95BF7C2A-78ED-40C0-957F-0DAD43B1BAE8

Klockan ringde 03:35. Jag stutsade ur sängen! För vi skulle vara på Arlanda kl 05:00. Jonas skjutsade mig till flygplatsen.

Vi är äntligen påväg😅

MEN, alltså jag har åkt på århundradets förkylning, halsont och är haft feber.

Febern är borta, ( tack och lov!!!) Men jag är inte pigg! Stackars Jesper har åkt på damma sak!? 🙈

Så idag blir det nog ingen träning, fastän vi checkar in på Mikes gym! Så j*kla typiskt!

Jesper har du kanske sett på mitt instgram? Han är också personlig tränare och kommer att jobba i studion med mig. Förutom det är han fotograf också 😄

2249F853-FB07-4184-B304-D0CFED0E5DA6

Hörrni. Mina kära bloggvänner…. Jag har haft så dåligt samvete för bloggen sista veckorna😩

Dels för att det är sommar och semestertider och jag medvetet varit mindre aktiv☺️

Men också för att det händer så mycket för mig just nu. Studion ska strax öppna, jag har haft Lilleman på heltid och  ekat njuta av det❤️🙏🏻

-bästa känslan NÅGONSIN!

Samtidigt som Jonas och jag åker bergodalbana och kämpar med våran relation. Vi är i det där läget när det är ”allt eller inget. Detta tar ENORMT mycket på energin. Mår inget bra av det alls…. 

Jag klarar inte av varken praktiskt eller känslomässigt att bo på 3 boenden. Att aldrig veta vart jag är, vad som är hemma, eller vart mina grejer är. Antingen får vi lösa det, bo tillsamman och skapa lugn och ro. Eller så får vi gå skilda vägar. Det sistnämnda är såklart inte vad jag vill i hjärtat ❤️

Efter denna resan ska vi ta ett beslut om just det….

19007688-C451-4455-98BB-F76D9D2922A1

Nu ska vi checka in på Mikes Gym. Träning, sol, fotografering, film och skapa material. För som jag nämnt tidigare så kommer jag att strukturera upp bloggen. Jag uppskattar eran feedback kring sen frågan ☺️🙏🏻

Jag har gjort en plan, och kommer ägna veckorna åt att förbereda för det. Något annat kul ät att ni inom ett par veckor kommer att få se min nya sajt. Mer inom kort 😉

Så med andra ord, så är detta anledningen till att jag varit lite ”frånvarande” här inne……  

Jag mår så sjukt mycket bättre fysiskt, mentalt och på jobb-fronten, än på många många år. ( om man bortser från förkylningen 😂) . Kroppen svarar, jag känner mig stark & målmedveten💪🏻 Samtidigt som jag känner mig lugn och balanserad.

Så om min privata relation med Jonas också kan balanseras så är jag på lyckligast i världen faktiskt🙏🏻 Att vi älskar varandra råder det inga tvivel om. Vi gjorde slut och flyttade isär. Men sen insåg vi snabbt att vi inte ville göra slut och har fortsatt att ”kämpa”. Alla har sina baggage. Vi har lite tuffare omständigheter med pendling och annat. Men vi berömde oss för att försöka. Jag tror att allting går om man vill…… Så nu är det dags för oss att bestämma oss på riktigt, och sedan köra på det . Så som jag skrev ovan… Allt eller inget är där vi står just nu❤️Men vi får se…. 

Jag har en spännande helst framför mig. Många saker som jag ska dela med mig av. Jag hoppas ni kan ha lite överseende med min tillfälliga frånvaro just nu. Inom kort när jag berättar vad jag jobbat med sista månandena så kommer du att förstå 😉

BD808213-0BD1-4D37-B234-CA61EF957504

Nu ska vi strax lyfta, Så vi hörs från Marbella!

Stor kram

/ My Martens

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (62)
 • Åza Brennander

  Älskade vän, hur sjukt är fet inte att jag åkte hem IGÅR!? Nå väl vi får boka in en dejt hemma snart. Saknar dig massor!❤

 • Åza Brennander

  Älskade vän, hur sjukt är fet inte att jag åkte hem IGÅR!? Nå väl vi får boka in en dejt hemma snart. Saknar dig massor!❤

 • Linda

  Ni har ju inte varit tillsammans så länge. Om det inte fungerar redan nu-är det verkligen värt att kämpa?

 • Margareta

  Önskar er all lycka och hoppas ni löser det?
  Man måste ge o ta o mötas på halva vägen.

 • Linda

  Ni har ju inte varit tillsammans så länge. Om det inte fungerar redan nu-är det verkligen värt att kämpa?

 • St

  Du har alltid så mycket omkring dig och DET tror jag du klarar.
  Om ni älskar varann du och Jonas så tror jag ( märk väl TROR) att ni skulle ha ett boende tillsammans där ni båda finge nog med utrymme. Plats för gossen ( och ev kommande barn)
  Sen att du är på Öland det får ni ta. Jonas kan ju följa med när det passar.
  OM det är så att ni längtar efter varann när ni är ifrån varann och att tanken på att bryta upp gör ont. Då tycker jag nog ni ska fortsätta tillsammans.
  Men det där är upp till er att lösa och jag hoppas ni kommer fram till nåt som passar er.
  Mycket att tänka på, men var rädd om dig och ta det lugnt.
  Kram

 • Margareta

  Önskar er all lycka och hoppas ni löser det💕
  Man måste ge o ta o mötas på halva vägen.

 • Mollan

  Det där med cliffhangers var det många som tyckte skulle tas bort när du har frågat om feedback men det är svårt kan jag förstå.
  Din och Jonas relation låter jobbig efter så pass kort tid ändå, önskar er trots detta lycka till.

 • St

  Du har alltid så mycket omkring dig och DET tror jag du klarar.
  Om ni älskar varann du och Jonas så tror jag ( märk väl TROR) att ni skulle ha ett boende tillsammans där ni båda finge nog med utrymme. Plats för gossen ( och ev kommande barn)
  Sen att du är på Öland det får ni ta. Jonas kan ju följa med när det passar.
  OM det är så att ni längtar efter varann när ni är ifrån varann och att tanken på att bryta upp gör ont. Då tycker jag nog ni ska fortsätta tillsammans.
  Men det där är upp till er att lösa och jag hoppas ni kommer fram till nåt som passar er.
  Mycket att tänka på, men var rädd om dig och ta det lugnt.
  Kram

 • GC

  Välj inte bort Jonas för du inte har tid med han. Kärlekar växer inte på träd. Bloggen är ditt jobb och din nya studio likaså. Sköt det och Jonas och Ludvig. Vänner och träffar, jippon får du strunta i. Lycka till, hoppas du väljer rätt.

 • Lene

  Jag är av den uppfattningen att man i ett förhållande inte ska behövs kämpa, försöka, jämka od.
  I ett bra förhållande flyter det bara på! Manpassar ihop, drar Åt samma mål och drömmar. Har både gemensamma intressen och egna likaså vänner. Man delar på hushållsupogifter och tjafsar inte om pengar, egentid och städning.
  Man är bästa vänner och äskande ?
  Lycka till och ha det härligt i SpAnien!

 • Mollan

  Det där med cliffhangers var det många som tyckte skulle tas bort när du har frågat om feedback men det är svårt kan jag förstå.
  Din och Jonas relation låter jobbig efter så pass kort tid ändå, önskar er trots detta lycka till.

 • STE

  Önskar att det blir ni två, ni är gulliga tillsammans MEN.. jag tror ni kommer gå åt var sitt håll. Du har ju redan flyttat till eget och har en ny karriär som du brinner för. Jag ser inte dig att du vill något annat just nu. Du är stark, du är van att klara dig själv med Lilleman och du har vänner. Du har redan på så kort tid i erat förhållande irriterat dig på Jonas vad man förstår av det du skrivit. Det känns som att ni inte riktigt är på samma ställe i livet eller så är det så att ni båda levt för länge som singlar så ni har svårt att få till balansen i ett familjeliv. Men som sagt jag hoppas ni finner varann för ni är två fantastiska människor.

  • My

   Ny karriär? Samma som när jag träffade Jonas. De månaderna som jag började mäklarutbildningen körde jag träningen parallellt. När jag träffade Jonas jobbade jag som PT/coach och med blogg. Samma som nu ☺️
   Han stöttar mig i mitt jobb, och jag honom i hans… men det är svårt ändå.. ☺️ Tack för
   Omtanken ??

 • GC

  Välj inte bort Jonas för du inte har tid med han. Kärlekar växer inte på träd. Bloggen är ditt jobb och din nya studio likaså. Sköt det och Jonas och Ludvig. Vänner och träffar, jippon får du strunta i. Lycka till, hoppas du väljer rätt.

 • Lene

  Jag är av den uppfattningen att man i ett förhållande inte ska behövs kämpa, försöka, jämka od.

  I ett bra förhållande flyter det bara på! Manpassar ihop, drar Åt samma mål och drömmar. Har både gemensamma intressen och egna likaså vänner. Man delar på hushållsupogifter och tjafsar inte om pengar, egentid och städning.

  Man är bästa vänner och äskande 😍

  Lycka till och ha det härligt i SpAnien!

 • Julia

  Du är så modig som delar med mig.

 • STE

  Önskar att det blir ni två, ni är gulliga tillsammans MEN.. jag tror ni kommer gå åt var sitt håll. Du har ju redan flyttat till eget och har en ny karriär som du brinner för. Jag ser inte dig att du vill något annat just nu. Du är stark, du är van att klara dig själv med Lilleman och du har vänner. Du har redan på så kort tid i erat förhållande irriterat dig på Jonas vad man förstår av det du skrivit. Det känns som att ni inte riktigt är på samma ställe i livet eller så är det så att ni båda levt för länge som singlar så ni har svårt att få till balansen i ett familjeliv. Men som sagt jag hoppas ni finner varann för ni är två fantastiska människor.

  • My

   Ny karriär? Samma som när jag träffade Jonas. De månaderna som jag började mäklarutbildningen körde jag träningen parallellt. När jag träffade Jonas jobbade jag som PT/coach och med blogg. Samma som nu ☺️

   Han stöttar mig i mitt jobb, och jag honom i hans… men det är svårt ändå.. ☺️ Tack för
   Omtanken 🙏🏻

 • Pretty Home Blog - INREDNINGS- & LIVSSTILSBLOGG

  Spännande med din fina nya studio.
  Jag hoppas verkligen att du och Jonas får i hop det och att ni löser problemen. Ni är vackra ihop och ni ser ut att höra ihop!
  Ta det lungt med din förkylning! Vi som följer dig finns här, så enkelt ger vi inte upp! ?
  Ha en fin kväll
  //Berith

 • Julia

  Du är så modig som delar med mig.

 • Pretty Home Blog - INREDNINGS- & LIVSSTILSBLOGG

  Spännande med din fina nya studio.
  Jag hoppas verkligen att du och Jonas får i hop det och att ni löser problemen. Ni är vackra ihop och ni ser ut att höra ihop!
  Ta det lungt med din förkylning! Vi som följer dig finns här, så enkelt ger vi inte upp! 🙂
  Ha en fin kväll
  //Berith

 • Lotta

  Ett förhållande ”för att man är vackra ihop” patetiskt, det måste mer därtill för att få till ett väl fungerande samliv.

 • Lotta

  Ett förhållande ”för att man är vackra ihop” patetiskt, det måste mer därtill för att få till ett väl fungerande samliv.

 • Klara

  Ordet ”vacker” kan innehålla så mycket mer än ett utseende. Men när just ovan skriver det så är de kanske så som du säger pga att människan inte känner paret my och Jonas och då utgår ifrån just vackra utseenden:/

 • Klara

  Ordet ”vacker” kan innehålla så mycket mer än ett utseende. Men när just ovan skriver det så är de kanske så som du säger pga att människan inte känner paret my och Jonas och då utgår ifrån just vackra utseenden:/

 • Lotta

  Svårt att klara ett förhållande när båda parter reser och far hela tiden. Det sliter.

 • Sara

  Skickar en stärkande kram till dig fina My. Allt löser sig ska du se.??Ha en härlig tid på Marbella. Ser härligt ut. Kram Sara ?

 • Lotta

  Svårt att klara ett förhållande när båda parter reser och far hela tiden. Det sliter.

 • STE

  Du skriver att Jonas inte är redo för ett större boende, ja då har du ju redan svaret. Han har haft 2 år på sig att vänja sig vid en familj. Då förstår jag varför du flyttade ifrån han och hämtade tillbaka dina katter. Det skulle jag också göra.

 • Sara

  Skickar en stärkande kram till dig fina My. Allt löser sig ska du se.😘🙏Ha en härlig tid på Marbella. Ser härligt ut. Kram Sara 💕

 • STE

  Du skriver att Jonas inte är redo för ett större boende, ja då har du ju redan svaret. Han har haft 2 år på sig att vänja sig vid en familj. Då förstår jag varför du flyttade ifrån han och hämtade tillbaka dina katter. Det skulle jag också göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.