I samarbete med Wilma & Lousie 🌟

D930E7D2-B176-4FD4-95D0-5EC2881CD9FD

Heeek finingar 💕

Hos Wilma & Louise hittar du exklusiva inredningsprodukter av hög kvalitet🙌🏻

Du kan välja mellan lyxiga frottéhanddukar, yoga/tränings-mattor, kapokdynor, bomullsfiltar och kuddar.

Wilma & Louise är mina absoluta favoriter som jag hittade precis innan sommaren och nu använder flitigt i både jobb och privat😍

Du ser yoga mattorna i min Studio som jag snart öppnar och på mina svenska bootcamps.  

Du ser även yoga mattan hemma hos mig som alltid ligger framme och är reda att ge mig en avkopplande stund med meditation eller en utmanade stund för rörligheten beroende på vad jag är på för humör.  ( Kombon är dock bäst! ) Eftersom att mattan är så galet snygg som den är så är det nice att ha den framme hela tiden…. Vilket också gör att jag använder den oftare =)

Wilma & Louise har hållbarhet i fokus. Det grymmaste med yoga mattorna är att dom är tvättbara! -HUR bra är inte det?

Det är Fri frakt över 500kr, Snabba leveranser och jag mina kära vänner har ordnat ett grymt nyhetserbjudande där du nu får 20% på HELA sortimentet!

Använd koden martens20 så dras det av vid beställningen ☺️❤️🌟👌🏻

DSC08616

Ni som hängt me mig här inne länge ni vet ett ar saker…. Bla att jag ÄLSKAR djur print!

Så gissa om jag blev lycklig när jag av en slump sprang in i Wilma & Lousie! Det är ett relativt nystartat företag, svenskdesign med en riktigt inspirerande kvinna som ensam driver Wilma & Lousie. Läs gärna mer “OM” hur Wilma och Louise kom till på deras hemsida 👈🏻

Jag själv sprang ju som sagt in i henne av en slump. Jag fick syn på deras tränings/Yoga mattor från långt håll genom mässhallen och skyndade mig dit. När jag väl kom fram så fick jag även syn på deras handdukar, -alltså WOW😍

Mattorna & Handdukarna finns i flera olika print/färger. Safari, Zebra, Leo osv. I olika härliga färger, beige, grå och min favvo, Korall 😄

Men det stannar inte där, för det visade sig att hon även hade filta, prydnadskuddar och båtkuddar ( som såklart även funkar på balkongmöblerna)  i samma grymma kvalitet och olika safari-print!

14B71D8D-C030-447C-8A80-B7AB36738795

Jag har ordnat så att ni får 20% på HELA sortimentet hos Wilma & Louise, använd koden martens20 så dras det av på hela ordern!

in och shoppa och Se hela sortimentets HÄR 👈🏻

DSC08639

Filten jag har på mig i soffan är helt GALET mjuk och skön! Kvaliten på denna filten är outstanding! Samma sak med handskarna, prydnadskuddarna och mattorna. Den röda tråden är att dom inte tullar på just kvaliten !

0040 0040 Filt 0328 Kudde-0396 0049 0033

Alla borde investera i sig själv genom att ge sig själv en stund av meditation varje dag🙏🏻

Det blir sååå mycket roligare med en design yogamatta som denna 😍

Skansen-1440 Skansen-2711

Som sagt…. Erbjudandet gäller nu och npgra dagar framåt 😄 Passa på att skämma bort sig själv eller någon du tycker om ☺️

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (5)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *