INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

När man somnad ifrån sin kärlek…

39D796C2-B3F9-4F00-9930-A07A979D39B0

Kom hem till Jonas igår…. Lagade middag. Skulle bara vila ett ögonblick innan vi skulle se på film. Vaknade med katterna, kläderna på kl 05:45 av alarmet 🤣😂

”DEN” känslan när man sonar ifrån kärleken  och myskvällen 🤦🏼‍♀️

-Men mysigt var det! ❤️ 

7A52EDDC-A534-4A26-927C-097C34F0539D

Nu ska jag ha frukostmöte med Frans.

En kollega från Växjö ☺️ Sen kör vi förmiddags möten innan min roadtripp börjar mot Öland❤️

/My Martens

x

108 Komentarer

 1. Har ni annat än möten på jobbet verkar som att många influencers dagar består av sådana är det alltid så mycket som händer hela tiden? jobbar man liksom aldrig med det man har kommit fram till sen?

 2. Har ni annat än möten på jobbet verkar som att många influencers dagar består av sådana är det alltid så mycket som händer hela tiden? jobbar man liksom aldrig med det man har kommit fram till sen?

  • Mycket tjat om detta!
   Läs på, för My skrev uttryckligen att Jonas var inte allergisk utan avskydde katthåret. Och det kan jag förstå fullt ut. Alla gillar inte att ha hår överallt, därför har jag hund som inte fäller.
   Skillnad på allergi och avsky. Avsky kan man jobba med vilket Jonas tydligen gör ?

   • A: My har faktiskt skrivit att Jonas påstår sig vara allergisk mot katterna så det kanske kan vara läge för dig att läsa på… ?
    My: så himla rofylld och fin bild på dig och katterna, Jonas fick ”ge igen” för de ggr du fotat honom när han sover, hihi ?

   • My har faktiskt skrivit vid nåt tillfälle att Jonas tror att han är allergisk mot katterna. Så frågan är relevant tycker jag. Är man allergisk så mår man inget vidare i miljöer där katter finns oavsett långhåriga eller nakenkatter och hur mycket man än städar. Jonas borde gå till vårdcentralen och göra allergitest. Visar det positivt så är det ju bara för My att ta ställning till vad som är viktigast, kärleken eller katterna.

  • Mycket tjat om detta!

   Läs på, för My skrev uttryckligen att Jonas var inte allergisk utan avskydde katthåret. Och det kan jag förstå fullt ut. Alla gillar inte att ha hår överallt, därför har jag hund som inte fäller.

   Skillnad på allergi och avsky. Avsky kan man jobba med vilket Jonas tydligen gör 😀

   • A: My har faktiskt skrivit att Jonas påstår sig vara allergisk mot katterna så det kanske kan vara läge för dig att läsa på… 😉

    My: så himla rofylld och fin bild på dig och katterna, Jonas fick ”ge igen” för de ggr du fotat honom när han sover, hihi 😁

   • My har faktiskt skrivit vid nåt tillfälle att Jonas tror att han är allergisk mot katterna. Så frågan är relevant tycker jag. Är man allergisk så mår man inget vidare i miljöer där katter finns oavsett långhåriga eller nakenkatter och hur mycket man än städar. Jonas borde gå till vårdcentralen och göra allergitest. Visar det positivt så är det ju bara för My att ta ställning till vad som är viktigast, kärleken eller katterna.

  • haha! Nej, den gick innan middagen när jag lagade mat… Dom älskar den ?
   Det är ingenting i mitt blogginlägg som säger att det var lö 06:00! hahaha! Intelligensnivån på dig ”anonym” den slutar aldrig att förvåna… ? Int heller dina tider att sitta och kommentera här inne mellan 01:00-03:30. Det osar TROLL..

  • haha! Nej, den gick innan middagen när jag lagade mat… Dom älskar den 😉

   Det är ingenting i mitt blogginlägg som säger att det var lö 06:00! hahaha! Intelligensnivån på dig ”anonym” den slutar aldrig att förvåna… 😉 Int heller dina tider att sitta och kommentera här inne mellan 01:00-03:30. Det osar TROLL..

  • Undrar samma, vad händer med studion? Jag har hela tiden trott att det kommer ett invigningsevent eller liknande samt att My ska i varje fall nyttja sitt eget gym för egna träningspass…men inte det som det verkar.

   • Varför skulle jag nyttja studion för mina egna träningspass? Det gör jag också. MEN, om jag tränar vid 06:00 innan kontoret tex, då ligger sats några hundra meter från min dörr. Naturligtvis åker jag dit. Ibland på Atum, ibland på utegymmet, ibland i studio =) Det beror ju på hur hel dagens schema ser ut =)
    Jag har ALLTID en gymvääska på kontoret, en i bilen, en hemma, en hos Jonas…, För att alltid vara ”redlo” när tillfället finns ?
    Studion är i full gång =) Och jag behöver ingen storslagen reklam för den, den är nästan fullbokad =) När det kommer event / bootcamp så kommer jag lägga upp dessa.. med då är det först till kvarn som gäller =)

    • Att bjuda dina nära vänner på invigningsfest vore väl en fin gest med tanke på hur mycket du blir bjuden på hemma hos dem. Så tänkte jag när jag förväntade mig en invigning. Trodde att det skulle vara roligare att träna i din helt egna lokal där du lagt ut pengar samt själv valt utrustning, liksom njuta av miljön och att du lyckats genomföra en dröm. Tydligen helt fel tänkt av mig och verkar vara en öm punkt eftersom du besvarar frågor kring detta genom att ironisera. Hade även varit kul att få se slutresultatet med tanke på hur mycket du skrev om lokalen när du höll på att fixa iordning den. Men det verkar inte vara aktuellt. Trist.

  • Skulle också vilja se bilder från studion undrar bara varför du inte visar några nu när den verkar vara klar när du lade ut så många när ni höll på att göra om borde väl vara nu du ska göra reklam kan man tycka. Trodde också du skulle ha en storslagen invigning.
   Varför är det förresten så konstigt stt fråga vad ni gör förutom att gå på möten som någon skrev tidigare så du inte ens orkar svara?

   • Nej, jag orkar inte ens svara. Kommer kolla bort kraftigt med svar på tramsiga kommenterare. Det syns SÅ väl vilka som är genuina, och vilka som inte är det =)
    Dom jag SKREV I TIDIGARE inlägg, så klev jag på LOHILO tjänsten några veckor tidigare än planerat. ( därför jag flög hem tidigare från marbella bla) Just för att hinna lappa över med tidigare marknadschef, så därför bytte jag plats på just det =)
    Sen vet jag inte om jag kommer att ha någon storslagen invigning, det är en studio på 55 kvadrat, det är begränsat antal platser, mina närmaste har varit där och när vi kör bootcamp så är det max 12 deltagare som kan vara med =)
    Studion rullar på bra som den gör. Finn inte utrymme för mer.. Så den behöver ärligt talat ingen reklam =)

  • Vad menar du? Har ju svarat massa gånger =) Den är igång, jag är jätte stolt över den.. =) Vad mer ska jag säga???? =) Vill du träna? Köpa ett pt upplägg? =) Isåfall maila istället…
   Med vänlig hälsning, My

   • Men om man är intresserad av att träna med någon av dina kollegor i studion hur får man tag i den personen? du skrev tidigare att det också fanns andra tränare men kan bara hitta din mailadress (och lär dig att svara ordentligt och professionellt på de frågor du får istället för alla dina suck !!! ???? och gäsp du har ingen aning om vad personen som skriver vill eller är kan vara en väldigt bra presumtiv kun t.ex).

  • Undrar samma, vad händer med studion? Jag har hela tiden trott att det kommer ett invigningsevent eller liknande samt att My ska i varje fall nyttja sitt eget gym för egna träningspass…men inte det som det verkar.

   • Varför skulle jag nyttja studion för mina egna träningspass? Det gör jag också. MEN, om jag tränar vid 06:00 innan kontoret tex, då ligger sats några hundra meter från min dörr. Naturligtvis åker jag dit. Ibland på Atum, ibland på utegymmet, ibland i studio =) Det beror ju på hur hel dagens schema ser ut =)

    Jag har ALLTID en gymvääska på kontoret, en i bilen, en hemma, en hos Jonas…, För att alltid vara ”redlo” när tillfället finns 😉

    Studion är i full gång =) Och jag behöver ingen storslagen reklam för den, den är nästan fullbokad =) När det kommer event / bootcamp så kommer jag lägga upp dessa.. med då är det först till kvarn som gäller =)

    • Att bjuda dina nära vänner på invigningsfest vore väl en fin gest med tanke på hur mycket du blir bjuden på hemma hos dem. Så tänkte jag när jag förväntade mig en invigning. Trodde att det skulle vara roligare att träna i din helt egna lokal där du lagt ut pengar samt själv valt utrustning, liksom njuta av miljön och att du lyckats genomföra en dröm. Tydligen helt fel tänkt av mig och verkar vara en öm punkt eftersom du besvarar frågor kring detta genom att ironisera. Hade även varit kul att få se slutresultatet med tanke på hur mycket du skrev om lokalen när du höll på att fixa iordning den. Men det verkar inte vara aktuellt. Trist.

  • Skulle också vilja se bilder från studion undrar bara varför du inte visar några nu när den verkar vara klar när du lade ut så många när ni höll på att göra om borde väl vara nu du ska göra reklam kan man tycka. Trodde också du skulle ha en storslagen invigning.
   Varför är det förresten så konstigt stt fråga vad ni gör förutom att gå på möten som någon skrev tidigare så du inte ens orkar svara?

   • Nej, jag orkar inte ens svara. Kommer kolla bort kraftigt med svar på tramsiga kommenterare. Det syns SÅ väl vilka som är genuina, och vilka som inte är det =)

    Dom jag SKREV I TIDIGARE inlägg, så klev jag på LOHILO tjänsten några veckor tidigare än planerat. ( därför jag flög hem tidigare från marbella bla) Just för att hinna lappa över med tidigare marknadschef, så därför bytte jag plats på just det =)

    Sen vet jag inte om jag kommer att ha någon storslagen invigning, det är en studio på 55 kvadrat, det är begränsat antal platser, mina närmaste har varit där och när vi kör bootcamp så är det max 12 deltagare som kan vara med =)

    Studion rullar på bra som den gör. Finn inte utrymme för mer.. Så den behöver ärligt talat ingen reklam =)

  • Vad menar du? Har ju svarat massa gånger =) Den är igång, jag är jätte stolt över den.. =) Vad mer ska jag säga???? =) Vill du träna? Köpa ett pt upplägg? =) Isåfall maila istället…

   Med vänlig hälsning, My

   • Men om man är intresserad av att träna med någon av dina kollegor i studion hur får man tag i den personen? du skrev tidigare att det också fanns andra tränare men kan bara hitta din mailadress (och lär dig att svara ordentligt och professionellt på de frågor du får istället för alla dina suck !!! ???? och gäsp du har ingen aning om vad personen som skriver vill eller är kan vara en väldigt bra presumtiv kun t.ex).

  • hahaha! Alltså vissa av er här inne. Så fort ni inte ser en bild här nerifrån, då är jag inte kvar på öland. När jonas in te syns på bilden, då har vi gjort slut. Om studion inte syns, då är den borta, eller som du skriver ”finns inte överhuvudtaget” hahaha! Gäsp!

   • Hej My. Med all respekt. Vill först förtydliga att du är en imponerande tjej. Och du gör ett fantastiskt jobb. Men anledningen att många ifrågasätter tror jag är pga tidigare turer fram och tillbaka. Och vad gäller tex träningsstudio så är det väl inte konstigt att dina läsare vill se resultatet och kanske tom börja träna hos dig. Jag har tex frågat 2 gånger om kontaktuppgifter och länk för jag är intresserad av att börja träna. Tyvärr då utan svar. Det bli liksom lite som du först bjuder in och sen bara stänger dörren. Tror att det är därför du blir ifrågasatt. Bemöt inte dessa frågor med spydigheter som kommentarerna du skrivit i ovanstående inlägg. Det blir liksom konstigare då. Det är ju faktiskt en del av din inkomst. Får om jag ska vara riktigt ärlig så känns det lite olustigt hur du svarar ibland.
    Och som du skriver så här du så fulltecknad och behöver inte göra reklam. Och det är ju fantastiskt. Men även om så är fallet så kan man väl ha den respekten att lägga ut en länk så vi som är/var intresserade får se vad som erbjuds. Du skrev att DU lägger ut när det är event mm. Känns inte riktigt seriöst.
    Men som sagt. Tror att du får vänja dig vid att vissa tvivlar och ifrågasätter pga av tidigare inlägg och förehavanden.
    Ha en fin dag.

  • hahaha! Alltså vissa av er här inne. Så fort ni inte ser en bild här nerifrån, då är jag inte kvar på öland. När jonas in te syns på bilden, då har vi gjort slut. Om studion inte syns, då är den borta, eller som du skriver ”finns inte överhuvudtaget” hahaha! Gäsp!

   • Hej My. Med all respekt. Vill först förtydliga att du är en imponerande tjej. Och du gör ett fantastiskt jobb. Men anledningen att många ifrågasätter tror jag är pga tidigare turer fram och tillbaka. Och vad gäller tex träningsstudio så är det väl inte konstigt att dina läsare vill se resultatet och kanske tom börja träna hos dig. Jag har tex frågat 2 gånger om kontaktuppgifter och länk för jag är intresserad av att börja träna. Tyvärr då utan svar. Det bli liksom lite som du först bjuder in och sen bara stänger dörren. Tror att det är därför du blir ifrågasatt. Bemöt inte dessa frågor med spydigheter som kommentarerna du skrivit i ovanstående inlägg. Det blir liksom konstigare då. Det är ju faktiskt en del av din inkomst. Får om jag ska vara riktigt ärlig så känns det lite olustigt hur du svarar ibland.
    Och som du skriver så här du så fulltecknad och behöver inte göra reklam. Och det är ju fantastiskt. Men även om så är fallet så kan man väl ha den respekten att lägga ut en länk så vi som är/var intresserade får se vad som erbjuds. Du skrev att DU lägger ut när det är event mm. Känns inte riktigt seriöst.
    Men som sagt. Tror att du får vänja dig vid att vissa tvivlar och ifrågasätter pga av tidigare inlägg och förehavanden.
    Ha en fin dag.

 3. Ja håller med Maja. Vill veta mer om studion var den ligger och hur man kan boka tid. Tycker oxå du inte är riktigt trevlig när du skriver att vi skriver tramsiga kommentarer. Vi måste väl My få fråga. Du berättade så i maj om studion sen har de varit tyst om det. Tycker du vi ska skriva söta gulliga kommentarer och inte fråga något. Du skriver ofta i gåtor. Tex jag ska berätta något men inte än sen kan de dröja flera veckor.
  Ha en bra söndag.
  L

 4. Ja håller med Maja. Vill veta mer om studion var den ligger och hur man kan boka tid. Tycker oxå du inte är riktigt trevlig när du skriver att vi skriver tramsiga kommentarer. Vi måste väl My få fråga. Du berättade så i maj om studion sen har de varit tyst om det. Tycker du vi ska skriva söta gulliga kommentarer och inte fråga något. Du skriver ofta i gåtor. Tex jag ska berätta något men inte än sen kan de dröja flera veckor.
  Ha en bra söndag.
  L

 5. Förstår inte heller varför du inte visar bilder från studion när det är så många som vill se och varför gjorde du det innan den var klar? så hade du ju kunnat låta bli det också. Du måste ju förstå att man undrar och sen dina störiga och tonårsaktiga svar (ja ursäkta men det är de) gör det ju bara ännu värre. Du kan ju inte heller bli sur och grinig på de som inte tror att det finns en studio när du bara negligerar frågorna. Sen den här PRIVATA saken du skulle betätta hur många veckor är det sedan du skrev det? Förstår helt ärligt inte varför du håller på på det här viset är det så här du själv vill bli behandlad av andra??

 6. Förstår inte heller varför du inte visar bilder från studion när det är så många som vill se och varför gjorde du det innan den var klar? så hade du ju kunnat låta bli det också. Du måste ju förstå att man undrar och sen dina störiga och tonårsaktiga svar (ja ursäkta men det är de) gör det ju bara ännu värre. Du kan ju inte heller bli sur och grinig på de som inte tror att det finns en studio när du bara negligerar frågorna. Sen den här PRIVATA saken du skulle betätta hur många veckor är det sedan du skrev det? Förstår helt ärligt inte varför du håller på på det här viset är det så här du själv vill bli behandlad av andra??

 7. Studion
  Vi får ställa oss i en kö som inte finns.
  jag har gått utan för studion olika tider ,den va tom och ödslig samtliga gånger samt med en posthög
  innan för dörren

 8. Studion
  Vi får ställa oss i en kö som inte finns.

  jag har gått utan för studion olika tider ,den va tom och ödslig samtliga gånger samt med en posthög
  innan för dörren

 9. Du har helt rätt Mollan. Hon lägger locket på ännu en gång. Och om jag ska vara ärlig så säger det en hel del om My som egenföretagare. På insta skrev hon den 17 juli att tveka inte att ställa frågor om studion. Och så bra gick det. Tyvärr är jag inte förvånad egentligen. Det som förvånar mig är hennes svar. Eller i detta fall uteblivna svar.
  Känns numera att det är så mycket som lovas och sägs att man måste gå tillbaka i bloggen om man antigen missförstått eller glömt. Men vi lär nog bli varse så småningom. Vi får nog välja ett annat alternativ vad gäller gym. ?. Ha en fin kväll Mollan så får vi se vad som händer.?

 10. Någon som bor nära studion kan ni inte gå förbi och kolla om det finns någon. För My vägrar ju berätta för oss. Vi ska hylla henne helatiden och tycka synd om henne men när vi vill veta då är vi idoler som frågar. My svara nu hur går Studion finns den??
  L

 11. Det skulle stå idioter om vi frågar om något. Men när de är synd om henne då ska vi tycka synd om henne om något går bra då ska vi hylla henne. Då blir hon glad. Men att fråga om studion då är de öm punkt tydligen
  L

 12. Du har helt rätt Mollan. Hon lägger locket på ännu en gång. Och om jag ska vara ärlig så säger det en hel del om My som egenföretagare. På insta skrev hon den 17 juli att tveka inte att ställa frågor om studion. Och så bra gick det. Tyvärr är jag inte förvånad egentligen. Det som förvånar mig är hennes svar. Eller i detta fall uteblivna svar.
  Känns numera att det är så mycket som lovas och sägs att man måste gå tillbaka i bloggen om man antigen missförstått eller glömt. Men vi lär nog bli varse så småningom. Vi får nog välja ett annat alternativ vad gäller gym. 🙂. Ha en fin kväll Mollan så får vi se vad som händer.🦋

 13. Någon som bor nära studion kan ni inte gå förbi och kolla om det finns någon. För My vägrar ju berätta för oss. Vi ska hylla henne helatiden och tycka synd om henne men när vi vill veta då är vi idoler som frågar. My svara nu hur går Studion finns den??
  L

 14. Det skulle stå idioter om vi frågar om något. Men när de är synd om henne då ska vi tycka synd om henne om något går bra då ska vi hylla henne. Då blir hon glad. Men att fråga om studion då är de öm punkt tydligen
  L

 15. […] My Martens har skrivit mycket på sina sociala medier om den träningsstudio hon ämnar öppna i Gamla Stan, men än så länge har hon varken berättat om eller visat bilder från den. Hon själv menar på att den är så gott fullbokad och att hon inte behöver marknadsföra den via sina plattformar, men läsarna tror inte riktigt att det stämmer. Istället har det rasat in kommentarer där till och med studions existens ifrågasätts, och Mys svar rätar inte direkt ut frågetecknen om man säger så… […]

 16. […] My Martens har skrivit mycket på sina sociala medier om den träningsstudio hon ämnar öppna i Gamla Stan, men än så länge har hon varken berättat om eller visat bilder från den. Hon själv menar på att den är så gott fullbokad och att hon inte behöver marknadsföra den via sina plattformar, men läsarna tror inte riktigt att det stämmer. Istället har det rasat in kommentarer där till och med studions existens ifrågasätts, och Mys svar rätar inte direkt ut frågetecknen om man säger så… […]

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

femton + sex =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My