Godmorgon från Arlanda!

 

8DB2FDCD-0025-4E62-909C-DD53F246770D

Godmorgon från Arlanda 👋🏻

Klockan ringde ruskigt tidigt…. 03:45. Vi körde 04:00 från Jonas. Sture & Stina låg rätt i till mig och var mer än förvirrade när klockan ringde mitt i natten…  😅

Jonas skjutsade mig, och följde med mig in på Arlanda ☺️🙏🏻

DA47F189-698D-4AC3-988F-64113151839F

Just nu sitter jag i gaten. Över 1 h till boarding. Allt flöt på väldigt smidigt denna morgon. Inga köer, ingen väntetid vid incheckning…….🙏🏻 Jag blev positivt överraskad när jag möttes av RC här på flygplatsen .
Ni som vet att jag bott granne med RC i sigtuna vet att det är mitt absoluta favvo kaffe, och att dom öppnat här på Arlanda är ju toppen! 😍

D07EB621-FD7F-4888-969F-1BA4AD9D0CC5

Så nu har jag gott om tid☺️

Jossan väntar på mig därborta . Vi skulle flugit ihop härifrån, men hon fick ett jobb på Mallis innan, Så vi möts där istället ☺️

Vi ska till La Point och kika på deras nya anläggning…… -Spännande!

553A026F-32BB-4BA5-A8A6-C829DA0CD90A

Sist jag var där, var 2017 tillsamman med Pischa ☺️

( se inlägg från förra resan HÄR ) Så det ska såklart bli extra kul att få se deras nya camp ☺️

Vi hörs sen!

/My Martens

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (22)
 • Nettan

  Vill inte din son med på resan.

 • Nettan

  Aj fan jag läste inte så noga. Trodde hon skulle på semester.

 • Marre

  Du skrev att Jonas tagit hand om katterna när du var på öland, hade han med sig katterna på kryssningen.

 • Marre

  Har blivit en blogg baserat på en massa lögner, och idiotiska undanflykter.. tur det finns andra mer ärliga bloggar att läsa..
  Så Hej å Tack

 • Emma

  Reklam, lögner och Cliffhangers = Denna blogg!

 • Åhhhhhh

  Kan bara hålla med er tjejer här ovanför den här bloggen är något helt för sig själv så många undanflykter hittepå mer reklam och jag vet inte vad för att hålla sig kvar i den här branschen. Nu har det snart gått 1 vecka sedan informationen om ”jag är så lycklig snart kommer 2.0” och ännu har vi inte fått höra vad det handlar om, överraskad? nej inte ett dugg ett av de vanliga upptågen härinne. Sen vill My så klart inte blocka de som har åsikter för då blir det ju alldeles tomt bland kommentarerna ”vännerna” hör ju sällan av sig annars bara när det handlar om att gnälla på de som tycker något.

 • Maria

  När är du på gymmet? Vill boka ett pass med dig!

 • Ingrid

  Men! Varför läser ni Mys blogg om ni tycker den är så himla dålig? Är det någon som tvingar er? Sluta gnäll på allt hela tiden och gör något åt problemet istället, dvs sluta läs den då. Hur svårt är det liksom? Har man inget positivt att säga så kan man lika bra vara tyst. Särskilt på en blogg där ni inte ens känner människan som skriver. Jag tror knappast My kommer anpassa sin blogg efter era gnällkommentarer i vilket fall. Kämpa på mot ”gnällarna” My! ❤️

  • Kina

   Den där meningen varför läser du kommer så ofta och är så tröttsamt att läsa, låt folk tycka vad de vill och kommentera det som står i inlägget istället precis det bloggaren skrev om bara för några inlägg sedan det här ger ingenting.

  • Emma

   Ingrid !
   Om man är offentlig och har en blogg som irriterar folk så får man räkna med lite mothugg. My är falsk och full av motsägelser. Ljuger och kör med Cliffhangers. Hon försöker hänga sig kvar i D- kändisskapet med både livrem och hängslen. Tycker synd om sonen men pappan verkar ju ta ansvar iaf.

  • My

   Visst är det konstigt 😅❤️

   Lixom vara att sluta läsa….. så onödigt 🤗 kram

 • A

  My, har du övervägt att pausa bloggandet? Upplever inget genuint engagemang. Du efterlyser feedback men tar inte till dig, inte ens lite. Inläggen är röriga. Ingen struktur. Ingen återkoppling till alla cliffhangers som läsarna upprepade gånger bett dig sluta med. Smålögner avslöjas titt som tätt. Återkommande inlägg med exakt samma innehåll bortsett från små justeringar för att få din bakgrund att låta ännu värre än förra gången och alla gånger före. Reklam i nästan alla inlägg vilket gör det svårt att följa din vardag eftersom du rör ihop vardag med reklam i samma inlägg. Kanske bättre att du fokuserar på dina andra jobb och lägger ner bloggandet?

  • Linda

   Varför skulle hon göra det? Hon tjänar ju pengar sin blogg. Lägger du ner saker du tjänar pengar på för att andra människor tycker att du gör ett mindre bra jobb? Det är ju inte så att hon skadar folk precis och därmed bör sluta. Så länge folk läser den och pengar trillar in så är det väl ändå dumt att pausa va😂😂

  • My

   Varför?

   Jag tjänar bra med pengar, det år extremt roligt. Majoriteten förutom de 5-10 personerna som förpestar kommentarsfältet är ju fantastiska.

   Övriga lösare dyker upp på mina event, med personliga brev, (mail) delar med sig a sina egna personliga resor som påminner om min egen…. mycket mer genuint än så går det ju knappast att vara 😊 dom andra trollen ska väl knappat få första för övriga 170 000 löste. Förra månaden hade jag 196 000 unika läsare. Ska dessa 5-10 personer ( som dessutom har så många olika Smeknamn att man blir mörkrädd 🤦🏼‍♀️) få förstöra gör övriga?

   Få ta bort ett jobb som jag både brinner för och tjänar pengar på. Så svaret på frågan är alltså nej, det kommer jag naturligtvis inte att göra 🤗

   Inte denna gången heller. Denna frågan kommer varje gång det är ett drev mot mig.

   Koll them with kindness eller tystnad. Ignorera trollen helt enkelt …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *