C13F129D-D194-436E-92EB-DBF895F3FC21

 

 

 

Smoothie recept på mindre än fem minuter 

Många av oss lever i en stressig vardag. Just därför är det viktigt att fylla på med nyttigheter och boosta ditt immunförsvar.  Det behövs inte vara så komplicerat, sålänge du har råvarorna hemma går det snabbt. Bara du har en mixer så kan du enkelt och smidigt en smoothie på mindre än fem minuter.

Du kan även göra större portioner och spara i kylen till mellanmål, frukost eller att avnjuta före eller efter träning. Om jag gör smoothor till mig själv som mellanmål, så brukar jag även ha i protein. 

Om Ludvig skulle få bestämma så vill han ha smoothie varje morgon till frukost 😍

Smoothie recept, nyttigt mellanmål. 


1 ½ dl vaniljkvarg (utan socker)
1 dl osötad mandelmjölk
½ skopa proteinpulver med smak av jordgubb/hallon (se märke nedan)
2 dl frysta hallon
½ dl blåbär
1 tsk ekologisk kokosolja

  • Blanda allt i en mixer och häll upp i glas. Du kan toppa med valfri topping – jag valde att förstärka kokossmaken med rostade kokosflingor och hallon, men det är bara fantasin som sätter gränserna. Något annat jag kan rekommendera är att toppa med ett blåbärstäcke. 

 

-Smakligt mellanmål!  

 

Kosttillskott och protein.

Påtal om protein. Många frågar mig om kosttillskott. Jag tänker att jag ska göra ett separat inlägg kring detta. Men kortfattat.  Man kan få i sig mycket genom “rätt” mat. Sålänge man har kunskap kring vad man behöver, och hur mycket kosten innehåller.

Men sanningen är att det är ytterst få personer som får i sig tillräckligt. Jag är en av dom som inte på egen hand kan täcka upp, det jag behöver få i mig. Jag äter bla, d-vitamin, magnesium, c-vitamin, omega-3 m.m .

Nu under vinterhalvåret så får jag D-vitamin brist om jag inte fyller på med det tex.  D-vitaminbrist kan leda till trötthet bla. Jag länkar en artikel där du kan läsa mer om just D-vitamin brist om du,  HÄR . 

Här nedan ser du ett komplett paket för dig som kört igång med kostschema eller diet. Jag har precis beställt hem det, för att ge mig en extra skjuts, tillsammans med mitt kostsamma och träningsupplägg. 

 

 

 

i samarbete med Gymmgrossisten så vill jag passa på att tipsa om detta. Samt deras övriga “Winter sale” som pågår just nu.

Läs mer och passa på att beställa det HÄR   . Erbjudanden just nu, 639 :- , istället för ord pris 876:- . Gymgrossisten har just nu flera kampanjer så även D-vitamin och Omega -3 kan du beställa hem till riktigt bra priser nu. Fredag, idag håller jag tummarna för att golvet till nya studion skall komma. Jag längtar tills jag kan köra igång med den. Men, först golv, speglar, frosting och lite målning. Nu ska jag till gymmet. Benpass står på schemat.

För övrigt så kämpar vi på med sockerfritt utmaningen, och håller oss till 1 pw/dagen extra. Visst?

Kram kram

 

 

 

 

 

 

/ My Martens

Kommentarer (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *