När man får oväntat besök…

Reklam för nästa träning/Yoga helg 😍

CBBAD23C-B274-4392-99BB-762A851B502A

Alltså! När man får oväntat besök! 🙏🏻❤️

Underbar Malin från Öland är i huvudstaden.

Min, vän, kollega och hyresvärd. Malin driver och äger ju Kollbergården där vi bor när vi är på Öland, ( och jag har några av mina tträningsevent) Som jag saknat henne!!!

Men imorgon är det dags för Öland igen ☺️ Och hon kommer ner dagen efter, så snattade vi igen !

Nästa yoga/Träningshelg är 5-6 oktober 😍 Denna gångens står min vän och kollega Karin Roseöö för Yogan, och jag för träningen. Malin gör all mat, och tillsamman skapar vi en helg för dig där du ska få en paus ifrån vardagen, alla måsten… och verkligen få skämma bort sig själv med avslappnade yoga, skön träning och njuta av fantastiska Kollbergården på Öland, omgiven av både natur & djur 🙏🏻❤️

Det finns några platser kvar…  Läs mer & boka HÄR ☺️

F1E6630D-B596-4BA1-A883-4F7852707E98

Nu ska jag sova…….

kram & gonatt!

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *