllde år 💕 Efter presentöppningen spelar vi kort, “tecken” . Mammor mot barn. Vi förlorade😝

Nöjd kille……

Är han för liten för egen mobiltelefon?

Idag fick han som första mobil. Han fick en iPhone XS Max. En alldeles för “dyr” present egentligen….

Men jag kom undan billigt med mobilskalet iallafall 😅 Richmond & Finch har just nu upp till 70% så jag klickade hem det på REAN ( HÄR 👈🏻 )

Jag har haft en tilläggsförsäkring ( Apple Care) som gjort att jag fått ut en helt ny, och lämnat in min gamla. Så han fick ta den nya, och jag har köpt mig en ny.

Men, anledningen till att jag vill att han ska ha en mobil är flera. Nu när han flyttat upp till huvudstaden så vill ja att han snabbt och enkelt ska kunna ringa sin pappa och sin bror. När han vill. Men jag vill också att vi ska kunna ringa varandra om jag tex lämnar honom ensam en stund.

Ensam hemma en stund.

För om jag tex ska gå ner till affären, ta en kortare promenad, eller kanske sitter på innergården med en kaffe och pratar i telefonen. Då vill jag att han ska kunna ringa mig 😄 Plus att man kan ha koll på vart han är genom spårning. Nu dröjer det innan han får gå själv. Men ändå! Jonas kommer hjälpa till så att han inte kan ladda ner/köpa något utan att jag godkänner 😎

Finns det hjärterum, så finns det stjärterum ❤️

Vi var totalt 16 personer samtidigt😅 vuxna, barn och katter. Jonas syskon, med respektive och barn. Samtidigt som Lina Sigtuna grannar, David & Julia med deras 3 söta tjejer ( inkl bebis 💕) . Haha! Trångt men mysigt! Det är en mini 3:à på 49 kvadrat ❤️

Men…. -Finns det hjärterum så finns det stjärterum 😉 Vi älskar våran bostad i mysiga Vasastan 🙏🏻 Barnen busade , och Stina flydde i under sängen. Där låg hon, tills all hade gått 😅 Sture däremot, han sov mitt i kaoset, lika lugn som vanligt.

Nu avslutade vi denna lugna familjehelg med filmkväll…. Redo att kicka igång en ny vecka, med nya möjligheter 💪🏻👊🏻

Gym-golv för både gym och hemmabruk.

Efter att jag lämnat Ludvig i skolan ska jag direkt till lokalen, och möta upp hantverkarna. Vi ska nämligen lägga in nytt golv i studion. Helsvart “gummi matta” , sommar både praktisk och snyggt 🌟👌🏻 Vi ska även beställa speglar, belysning, och färg.

Detta golvet är lite tjockare. Men om du tex vill ha ett likande gym-golv hemma, så kan jag tipsa om att Gymgrossisten har likande golv HÄR 👈🏻

Många ev er frågade om ballongerna på min insta-story. Jag lovade att svara här😄

Jag köper nästan alltid mina kalas tillbehör på Partykungen… Dom har det mesta inför kalas, event, möhippa, osv 😍

Prisvärda och med snabb leverans , kika HÄR👈🏻

Nu ska Jonas och jag se ett avsnitt på Netflix innan vi också somnar…

kram & gonatt!

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (5)
 • Michaela

  Hej, dum fråga kanske men är adlinks samma sak som “i betalt samarbete med “? (Vad är skillnaden?)
  Ser för övrigt ut som att ni haft en mysig helg. Lycka till med ditt nya åtagande!

  • mymartens

   Det nertystat reklamlänkar, det kan vara även när jag länkar upp till produkter utan att ha tagit betalt för det 🙂 men det är för att informera er som läsare att det är länkar till annan plattform… :). Tack! Kram

 • St

  Alla ungar idag (även yngre) har väl mobiltelefoner.
  Men lär honom bara att under skoltid används den inte. Även om skolan tillåter.
  Vill man nå ungarna i skolan eller de vill nå föräldrarna av nån orsak så BER man läraren att få ringa och föräldrarna ringer SKOLAN om det är nåt.
  Men annars är det väl bra 👍

 • Charlotte

  I den åldern har man väl inte en mobil för att ringa tänker jag. Föräldern är fortfarande varse om vad ens barn bör befinna sig och ha full koll. Däremot så är det väl spel och annat som är roligt. Se flesta har nog en telefon om än kanske inte så dyr😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *