Mer Leo åt folket! Kampanj på hela sortimentet hos Stronger

I samarbete med STRONGER

71A805A2-361A-47FF-8E80-4A3FB30A6969

Hej finingar 💫

Jag har ordnat en GRYM rabattkod på hela sortimentet hos Stronger! Jag älskar att träna, jag tränar för min egen skull och tävlat ENDAST mot mig själv! Man behöver inga snygga träningskläder för att träna…. MEN, det blir ju SÅ mycket roligare med just det! Min ”belöning” till mig själv är just det….. Därför har jag ordnat denna grymma rabatt till er 😌

En av mina personliga favoriter är just detta Leo-set😍🙌🏻

-Mer Leo åt folket!

Visar även några andra favoriter på min instastory ( @mymartens )  Använd koden martens20 så får du 20% på allt du handlar för!

In och shoppa HÄR 👈🏻

3A7FD0D4-D648-471C-B0B5-BFE9800A6790

/My Martens

PS: skorna kommer ifrån Magic step, grymt snygga skor till låga priser, in och kika HÄR

15 Komentarer

 1. Hej! Va fin du är ? undrar också vilken storlek du har i leodressen?
  Och i de rosa linnet, rosa shorts?
  Har du träningsbh under det rosa linnet? ?
  ❤️

 2. Hej my, skulle bara vilja säga en sak, jag tror att du är på helt rätt väg nu med din träning. Verkar ha hittat ”din grej” för att må bra/bättre.
  Jag har nämligen själv tampats med ångest och lättare depressioner i hela mitt vuxenliv. Är 45 år. Vet fortfarande inte varför trots utredningar och massa terapi. Går i släkten tyvärr så medfött. Behöver inte alltid vara dålig uppväxt o andra traumatiska upplevelser.
  Ett tag självmedicinerade jag och tog vin för att döva o sova men som tur var insåg jag snabbt att det är fel och farligt o blir bara värre. Jag slutade med de och i samma veva sa mitt ex som jag har väldigt bra kontakt med att – bli träningsfreak, gå in för att träna och släpp allt annat. Jag tänkte vaddå träningsfreak:/ men jag förstår mycket bäl vad han menade…
  Du gör så rätt my och fler borde göra samma sak med dessa psykiska orsaker vi har. Gå in för nåt till 100% och leva för det fullt ut. Duktiga my?

 3. Hej! Va fin du är 😊 undrar också vilken storlek du har i leodressen?
  Och i de rosa linnet, rosa shorts?

  Har du träningsbh under det rosa linnet? 😊
  ❤️

 4. Hej my, skulle bara vilja säga en sak, jag tror att du är på helt rätt väg nu med din träning. Verkar ha hittat ”din grej” för att må bra/bättre.

  Jag har nämligen själv tampats med ångest och lättare depressioner i hela mitt vuxenliv. Är 45 år. Vet fortfarande inte varför trots utredningar och massa terapi. Går i släkten tyvärr så medfött. Behöver inte alltid vara dålig uppväxt o andra traumatiska upplevelser.

  Ett tag självmedicinerade jag och tog vin för att döva o sova men som tur var insåg jag snabbt att det är fel och farligt o blir bara värre. Jag slutade med de och i samma veva sa mitt ex som jag har väldigt bra kontakt med att – bli träningsfreak, gå in för att träna och släpp allt annat. Jag tänkte vaddå träningsfreak:/ men jag förstår mycket bäl vad han menade…

  Du gör så rätt my och fler borde göra samma sak med dessa psykiska orsaker vi har. Gå in för nåt till 100% och leva för det fullt ut. Duktiga my💕

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...