Inlägget innehåller reklamlänk 💫

0501F698-3808-4D90-8D1B-ADFEAAE0F3A2

Borta bra men hemma bäst 🙏🏻❤️

Jag har lyckats ta mig hela vägen från Öland och upp till huvudstaden. Idag var det riktigt kämpigt, men det gick.

Jag fick en mega-kram av Ludvig när vi sa hejdå i skolan. Han sa ”Mamma, var försiktig nu” han menade när jag körde….. Hans ord gjorde mig så varm☺️

Sagt och gjort, jag stannade några gånger. Pausade och körde lugnt. Nu har jag kommit hem. Hem till mig, till min egen bostad. Som jag skrev påväg till Öland, så har jag flyttat ifrån Jonas.

Här hemma är det kaos 🙈 flyttade in precis innan jag åkte till Kroatien.  Sen har jag inte hunnit gå riktigt ordning ännu…..

Men en liten smyg-titt ska du få….

CCEFC480-04A9-410E-8004-B92E593FE4DE

-Ser ni? Öppen spis! SÅ mysigt! Jag har inte tänt den ännu. Men ska göra det någon kväll med vänner på besök ☺️ Jag stormtrivs i lägenheten, men har inte fattat att jag bor här, jag ska bara komma iordning också ☺️

Jag har beställa en ny säng. För den nya sängen vi precis fick hem till Jonas fick stanna kvar där… Så nu sover jag på en tillfällig madrass (längst ner till höger) och inom några veckor kommet matbord och säng 😅

Allt känns lite provisoriskt, men ändå helt okay. Jag behöver nog bara landa lite i situationen och ”boa” in mig…. Jag längtar efter att hämta hem katterna, men det ska vi göra tillsamman. Jag, Jonas och Lilleman. Längtar också efter att gå visa Lilleman lägenheten☺️

Men nu. Nu struntar jag i alla måsten och bäddar ner mig i soffan…. Fortsätta knapra smärtstillande och antibiotika. Jag ber till högre makter att inflammationen lagt sig så pass mycket att man kan dra ut tand h*lvetet imorgon😩

Ni som känner mig, ni vet att jag har tandläkarskräck. Så när tom jag säger så….. Då har jag olidligt ont😷

inatt grät jag när jag trots smärtstillande kunde jag ändå inte sova… För att det gjorde så förbaskat ont! Så jag håller tummarna för en bättre natt 🙏🏻

Men, kära du… innan jag loggar ut så vill jag passa på att lyfta min bästis Super Hair! Bobbys Superhair har hjälpt mig och mååååånga fler att få ordning på sitt hår. Det är inte magi. Det är hårnäring, som boostar ditt egna hår och får fart på tillväxt och kvalitet! Det går inte snabbt.

Man behöver ge det tid…. MEN, du märket resultat redan efter ca 8 veckor, och det är SÅ värt det! Spana in mina före/efter bilder … 

B678E89F-0578-4ADA-9877-352DB394A947A6EB1FA1-1C8D-4C74-9B41-783EB1710F35

Som du ser👆🏻 Såååå värt det! En investering i ditt våra om du aldrig kommer ångra🙏🏻 Men, slarva inte. Jag äter dubbel dos i perioder och äter kapslarnas dagligen!😍🙌🏻✨

Hårnäring behövs oftast efter graviditet, stress, eller hektiska perioder där vi tappar vårat hår….. Vill du boosta ditt hår, använd koden my20 så får du 20%,

ELLER… så beställer du 3 men betalar för 2, med koden my3fr2 istället  😍 

läs mer och beställ HÄR

3BE2B33A-CBCF-46A0-88A6-BBF2324796BB

Samma kod gäller även på Beautyslim👆🏻 Äter även denna dagligen. Jag äter Beautyslim i kombination med mitt kostschema. Det håller sötsuget borta och ger mig mer kraft och ork! Bästa för just sötsuget 😅🙈🙌🏻

Men nu…. nu ska jag kurera mig igen!

-Vi hörs senare!

Kram kram

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (59)
 • Lotta

  Så mysigt det ser ut My!!
  Det går fort att dra ut tanden, det gäller att ta det lugnt efter bara och inte pilla med tungan i gropen.
  Hoppas det går bra!
  Kram

 • Sarah

  Åh stackars dig. Tandvärk är nog den värsta smärtan jag haft (och då har jag ändå fött två barn)……man blir galen!
  Hoppas du får bra hjälp imorgon och att smärtan ger sig. Fin lägenhet! Nyfiken fråga, hur fick du tag på den så snabbt?
  Krya på dig!

  • My

   Tack snälla du 🙏🏻☺️ Detta var inte ett snabbt beslut….. jag har dessutom bott här ett tag. Plus att det har tagit lång tid innan…

 • Stina

  Vilken fin lägenhet! Det glädjer mig att du ska hämta hem Stina och Sture igen 🙂

 • Mollan

  Vilken tur att du lyckats hitta en lgh som är då fin, så fort hur fann du den här? har vänner som inte fått tag på något trots att de letat länge.

 • STE

  Det kommer bli så bra, nu jäklar kommer det hända roliga saker på bloggen att se igen mot och jag tycker det är fantastiskt att Jonas hänger med lite då då i svängarna ❤

 • Monica

  Åh, kakelugn! Så fin lägenhet. Hoppas att det inte är så att ” någon ” lyckats förstöra för dig och Jonas… du skrev om det i bloggen när ni planerade för giftemål…Krya på dig! 🌸

 • M Jonsson

  Wow så mysig lägenhet. Lycka till imorgon.

 • St

  Lägenheten blir nog bra, men nog har du / ni varit överens om detta en längre tid, för SÅ fort går det väl inte med att bestämma sig för flytt, hitta ett boende och sen flytta,
  Hursomhelst, jag skulle vilja komma med ett gott råd (du får ta det som du vill)
  Kan inte dina katter få stanna där de är? Får de gå ute där?
  Katter är jättekänsliga för förändringar, kan räcka med att man flyttar en stol så blir de helt förvirrade.
  Jag förstår om du vill ha dem men vilket är bäst för djuren?
  Om du ska hålla på med resor och helgevent behöver du ju ändå nån som ser till dem. Ska de åka med dig fram och tillbaka till Öland också?
  Ja, lite funderingar blev det. Inte illa tänkt från min sida. Tänker på djurens bästa nu.
  Men du ordnar det säkert till det bästa.
  Hoppas de är kastrerade så de inte kissar ner nya lägenheten för dig.
  Lycka till.

  • My

   Mina missar ska komma HEM. Till mig. Dom är vana vid att åka bil, dom har redan flyttat 4 flera gånger och det bekommer dom inte (tack och lov) Uppfödaren-sigtuna. Sigtuna-öland. Öland-öland, öland-Jonas. Jonas-Jonas föräldrar. Nu hem ❤️ Sålänge dom har varandra, sitt träd, sin korg och en filt… dom är och förblir inne katter. Denna rasen är en innekatt…. så nej, dom går inte ut. Dom skulle bli påkörda eller uppätna av räven direkt. Dom har inte samma reaktionsförmåga som en kattras som är utomhus katter (bondkatt, skogskatt, m.m) dom är ju inte heller vana… hade man vant dom från början… så kanSke. Men nu vore det självmordsuppdrag att släppa ut dom… Dom ska få komma hem helt enkelt ❤️ Tack för omtanken 🙏🏻

   • biggan

    Förstår precis hur du tänker med kissarna, det är ju din familj 💕Lycka till!

   • St

    Vet du vad det bästa med dig är My. Jo, att du ärligt, rakt och nu även trevligt, svarar på kommentarer. Till skillnad mot andra som låser sina kommentarsfält så fort de får en fråga eller om nån ifrågasätter det minsta.
    Detta har du all heder av.
    Jag skriver kanske lite ”grinigt” ibland men jag är en gammal tant med massor av erfarenheter i bagaget så därav mina kommentarer, tankar och råd. Jag menar aldrig nåt illa även om det man skriver ibland ser ”hårt” ut.
    Jag önskar dig och dina katter det bästa.
    Självklart ska du ta hem dem om det är så du känner. Det är ditt liv, dina val.
    Jag gillar din blogg, det vet du, även om jag inte alltid hållet med i allt.
    Fortsätt som nu, det uppskattas. Framförallt att du inte framställer livet som ett rosafärgat moln där allt bara är toppen och alla måste tycka lika.
    Kramar

 • Christina

  Vilken ljus och fin lägenhet. Ser trivsam ut. Hoppas att ni kan finna lugn och ro där.

 • Anette

  Oj vilken underbar lägenhet! Trodde inte ens att man kunde få tag på en sådan i Stockholm utan att köa i typ 25 år! Lycka till!

 • GC

  Jättefin lägenhet. Så roligt att få se en liten glimt av den. Hoppas du finner ro och lycka i den. Du fixar det mesta och nu har du fått en lägenhet i Stockholm som är så svårt. Bra jobbat. Kram.

  • My

   Tack snälla du 🙏🏻☺️ Ni ska få se mer av den.. när jag kommit iordning 😅 jag säger som Pippi Långstrump ” det har jag aldrig prövat, det går nog” den försöker jag ☺️

 • Böckling

  En fin lägenhet verkligen, men måste rikta kritik mot att du har en skinnflådd zebra som matta. Zebran har med all säkerhet fått lida svårt och det finns ju faktiskt mattor som inte tidigare varit hud åt ett djur. Syntetiska mattor. Djur är levande varelser och inte inredning.

  • Magdi

   Tror du inte behöver oroa dig för mattan, den är inte äkta förstår du väl?!!
   Det är himla snyggt att ha zebramönster i inredning & även leomönster som dessutom är mode nu så även på kläder. Att döda djur & använda äkta päls mm är däremot galet & inte okej 2019. Det tror jag My är mycket medveten om att inte ha äkta djurskinn som matta .

   • My

    Ja….. betalade Svindyra pengar för den där mattan som är allt annat än ett dött djur 😅 Tack för att du poängterade det 🙏🏻😅

  • My

   Herregud! Jag har inte en död zebra under mitt bord…… 😅🙈 inga flådda djur hemma hos mig. Jag marknadsför ju veganska produkter, använder alltid #fakefur kläder och stöttar diverse djurorganisationer… m.m

 • Magdi

  Alltså wow vilken fin lgh My! Här kommer du trivas som fisken i vattnet.
  Du har väldigt god smak, ser hemtrevligt ut med ljusa fina färger.
  Jag unnar dig all lycka på din väg & resa i ditt liv. Du bara du vet vad du vill känner & hur du bestämmer dig för att leva.
  Du & Jonas passar väldigt bra ihop , men ni kanske inte kan bo ihop. Ibland är det bara så.. Tror allt ordnar sig till det bästa för er. Ni är så fina mot varandra.
  Vi som läser din blogg ser bara en liten del av ditt liv. Vi kan omöjligt veta hur mycket du har kämpat . Jag ser en fighter i dig som rest dig upp efter konkurs , utmattning depression flängande hit & dit med ett stort hjärta för ditt barn, att han alltid har det bra även om du får ta ” smällen” det My har du lyckats med. Glöm aldrig bort att du är värdefull & en grym mamma.
  Strunta i alla missunnsamma pekpinnar som vissa troll vill att du ska ta åt dig av.
  Lyssna på oss som ger dig positiv feedback !
  Lycka till med nya lgh , ditt nya gym & kärleken !

  • My

   Men TACK🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭 Blir rörd till tårar av din fina kommentar… Just ikväll behövde jag den extra mycket i mitt ynkliga läge med tandvärk 😷 men på riktigt, TACK❤️🙏🏻

  • Bobby Oduncu

   Till Magdi för din fina kommentar 🌹🌹🌹

 • Hondjuret

  Stort grattis till nya lägenheten och att bli särbo. Garanterat inget lätt beslut men hur det än går har du följt ditt hjärta och det måste ju vara det viktigaste. Man måste “tyvärr” se efter sig själv först. Annars funkar nog inte så mycket annat i längden heller. Jag hejar på dig! ❤
  (Självfallet vet jag att Lilleman går först)

  Ett litet tips som Kanske kan funka i kombination med smärtstilla är om du har något fryst… typ påse ärtor, kyckling, bär …whatever. lägg det på kinden så kan den eventuellt domna lite. Om du har tur. Korsodyl från apoteket kan oxå hjälpa en liiiten stund!
  Pratar av erfarenhet efter otaliga käkbensinflamationer och visdomständer!

  Lycka till och stor kram! ❤

 • Sandra

  Förlåt, men jag undrar lite vem som skall ta hand om katterna när du far runt överallt hela tiden? Är man aldrig hemma och har en fast punkt tycker jag inte att det är speciellt snällt mot kissarna..

 • A

  Lägenheten ser jättefin ut och roligt att du visar lite bilder. Mer av det tack 😍
  Ett litet tips är att inte köra något pulshöjande efter tandingreppet. Det kommer att blöda och göra mer ont när pulsen går upp är min erfarenhet. Vila en dag eller två, soffa och film eller serie tycker jag att du kan unna dig.

 • Lars Karlsson

  Hehe nu har jag varit inne och tittat flera gånger på din lägenhet.
  Så fin den är.
  Blir kanon när du är färdig.
  Duger nu också men jag vet att du filkar till den.
  Lucka till i morgon.
  Kram L

 • Ullis

  Jättefin lägenhet! Får Ludvig nu ett rum där också?

  • My

   Nja, inte nu till en början 🙂 han har sitt rum på öland… Och är bara uppe här när han är ledig ifrån skolan, och 1-2 helg mån. Resten är vi där nere. Så till en början behåller jag sovrum…. som han använder när han är här, då sover jag i bäddsoffan☺️ men om vi ändrar på upplägg, så får han sovrummet 🙂

  • St

   Det borde han väl få eftersom hon skrivit att det är en lite 3:a fast hennes sovplats med madrass nu ser ut att vara i en garderob ❓❓ang katterna så är det BRA att du ordnat det för dem. Men de är djur och tyvärr är det människor som tar hand om dem. För övrigt finns det inget som heter ”innekatter” oavsett vad du eller andra TROR er ha rätt om.’

   • Anita

    Hej.

    Har själv 2 långhåriga raskatter som inte vill gå ut fast de kan. Min Ragdoll rusar in och lägger sig under sängen om jag försöker locka ut honom, så visst finns det “innekatter”

    • Charlotte

     Hahaha , ja jag har oxå innekatt, en perser. Har även jag försökt få ut honom men han tycker nog att de blåser för mycket här nere på västkusten 😂 han hår it och står liksom och bara glor medans vinden tyskar om i hans hår och då bara fnyser han och går in igen. Dom är för roliga och härliga 😆

 • anonym

  Hoppas så innerligt att du ska gosa med missarna snart!

 • AnneM

  Ang lägenheten, hon hyr väl i andra hand! Inte så ovanligt i Stockholm .

 • Nettan

  Så fint du har det, ser riktigt mysigt ut 🌞 klart du ska ta hem dina katter, de är ju dina små bebisar ❤

 • Lene

  Vilken fin lägenhet och bra smak du har.

  Vad finns i det tredje rummet?

 • A

  Hej! Koden my20 funkar inte. Har tiden för erbjudandet gått ut?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *