Separationsångest…

 

D5E2EEA5-14FC-4401-9D98-6640BA8D6651

Ja….. efter att varit med Lilleman dygnet runt sedan strax innan skolavslutningen, så var det dags att skifta igen….. Alltså OM jag kunnat stanna tiden hade jag gjort det direkt! Jag har mått så Oförskämt bra av att ha honom hela tiden 🙏🏻

Alltså älskade unge❤️❤️❤️ Vill aldrig vara utan dig!!!

MEN, Vilken sommar vi haft🙏🏻

-Älskar dig till månen och tillbaka!

Blödig som den mamman jag är så grinade jag när vi sa hejdå på Arlanda💔✈️ (Och flera timmar efter 🙈) Separationsångesten är brutal! Det skär i hjärtat!

Därför slår hjärta dubbelvolter när bonusmamman skickar härliga bilder från Teneriffa, som visar hur bra dom har det 🙏🏻 

J*vlar vad trött jag är på att vara ”varannan vecka förälder” . Vem vill lämna ifrån sig sina avkommor? 🤷🏼‍♀️

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (29)
 • Lene

  Jag förstår dig!

  Säger till min man att skiljer vi oss måste vi bo ihop alla fyra ändå för jag kan inte vara uran barnen😂😂😂

 • Lene

  Ps har jag drömt att du skadat och sytt din arm och skulle till Marbella?

  Eller har jag blandat ihop olika instastories?

 • Ann-Sofie

  Hej My.
  Härligt att ni haft en fin sommar!
  Förstår att efter härliga veckor så känns det tufft att lämna. Kan ändå inte låta bli att känna att det är ju ditt val!
  Jag menar att vara mamma innebär ju så mycket annat än bus o lek. Att vara med i vardagen med läxor o kompisar. Skjutsa till fotbollsträningen o stå i regnet o kolla deras matcher. Äta kvällsmat ihop o diskutera dagen som gått.

  Det du gör just nu med egen studio o träningsresa måste ju funka även på närmre håll.
  Men det känns som om du faktiskt väljer det livet i Stockholm ! Det blir lite svårt att tycka synd om dig i detta läget. Tycker mer att det är synd om framtida My som upptäcker hur mycket hon missat!

  Bara en liten tanke. Lycka till iallafall med vad du tar dig för
  / AnnS

  • Lollo

   Det var ju ett märkligt resonemang? Jag bor hela tiden jätte nära mina barn men det spelar ju ingen roll- för varannan vecka kan man ju ändå inte träffa dem. Om man nu inte är BFF med pappan men det är väl få som är efter en separation !

   • Ann-Sofie

    Klart man kan. Bor man nära varandra kan man väl ses varje dag om man vill. Jag har åxå varannan vecka men min dörr står alltid öppen för mina barn. Man behöver absolut inte vara bff med pappan. Bara man båda ser till barnens bästa o lämnar gammal skit bakom sig. Funkar kanon

    • Lollo

     Då hade mitt ex blivit vansinnig och vrålat lägg dig inte i min vecka om jag försökt ” hjälpa till ” med sånt. Även om barnen vet att de alltid är välkomna så får de inte för honom hans vecka är HANS. Så du har väl tur med ditt ex… grattis

   • Ann-Sofie

    Bara för att vi föräldrar beslutat att skilja sig så innebär ju inte det att jag bara är mamma när det är min vecka. Läxor fotbollsträningar o annat hjälper man väl barnen med ändå

    • Lollo

     Om exet uppskattar hjälpen är det Ju toppen men man har ingen rätt till någonting alls på den andres vecka vet jag efter många samarbetssamtal på soc. Hur gärna man än skulle vilja träffas , skjutsa osv har man INGEN rätt till det på den Andres vecka, det har iaf 3 olika personer på vårt soc kontor sagt. Man har rött att styra ALLT på sin vecka.

     • Annsofie

      Du verkar ju så otroligt blåst så orkar inte ens försöka förklara för dig. Tråkigt att ni måste ta hjälp av soc för att lösa era barnveckor !

    • MulleBulle

     AnnSofie du ska vara glad att det funkar för dig o ditt ex. Det är så det borde vara.
     Men när ett ex blir en fullkomlig idiot efter separation/skilsmässa så är det fan inte lätt. Ja det drabbar barnen 🙁 Och ibland måste soc samtal till för att iaf få till ett umgänge.
     Så lägg ner o sluta hacka på nån som faktiskt inte har sån tur som du.

     (Vet vad jag pratar om då mitt ex är en fullkomlig idiot. Barnen nu vuxna o har velat att bli adopterade av den man jag lever med nu (sen 20 år tillbaka)

  • Ullis

   Otroligt dömade är du i din kommentar Ann sofie. Om My hade ett val hade hon nog valt att träffa Ludvig mer. Men livet ser olika ut för oss alla. Har själv mina barn på halvtid och det innebär att man kan skypa och ringa men inte ses varannan vecka. Alla har vi våra orsaker varför och vi ska sluta lägga skuld på MY. Hon gör så gott hon kan och hon gynnas knappast i sin separationsångest av dömanden från andra.

 • Lollo

  Den bonusmamman såg jag i kassan på deras restaurang i somras. Det utseendet hade man ju gärna haft. Så otroligt söt, snygg eller vacker eller vilket ord man nu använder. Alla i sällskapet reagerade på utseendet iaf…

  • Malm

   Lollo den bonusmamman är en helt vanlig alldaglig tjej men hoppas hon är bra med alla barnen…du vill bara såra My men tror nog My lämnat det där sveket bakom sig för längesen.
   Du verkar bara elak och det är ingen bra egenskap, usch!

   • Lollo

    Absolut inte. Hade jag velat My illa hade jag inte lagt någon tid på att följa hennes blogg. Som sagt -My är oxå superfin på varenda bild jag sett, men aldrig sett henne irl. Detta var inte menat som någon jämförelse som alla verkar ta det som. Ber dig My om ursäkt om du oxå tar det så. Jag har aldrig sett det så- mina kids min släkt å alla runt omkring lovordar deras bonusmamma på alla sött och vis men jag har aldrig ens tänkt tanken att det skulle innebära en jämförelse gentemot mig – jag tänker att vi kan va lika bra!!!

  • Ann-Sofie

   Vilken otroligt korkad kommentar. Bara för att vara elak. Fy och usch 🙈

 • Lena

  Lollo, hur tänkte du nu?

 • Charlotte

  Bra skrivit ullis! Ett vettigt och bra resonemang👍

 • St

  En del av er skriver som om ni befinner er i sandlådan.
  Även om My skulle bo i närheten av sin son så har de ju upplägget varannan vecka.
  Självklart kan man hjälpa varann även under den andres veckor. Om de personen ber om hjälp, inte annars tycker jag.
  Sen när barnen blir äldre blir det nog så att de själva kanske blir mer på ett ställe än det andra. Det vet man inte och det ska man heller inte försöka ändra. Det betyder inte att den andre föräldern är mindre älskad utan barnets egna intressen, vänner osv kommer att styra. DÅ om nånsin kan barnet bli att må dåligt om den förälder som skulle haft barnet skulle säga att ”nej, den här veckan är min vecka”.
  DÅ får man som förälder tänka till, speciellt om man bor långt från varann.
  Bor man nära är det ju lättare att lösa men oavsett så är det barnens bästa man ska ha för ögonen, barn har man på livstid och de kan inte hjälpa föräldrarna delar på sig. My och hennes ex har ordnat det med varannan vecka och det funkar så då är det väl jättebra.?
  Sen att ta upp hans bonusmamma utseende har väl inte med nåt eller nån att göra.
  Så galet.

  • Annsofie

   Håller med i allt utom en sak! Du skriver ” hjälpa den andra föräldern” Det handlar inte om att hjälpa den andra vuxna. Det handlar om att finnas där för barnen när dom behöver. Jag har åxå varannan vecks liv. Det innebär ju inte att jag bara är mamma DÅ. Har mina barn match på pappas vecka så finns jag ju där ändå.
   My har inte varannan vecka. Det funkar ju givetvis inte med skolan. Alla gör ju givetvis som de vill. Det jsg skrev att hon har gjort det valet . För hur man än ser det så är det ett val oavsett .
   Helt idiotiskt att dra upp bonusmamma. Ren o skär elakhet !
   Ha en trevlig dag !

   • St

    Måste förtydliga mig lite. OM den andre föräldern ber om hjälp så ställer man upp. Självklart går man på matcher träningar osv även om det är den andre förälderns vecka.
    Självklart ska barnets bästa ses till.
    Men det kan ju finnas de som ”tränger” sig på i den andre förälderns vecka. Det ska och bör man inte.
    Det sunda förnuftet bör råda.

   • Lollo

    Känns som att oddsen att få vara en stor del av sina barns liv även under pappans vecka är betydligt högre om han inte har en ny fru. Men när han har det, har man inte så mycket annat val än att respektera att han vill att det är han och hans nya som sköter hans vecka utan någon typ av inblandning av en exfru. Sen kan man ju givetvis alltid gå på offentliga saker även på pappans vecka typ skolavslutningar och matcher.

    • Lollo

     OCH sen får man njuta ohämmat av dem när det är ens egen vecka <3 och boka in allt annat man behöver få gjort på pappans vecka så man kan vara så närvarande det bara går på SIN vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *